Losa bravo za bebana i za tebe 🥳, drzim fige da nece nista bit od cijepljenja 🤞
Cure tnx za savjete za “NE”. Tak i radim al il me ne kuzi il me ignorira. 😂 ioank tak moram nastavit jer se ne smije penjat na te neke stvari 🤦♀️
Ja danas uspjesno uvela drugi obrok 🥳 pitanje, kak ste uvodile u koje doba? Ja uvela “uzinu” oko 11 i rucak oko 14. Bome su mi cice do popodne htjele eksplodirat 😂
Mrgud, ja uvela rucak oko 14, 15 i sada cu veceru oko 20. Vec sam planirala krenuti s tim prije par dana, al svaku vecer 'zaruzimo' vani do cirka 22 s nekim na cugi uz more Oko 9, 10 inace imamo vocni medjuobrok.
.
Mikio, mi cemo u ljekarni uzet set za pranje zubica za bebe. Vidla sam da bude cetkica sa svime sto je potrebno. Planiramo pokusavat prat pa cemo vidjet kak ce ici😅 Kazu da ce ti beba mooozda dozvolit da joj peres zube ako njoj das cetkicu da ona istovremeno pere tebi😀 zivi bili pa vidjeli. Mi mu stalno pokazujemo kak ih mi peremo pa se nadamo da se zazelio.
Inace on je danasbio tuuurbo cendrav. Jos nijedan dan na moru nije bio takav. Tako da sam 🥴 i idem corit iste sekunde.
Hellou...
Kako mene lavica tjesi da M nece kao Nina ustajat u snu. 😆💪 Nocas je recimo par puta se sama izokretala a 2 puta njurgala da ju se okrene al kad sam ju okrenula nastavila je spavat. 💪😊 Nadam se da idemo ka tome da sama sluzi sve okrete. Prije nije znala sama ni glavicu okrenut sa jedne na drugu stranu kad je na trbuhu sad to bez problema pa se nadam da je to korak naprijed.
Losa bravo za bebinja!! Super mi se cini velicina i tezina doduse neznam koliko bi trebao biti za svoje mjesece al lijepo napreduje. A za klopu savjeti od pedi neprocjenjivi!
Mi smo usli u donekle rutinu da ima rucak iznedju 12-13.30 sve ovisno kad se taj dan probudi i onda sad vec lijepo pojede kasice. I sad si mislim da mozda joj popodne uvedem 2.obrok recimo oko 18h?? Tako da bi između 2 kruta imala jedno cicanje ili je bolje da ima rucak pa iduci opet kruti obrok pa onda cica popodne i pred spavanje? Malo me buni sve to sa klopom. Sad ce joj biti 2 mj da sam joj uvela kasice, s time da tek nekih 15 dana jede bas konkretniji obrok.
Juuutroooo😁😘😎
Mrgud, bas se ja pitala ovih dana kako nitko ne spominje zaštopane sise. Kod mene nekad prrpune i bolne, ponekad prszne i iscijeđene.
Kupit cu ad da se nade, i da ga mogu mijesati s kasicama. Ide li po starosti? 6+🤔 Nisam dosad gledala.
Ujutro oko 10, 11 dajem vocno-zitnu, a oko 14,15 povrtno-zitnu-mesnu kasicu. S tim da nisam zafovoljna kako tempiram davanje svaki put. Voce pojefe vecinu, ali rucak ne sve, i kasnije trazi sisu.
Deedee, uvela sam oslica, uz teletinu i piletinu. Bila me trta da ne bi koja koščica zalutsla, ali vjezbam živce. Inace sam teski panicar.
Losa, bravo za malca😊
Haj cure.
LoSa ipak si tu :)
Grizli ne tjesim te,iskreno govorim. Bar ja od starta ne uljepsavam 😁
Mi smo jutros bili na vjezbama, bas je zadovoljna,poceo je napokon koristit ruku za straznju /bocnu obranu. Imamo jednom tjedno. Zapravo je najzadovoljnija jer 45min ne zucne nego moze raditi s njim.
Nego, vagala sam ga i mjerila nalon mora jer se nacicavao ko blesav. Ugl,ima 8.2kg i 68 cm. Po tezini je na 52.percentilu po visini na 43. Ovo pisem jer mi je u dva dana valjda 10 ljudi reklp da je debel. Wtf? Da,ima veliku glavu al nije debeo,ne kuzim kak beba mpra izgledat da zadovolji tudje kriterije? Ugl jedna baba mi danas kaze aha ide na vjezbe? Nije se posjeo? Ma to je samo zato jer je debeo,bude vec🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤦♀️ Tlak mi je momentalno skocio. Jel vama tako komentiraju?
Mikio ja sam se odusevila kad sam procitala da Ninuska spava do 2... Drzim fige da je to sad novo nornalno i da cete kroz par dana nac i da od 2 do barem 7 spava!
Za cice znam da si rekla da te izdajanje boli, meni je to spas trenutno. Izdojim se nakon sto pojede jednu cicu i vidim da je sita onda iz druge izvadim nakon nekih 1h 50-60 ml i pustim. To umjesam poslije u kasicu i onda joj iduce dojenje dam tu cicu koju sam izdajala. I za sad mi funcionira. To malo izdojim za 2-3 min pa uspijem potrpiti toliko iako mi je bas neugodan osjecaj vise nego na pocetku. Zato bi ja voljela kad bi ona kasicu papala za dorucak pa dojenje pa rucak kasica pa dojenje ili popodnevni obrok da mi se cice ipak prazne a ne da po 5-6 h budu tvrde.
Lavice meni je jedna mamina poznanica rekla neki dan za moju M da cime ju hranim da ima tako debele noge? Samo sam oci okrenula jer njoj su apsolutno sve hlace siroke cak i sinsay tutice koje su valjda svima uske u nogama, h&m tajice 68 joj siroke a kratke ko da capri hlace ima. Ima 69cm i 6.5kg i sta sad rec toj zeni. S druge strane me pitaju dal imam mlijeka kad je ona tako mrsava. Ne opterecujem se jer vidim da je ona vesela i zadovoljna. Bravo za N vjezbice... 🤞 Da napreduje brzo i sigurno.
Kod nas raspored jedenja kao i kod Hani uz dodatnu jos zitnu kasicu oko 18-19h. Prije je oko 12h znao popit Novalac no sad nece niti kapljice tad popiti.
Bila sam jucer u Pepcu i bile su one tetre po 3 pakirane po 5.20 kn 3 komada. Sad sam sve stare pobacala makar su i nakon puno upotrebe bile upotrebljiveCak te njihove koristim najvise od svih za brisanje kašica, bljuckanja i sl.
Ako sam dobro shvatila svaki vam je obrok zitni uz voce, povrce i meso?
Lavice ljudi uvijek budu komentirali, meni je fascinantno kako me već svi pitaju kad će drugo (uz onu omiljenu izjavu; kad vam već tako dobro ide), a frendici koja se muči da dobiju treće komentiraju što će im tri, zar ga rade da dobiju onu potporu jer su na otoku pa je dosta visoka. Mislim wtf, šta te boli pišonja za tuđe potomstvo 😩
Moja beba i dalje luda. Zuba još nema 😩😩😩 od sinoć krenula šmrcati i jedna nosnica joj puna. Sad me strah da će nam opet odgoditi cjepivo 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji