ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    02. Kolovoz 2020. 08:16

Ok... Znaci nase #novonormalno je ocito budjenje u 5 🤷🏻‍♀️
    Sad samo trebam ja sebe presaltat na to... Al ok.. Bar su spavale do tada, uz par dodavanja dude no nista spektakularno... A ako ih stavim kod sebe u krevet onda su odmah budne, nisu nikada spavale tak uz mene nego kad bi se probudile bi se poigrale pa valjda nisu navikle... I isto nisu maze... Cak i kad pojedu flasu navecer odmah krene izvijanje da ih se spusti 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    02. Kolovoz 2020. 09:30

miki0

Cure koje samo dojite par pitanja…
    Dal vam bebe ikad prespavaju noc duze i/ili u komadu?
    Da li kod budenja po noci odmah nudite cicu ili uspijete nekako preskociti cicanje i ako da kako?
    Pitam jer mi smo dosli na 4 cicanja nocna i ja nemrem vise i gledam kak da joj to odgodim… Sumnjam da je gladna jer zna proc po 1 sat do max 2 i pol sata izmedu cicanja. Najcesce to bude ponoc, 1,3,pola 6. Bas su kratki ti razmaci. Probali smo da mm ju kao utjesi, doda dudu, pomazi al ona vristi dok ne dobije cicu i neznam kak to rijesiti… Dal pregrist pa pustit da par dana tak bude i vristi pa ce se odviknuti ili? Imate kakav savjet? Jel premala za to jos?

Ja samo dojim i razlika je u dobrim i lošim noćima velika. Kad su dobre, zna se probuditi jednom do dva puta i to doslovno na dvije minute za pocicati.
    Kad su loše onda se budi svakih par sati i nema šanse je umiriti bez cice, tj. zapravo sam samo pokušavala kratkotrajno šušušu i tako i onda kad vidim da se jače derači uvalim cicu i mir je. Možda da upotrijebim više od te minute bi uspjela 🙈🙈
    E kad su ekstra loše noći, kao sinoć, onda želi spavati sa cicom u ustima i čim se izvadi vrišti. Ali skužila sam da to radi samo kad joj je nešto, kad joj izbija zub, boli stomak i sl. Sad joj izbija druga gornja jedinica i grozna je plus je vruće po noći za krepati tako da vjerojatno i do toga..
    Uglavnom, nisam od pomoći 🙈 ne znam kako umiriti bez cice. Ako nađeš način javi 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    02. Kolovoz 2020. 09:31

Mikio ja samo dojim + 1 kasica na dan. Osim onih par nemogucih dana kad se cesto budila inace odspava 6-8h u komadu pa cica i onda odspava jos 4-6h ovisno kako koji dan. Zna se probuditi u noci, kad je bila sad par dana jako uznemirena jednunnoc sam joj dala cicat 4 pita i na kraju smo dosli na to da ona je trazila svakih 2 h jer ocito je natankavala se rijetkog mlijeka koje ju nije drzalo. I onda sam odustala od toga jer ne mozemo tako funkcionirat + sto je ona pocela gubit na vagi iako je cicala 11 puta taj dan a inace cica oko 6 puta. Tu vecer je imala 150 gr manje nego inace sto je po meni puno za bebu koja je 25 min prije toga cicala. Malo je muz uskocio taj dan pa smo se nas dvije mazile dudu sam mjenjala joj kad bi jednu makla dala joj drugu, ond je mm ju zabavljao kad je dosla kriza glupirao se s njom tj sto je reko izigravao dvorsku ludu. I da deugi dan je bila dreka al sam ju nahranila s kasicom da bude sita tako da sam znala da cicu trazi samo za zabavu. Neznam sto pametno ti savjetovat osim da probas ju nahraniti sa kasicom i onda pregrist njurganje i dreku za cicom. Jer njima to sad postaje utjeha i navika a ne samo ihvor hrane. Tako je meni patronazna rekla. 

PetraB
    02. Kolovoz 2020. 09:33

On je u gacama 😬... Bas sam mazohist kak Lavica kaze. Znaci danas sam popizdila... On je u stanju spavati 12 sati da se ne popisa... Pa sunce mu poljubim valjda mozemo tu vrazju pelenu maknuti... Uglavnom podloga za prematanje je na kaucu i jedna je ispod tute u kupaoni... On je samo u gacama i majici i sad cemo vidjeti... Imamo nekih desetak, letnaestak gaca, sve sam spustila u dnevnu i spremna sam 💪🏼😎 😅

• Hani
    02. Kolovoz 2020. 09:55

Petra, neka igre počnu😬😁🚼🚾 Juraj, možeš ti to🙈😘

Damnarexx 🌺
    02. Kolovoz 2020. 10:23

Jutro🙃
    Da se vratim na temu kuce, mi isto imamo u plabu odseliti se iz stana i jako linepog zelenog kvarta u kucu sa dvoristem😍 to nam je bas velika zelja.
    Imati mali vrt, terasicu, rostilj itd. U planu nam je lokacija iza Arene, tamo taj dio. Ako ne nadjemo inda druga strana, Sesvete i to..mada je meni to vec malo predaleko, al vidjet cemo.
    .
    Sto se tice budjenja, moja je prva 2mj bila na mom mlijeku i budila se svaka 3h. Gledala sam da ju stavim na spavanje oko 11 bas finalno u krevetic pa bi se budila u 3 pa u 6 i 8-9. 
    Zatim presli na AD( ide spat u 9.30-10) imamo jedno budjenje oko 4-5-6(,ovisi kako koja noc) i onda za 3h budjenje i tjt.
    Ja se ne bunim😁

beba2025❤
    02. Kolovoz 2020. 10:32

Kasnim, pa ništa ne znam.. Valjda ste svi ok☺️
    Samo da javim, ako već niste pisale, uz akciju u Bipi, na Pampers Active2+1,nakon potrosenih 600kn dobijete kupon za besplatnu knjigu u Snovotvorac, koja inače košta 199kn.
    Mi imamo sve te knjige i cure već godinama uživaju u njima. Baš su posebne🥰
    Akcija u Bipi traje do 05.08.a,600kn trebate skupiti do 30.08.
    Prije toga obavezno digitalnu karticu Bipa otvoriti. 

Moja Bućka me jutros probudila stojeći , onako drži se za ogradicu i ponosno se smije❤️🥰

DeeDee
    02. Kolovoz 2020. 10:35

Jutro, moja je prva 4 mjeseca (dok je bila isključivo i samo na mom mlijeku tako da mislim da to fakat ne igra ulogu) spavala od cca 21 do 7, svaku noć. Onda se počela buditi jednom do dva puta, a od kad su ove vrućine se budi 3-4-5 puta. Zadnje dvije noći su ok, po dva buđenja.. jedino što me spašava je što nije ranoranioc, ti. probudi se oko 6, igra u krevetiću pol sata-sat, nahranim ju i/ili presvučem i nastavi spavati bar do 8.

[/url

• Hani
    02. Kolovoz 2020. 12:23

G se prva tri mjeseca budio svako tri sata. Onda se od 3.-6. mj. budio samo oko 5, koji put u 2 i u 5, i nastavljao do 8. E, to mi je bas pasalo😊
    7. mjesec je s vrucinama doslo i dizanje 5-6 puta. Mijenjanje mokre posteljine i malo cuclanja sise, i odmah zaspe. Nece ni dudu ni vodu, a meni je lakse ponudit sisu minutu, nego slusat plakanje, tako da... I ja se mislim što ću🤔
    E, da, i ja samo dojim + 2 kasice

PetraB
    02. Kolovoz 2020. 12:59

Jos smo u prvim gacama sa dva pisanja u tutu 🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.