ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    29. Srpanj 2020. 16:35

Ja namazem uljem ili koristim ono u spreju, ali nije to nikad ko na tavi...Na tavi se to sve utopi u ulje pa bude finije. Tjesim se da je pecnica zdravija verzija

DeeDee
    29. Srpanj 2020. 16:39

Meni isto to nije to u pećnici pa jednostavno izbjegavam i povremeno si priuštim klasik, i da, definitivno mi je bolje na masti. :)  

[/url

• Hani
    29. Srpanj 2020. 16:55

Do 5 mjeseci sam koristila košaru, pa smo odmah prešli u kišobran, neka free on, rabljena. Sportski dio od 3u1 nisam ni koristila još. 
    Po centrima ne šetam pošto nisam opuštena.

mrgud_zg
    29. Srpanj 2020. 17:47

Lorena zaboravila komentirat.. ja bi isto definitivno isla na hitnu. Nadam se da ce proc sto prije 🤞
    Lavica, mikio mislim da se po mojim slikama vidi da nisam netko ko pati na marke 🙈 al za ta babyzen sam dobila tolko preporuka, da bih ih htjela ic bar pogledat uzivo 😂 ja sam 90% opreme dobila tak da bi htjela bar malo proucit jer  cemo to koristit bar 4 puta dulje nego ova dobivena kolica
    Za kuhanje sam vec pisala da mrzim 🙈 pa se necu ponavljat 😂

Grizli
    29. Srpanj 2020. 18:00

Losa i PetraB bas sad kad citam vase 3 kruta obroka si mislim jbg pa da treba to sve uklopiti. Mi sam ovaj 1 kruti ima u 13:30 jer ranije ne stignem sve obaviti s njom posebno kad mi se probudi tek u 10 i ja skupa s njom kao danas sto smo. I jos sam primjetila da ako joj ranije dajem pojede jako malo tako oko 13h pojede vec neku kolicinu. Nije problem spremiti, meni je vec problem smisliti sve te kombinacije i da se ne ponavlja namirnica danima... A nove kad uvodim mogu samo utorkom i četvrtkom kako jede oko 13.30 jer joj tada pedi popodne, pa mi sporo nekako ide uvođenje.
    Pohanje u pećnici PetraB jel stavis u jaja ulja? Ja obicno poham u brasnu ne u mrvicama i u jaja stavim dosta ulja tako kad ide u pecnicu pa posprejam jos kad stavim u pecnicu i na pola pecenja okrenem i opet malo uljem prođem. 

• AnnA
    29. Srpanj 2020. 18:19

Curke hvala na odgovorima za krstenje. 
    Sto se tice zlata, ja sam imala stvarno neke ajmo reci ne posebne stvari sto od krstenja pricesti i krizme. Pa kad smo mm i ja trazili prstenje odlucila sam to dati pod racun. Tako da nas je vjencano prstenje doslo 200 kn. One posebne stvari koje uostalom i imaju neko znacenje sentimentalnu vrijednost itd sam ostavila. 
    Grizli super mi je ta personalizirana knjiga. Mi cemo mu uzeti sad za krstenje moju pricu od angelluma. Mislim da je Lavica to jos davno spomenula. Ali mozda grijesim.
    Meni zasad nije toliki problem kuhanje jer je na jednom obroku. I to kuham na paru ali ne u ovom djecjem kuhalu nego imam neki cooker. 
    Nego, kad oni smiju pojest cijeli obrok od 200 grama a da mu ne bude previse. 17.dan uvodjenja je danas.
    Jako me frustrira sta imam bas nekako malo mlijeka. Kao da je preko noci nestalo. 
    Jeste se uclanile u baby club od mullera? To je sad nesto novo da imaju. Danas mi dosli kuponi (brat bratu nisu nesto primamljiv al posluzit ce) i na poklon se dobije neki etui sa pelenama koji treba podignuti. To jos moram

Lavica27
    29. Srpanj 2020. 18:54

Lorena suosjecam s malenim,upravo mi usla u kaftan osa na plazi i upikla me u ledja,kaze meni muz,kontroliraj se kci te gleda,doslo mi da ga zveknem. Kako je maleni?
    Grizli pa nemoraa gledat za reakciju da je tvoj pedijatar tamo vec bilo koji, bas kad sam ja cekala kod svoje ona beba je imala jaku reakciju na jaje i primila ju je naravno odmah druga smjena. Po tom ako su na g.o. 4 tjedna ko moja ne bi uvodila novu namirnicu to vrijeme...
    Mrgud ja cu prva dat novce ako je nesto vau,fakat hocu, al kazem meni osobno ta babyzen nisu tolko odskocila od drugih. Treba sve probat!
    .
    Ja sad vrtim film al nisam bas nesto puno komplicirala oko obroka,jela bi isto meso kao i mi i uglavnom prilog samo aam odvojeno kuhala. Ujutro zitarice i voce il samo voce a podvecer pojma nrmam sto sam davala🤔

MaRe
    29. Srpanj 2020. 20:53

Mislim  da ću ja morat krenuti s dva obroka i možda preći na AD-u na dvojku...dns toliko jede i toliko vrišti i tuli dok mu spremam kao da sto godina nije jeo a prošlo možda dva sata od zadnjeg obroka i to slisti 180-200 ml..to valjda sad kako stalno sjedi i diže se pa potroši puno energije xD nznm vidjet ćemo sutra kako će biti
    .
    joj kako mi dižu tlak ove "mame" što djecu objavljuju po grupama na fejsu samo da skupljaju lajkove...ono slika dijete bez hrane i napise nznm jela je to i to..brate uslikaj hranu a dijete ostavi na miru kozo

Red Fox
    29. Srpanj 2020. 20:56

Bok cure, ja hvatam internet samo na plazi 😢 a onda vam ne stignem tipkati jer je mali odlucio pojesti sve kamenje na plazi i nece biti miran ni sekundu, kad spava odgovaram na whats app poruke koje se nakupe. Nadam se da ste sve dobro. Vidim da napredujemo a kasicama, ja se iskreno jedva cekam vratiti u zagreb, nikak nemrem to ovdje uskladiti. 
    Uhvatila sam i da ste komentirale kolice, mi cemo uzeti kisobran na proljece, nekak su mislim da ce mi ova biti jos ok za zimu. Svima saljemo morske pozdrave i druzimo se opet cesce za 10-tak dana 😘

Grizli
    29. Srpanj 2020. 22:09

Ma joj cure kod nas je ta "nasa" pedi super i dobra, deuga koja bi kao trebala raditi u kontra smjeni je neka nabrijana skroz i nitko ju ne voli. Nasa pedi nas uzela doslovno preko veze, jer je pretrpana, a ova ima slobodnih koliko ti srce zeli al sto da vam kazem lad zene s bebama rađe idu kod pedi u dom zdravlja udaljen 35 km nego kod nje. Poznnica je kod moje isla cjepiti malu jer ova nece nikog cjepiti zbog korone iako je preporuka da se cjepe, al ona je od onih sto zagovaraju necjepljenje... Ma sva je nela cudna i ne da mi se imat posla s njom. Hitna je pak prica za sebe. Meni je tata bio na samrti mi ih zvali oni dosli nakon 45 min i rekli nam sto bi vi da mi radimo s njime??? Onako wtf??? Sestru kad je s malim dosla sa odrezanim prstom poslali za Rijeku (100±km) tako da ne zelim bas izazivat ako ne moramo. A ja sam alergicna sa jakim reakcijama na marelice i breskve, med, lipu, papar, kadulju, zapravo jako puno zacinskog bilja i ovih sto idu u cajeve, 12 korova i trava, pelud od svega i svacega... Doduse s godina su neke reakcije se smanjile, ali opet. Znam imat reakcije ne uvijek al ovisi kad jedem koliko i u kojoj kombinaciji od soje, višanja, suhomesnatog svega, crvenog mesa, od nekoliko konzervansa, radiča... A ovisi i kakav mi je imunitet. Popis je bas dug, pa za sad izbjegavam to na sto sam ja. A svekrva je na laktozu pa me i tu pedi upozorila da pripazim. Muz na rajcicu. I tako... Nekako mislim da cemo uskoro probati breskvu, ne znam zasto svugdje kao sad moze breskva al nemoze nektarina? A recimo meni nektarina ne smeta, a breskva dosta.
    Anna jesi se tek nedavno uclanil u muller? Jer ja ga imam od kad se rodila i dobila sam samo kupon 15% na stvari za bebe, nisam nista ovo ostalno dobila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.