E da, htjela sam i bazen iskomentirati. Mi smo probali na plazi. Ma smrt za ledja. Mislim da cemo za iduci kupanac u bazenu cekati dok se ne posjedne.
Kako naučiti sad bebu na dudu? Moja neće i neće, ako hoće onda je žvače sa svih strana, više joj je gricka nego duda. Mislim da uopće ne zna dudati.
--
Ovdje je more super, ni hladno ni toplo, baš taman, a ja sam više zimogrozna. Beba zato voli hladno more, njoj ništa ne smeta, budemo sat u moru i baš uživa, samo odbija pomagala. 🙈 Čak ni kapu neće!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Kome do sad nije trebala duda po meni ne treba ni gurat. Moj ima dudu da se smiri kad pozivcani, i treba mu za zaspat, najcesce je ispljune brzo.
Od kisobran kolica bi pogledala ova od lavice kinderkraft pilot, babyzen yoyo da vidim uzivo zasto su tolko najskuplja, i ergobaby metro. Definitivno zelim mala, 5-6 kila. I s 4 kotaca. Znam da su gb mala al imaju 8 kotaca a takva imam sad i muka mi je 🙄. Od bugaboo ant sam odustala jer ima frendica i kaze da uopce nisu tak lagana za slaganje kao sto se reklamiraju. Zivcira me kak ocito svaka firma ima ekskluzivnog distributera i onda za 3 marke moras obic 3 ducana 🙄 I onda mi to nije ostavit ga na sat vremena. A ako su najgori ti klimazizacijski sustavi onda mi je muka od shoping centara. Ma joj nemam pojma ide mi sve na zivce 🙄 mozda se previse opterecujem 🤦♀️
Hej, nogica još otečena, naša pedica se ne javlja, sestra rekla pustit mi recept al kad dođe dr koja ju mijenja. Nije mi vesel kako inače zna biti. Sad trenutno spava sat vremena. Nama na hitnoj rekli možda nabavit injekcije adrenalina, al su svugdje na recept. I oko 400 kn. Jučer samo fenistil gel i kapi, za bolove čepiće, sirup ili nešto za bolovr što inače dajemo, e da, i hladni oblozi na mjesto uboda i oteknuće. Mi stavili frescopad. Temp nema trenutno. U pon je izbio 1.zubić ☺️
Curke hvala vam na brizi
Vama na moru zavidim 🤭
Ja sam mu danas dala gotovu kašicu i cijelu smazao.
Lorena bas sma mislila pisat da probas frescopad. Ja ga nosim u torbi stalno s nama
Duda imamo valjda 10 svaka za neku namjenu. Zaspe samo uz aventove, a na dm-ovima ostri zube, nukove su za bacanje po podu, 1 je u autu, 1 u ruksaku, 3 u kreveticu koje svijetle.... Duda na sve krajeve
Mikio, Mrgud da vam olaksam. Free on je poljska firma isto kao i Kinderkraft i cak mislim sestrinska jer kopiraju jedni drige do najsitnijih detalja. Identicna tim Kinderkraft Pilot su Free on City https://www.bubamara.eu/djecja-kolica-city-18277 a u Bubamari od nedavno ima i Babyzen YoYo. Dve muhe jednim udarcem😁
.
Mrgud ja sam prije kupnje Pilot osla u Choconillas inicijalno pogledati Elodie details kisobran kolica no medjutim bila su ogromna (8,7kg kad se sklope,po duzini,imas sto nositi). Odmah sam probala i Babyzen i da,ponese te ta lakoca al buraz 3000 kn za kisobran kolica nedam. Iskreno ne vidim razliku u lakoci ophodjenja izmedju mojih i tih al Babyzen je brend,jbg,to i placas... al svak zna svoje. Moja su crno-siva, ova s linka su mi prekrasna!
Ooo Hani bez pol frke me zivcira nakuhavanje kasica 😅 pogotovo kad su kao kod Lose uvedena vec tri kruta obroka, a izmedju je mlijeko tak da ili ih hranis na flasu ili na zlicu al konstantno si u jbn... hranjenju... Uklopi tu i rucak za vas... A vole bebaci i setnje, pa bi trebali i spavat nesto. A i sudje bi trebalo oprat/stavit u perilicu, kaj god...o gle vec je budan i vrijeme je za klopu... A i vesmasina ti je gotova... Prebaci u susilicu ili stavi na strik, al prvo pokupi onaj od jutros sa strika i slozi... Peglat ces poslije... I tak u krug.... Lako meni sad kad kuham jednu namirnicu, eventualno dvije... Al kad pocne jesti konkretno, rucak kakav kuhas sebi al opet ne mozes jos zajedno... Fuck, vec sam zivcana... 😒.... Pa se meni cudi moja susjeda neku vecer jer dizem rogove na krov... 😅 Sto puta mi je draze to raditi neko kucanske poslove. Zove ona svog muza da dodje pomoc a ja mu govorim da ak hoce pomoc da udje u kucu veceru dat mojima 🤣🤣🤣
Btw, pojele 300 ml (u posudi od stapnog) kasice danas (jabuka) 😲... Ostala sam sokirana. Izgleda da ce ic to njima 🤣.
E...dugogodisnje kuharice...trebam savjet... Ja vec godinama poham meso u pecnici al me zivcira jer je onda onaj panirung (jbg, mi to tak zovemo 🤷🏻♀️) uzasno suh... Stavim ja ulja u protvanj al nije mi socno kao na tavici kad poham... Ima li kakva caka?
url=https://lilypie.com][/url
A, zaboravila sam ja mislim beba tebi odgovoriti, Juraju smo maknuli dudu... Curke ih jos imaju almi to sa svim klincima nekako na isti nacin, duda je sad za smirenje i spavanje, a poslije samo za spavanje. Doslovce duda stoji samo u kindacu.
I Losa ja sam ti navecer davala vrlo cesto one gotove mlijecne sa zitaricama... Mislim da su hippove bile, neke kao za laku noc. Plava kutija ak se ne varam. Stvarno sam si olaksala koliko sam mogla 😉
url=https://lilypie.com][/url
Mi dobili od frendova rabljena kisobran kolica i koristimo ih vec 2 tjedna. Preporod. Uopce ne znam koja su marka, neka osrednja, al su sasvim ok. Lako se guraju, lagana su, lako se sklapaju... ja inace htjela mclaren da nismo ova dobili. Al sad mi se cini da je sve to vise manje isto. Mislim da ta koja imam dodju oko 100 eura, mozda malo manje.
.
Meni sto se kuhanja kasica tice super doslo kuhalo - ono zapari i zblenda (pise 3 u 1, ne znam sto je sad to trece kad razmislim :) ). Odlicno mi je sto mogu stavit na paru kad god zelim, ne mora bit tempirano u sekundu. Samo se ugasi i dok ga ne otvorim bude skroz toplo. Tako da nekad stavim kasicu da se radi vec u 10 bez obzira sto ce mali rucati u 1. Samo mu prije stavljanja na tanjur zblendam, a to je jos dodatnih 10 sekundi. To mi je zapravo glavna prednost, odaberem tren za rezuckanje kad meni pase i sve je spremno unaprijed da nema strke poslije.
OooHani bez pol frke me zivcira nakuhavanje kasica 😅 pogotovo kad su kao kod Lose uvedena vec tri kruta obroka, a izmedju je mlijeko tak da ili ih hranis na flasu ili na zlicu al konstantno si u jbn… hranjenju… Uklopi tu i rucak za vas… A vole bebaci i setnje, pa bi trebali i spavat nesto. A i sudje bi trebalo oprat/stavit u perilicu, kaj god…o gle vec je budan i vrijeme je za klopu… A i vesmasina ti je gotova… Prebaci u susilicu ili stavi na strik, al prvo pokupi onaj od jutros sa strika i slozi… Peglat ces poslije… I tak u krug…. Lako meni sad kad kuham jednu namirnicu, eventualno dvije… Al kad pocne jesti konkretno, rucak kakav kuhas sebi al opet ne mozes jos zajedno… Fuck, vec sam zivcana… 😒…. Pa se meni cudi moja susjeda neku vecer jer dizem rogove na krov… 😅 Sto puta mi je draze to raditi neko kucanske poslove. Zove ona svog muza da dodje pomoc a ja mu govorim da ak hoce pomoc da udje u kucu veceru dat mojima 🤣🤣🤣
Btw, pojele 300 ml (u posudi od stapnog) kasice danas (jabuka) 😲… Ostala sam sokirana. Izgleda da ce ic to njima 🤣.
E…dugogodisnje kuharice…trebam savjet… Ja vec godinama poham meso u pecnici al me zivcira jer je onda onaj panirung (jbg, mi to tak zovemo 🤷🏻♀️) uzasno suh… Stavim ja ulja u protvanj al nije mi socno kao na tavici kad poham… Ima li kakva caka?
OooHani bez pol frke me zivcira nakuhavanje kasica 😅 pogotovo kad su kao kod Lose uvedena vec tri kruta obroka, a izmedju je mlijeko tak da ili ih hranis na flasu ili na zlicu al konstantno si u jbn… hranjenju… Uklopi tu i rucak za vas… A vole bebaci i setnje, pa bi trebali i spavat nesto. A i sudje bi trebalo oprat/stavit u perilicu, kaj god…o gle vec je budan i vrijeme je za klopu… A i vesmasina ti je gotova… Prebaci u susilicu ili stavi na strik, al prvo pokupi onaj od jutros sa strika i slozi… Peglat ces poslije… I tak u krug…. Lako meni sad kad kuham jednu namirnicu, eventualno dvije… Al kad pocne jesti konkretno, rucak kakav kuhas sebi al opet ne mozes jos zajedno… Fuck, vec sam zivcana… 😒…. Pa se meni cudi moja susjeda neku vecer jer dizem rogove na krov… 😅 Sto puta mi je draze to raditi neko kucanske poslove. Zove ona svog muza da dodje pomoc a ja mu govorim da ak hoce pomoc da udje u kucu veceru
Mislim da cu nastavit odgađati 🤣🤣🤣🤣
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji