Mikio draga moja kod tebe nikako na zelenu granu vidim. Ja sam se naravno urekla sinoc pa smo nocas cicali u 2.30h, 3,4 i 5....🙄🙄🙄... I isto imala seamse vristanja u snu. Neznam sto im je.
Ovo za ubod i ja sam si bas mislila sto ce biti s njom jer ja imam jaku reakciju na ubod pcele, ose malo manje al isto moram na injekcije i bas me strah. I sad kad si spomenula sam se sjetila da sam mislila pitat pedi sto predlaze kao prvu pomoc u tom slucaju. Ja recimo sebi moram uzet ventolin odmah.
Lorena jel sve ok?
DeeDee mozda je stvarno zedna ako koliko cesto trazi i malo povuce. Mi smo i dalje najcesce na 6 cicanja i kruti koji je da kolicinski vec kao obrok neki dosao.
Nisam bas tako organizirana kao Losa al imamo donekle neki raspored hranjenja i spavanja sa naravno odstupanjima unutar sata.
PetraB ah curke zezaju znaci i dalje. Sad stvarno je mozda kod njih skok🙁... A J mislim da nece pamtit da si zaboravila na njegovo odvikavanje od pelena. 😉 Drzi se
Losa, more je 22stupnja..hrpa njih ulazi kao da će pasti od hladnoće, ali meni je idealno. Ja inače ne volim toplo more, tako da nisam baš kompetentna😄
DeeDee, Hahaa,, eto super, ali tvoja je beba morska,, mooraaa voljeti more🥰🥰
Iako smo recimo pred dva tjedna doslovce prek noci maknuli dudu pa me mozda iznenadi 🤞🏼
Aa,, uzela si im već dudu?? 🥰
Ja čekam prvi rođendan, samo ću ih isto maknuti i gotovo 😄😄
Da,Juraju je ukinula dudu😃 Kceri smo probali na silu s godinu i pol ali ne valja ni srat na silu pa ni nista drugo🤣 pa smo ku pustili i negdje prije 2.rodjendana ju je siknula. Inace ju je za spavanjr imala od prve godine na dalje. A mali uopce nije fan dude,vise mu je ja guram🙈
Mikio, sjetit ces me se. Al brzo ce ovo proci,znam da si luda al da mi ljudi imamo tolko dobro pamcenje civilizacija bi otisla u tri klinca🤣
Tu je napokon topla voda👌👌
Sutra put do Braca,ko prezivi pricat ce😁
Losa, 😁😁😁
Ma, snasla bi se ti i sa zahtjevnom bebom😊
Duda... A ja moga isla uciti na nju tek sa 6 mjeseci, dotad je nije htio.
Kako vam kuhanje za bebu toliko vremena oduzme? I živaca? Ako postaje tlaka, treba nesto organizacijski mijenjati.
Ja sam prilicno opustena oko toga...Ako mu zaboravim skuhat nesto danas, dobit ce sutra. ...Valjda😉😁😎
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Jutro cure! Tj dan 😁 meni napokon dosli s posla u babinje. 😂 stvarno kad razmislim o tome kolko ljudi nisam vidjela odkad sam rodila, bas faking korona.
Al uglavnom napokon bolja noc, samo 2 cicanja. Al vecernje uspavljivanje nam traje beskonacno 🙄. Dijete naravno najbolje na svijetu dok imamo goste 🥳
Ja planirala danas piletinu, al nisam nis stigla pa sam dala jabuke iz susjedovog vrta 🙈. Njemu se sve svida 😂
Moj mali se isto kupao dok je meni bilo hladno, on bas uziva u moru a i u kadi. Cure kak vi kupate njih u bazencicima? Meni se to cini ko nocna mora, dok ne sjede 🤦♀️
Losa haha nije volio vodu ni u trbuhu 🙈😁
Ugl moj se intenzivno poceo penjat na noge. Izludit cu. Puno je to prerano. Vec mi se place jer je pitanje dana kad ce razbit glavu. Znaci sekundu ga nemam na oku penje se u njihalicu. A nije jos ni poceo puzat na koljenima, sve mu nesto tesko pa kenjka.
Druga stvar, jel bi vi sad vodile klince u shoping centar? Meni to s maskama i koronom i svim tolko nema smisla vise 😖😫. Odlucila sam def kupit kisobran kolica, al htjela bi ic pogledat uzivo. A mm bi isto jtio vidjet. A nemam ga kome ostavit. Sve si mislim da cu otic ja pa onda mm 🙄. A i 2-satne voznje za 3 dana na trajektu se isto uzasavam 🤦♀️
Anna sad se sjetila za krstenje poklon da si pitala kad sam jedan vidila... Meni najbolje je knjiga Kako je M dosla na svijet i neka drvena guralica od fisher price, od kumova smart trike je dobila jer su nudili novaca dosta al nam to bilo glupo pa smo im to rekli da joj uzmu. Ostalo sto je dobila sta smo mi rekli su didakticke igracke svakakve ljudi kupili po vlastitoj zelji i mogucnostima + robuca za koju smo samo napomemuli da bude velicine 74 tanja, a 80 deblja i da gledaju uze modele. A tko nas nije pitao kupovao je po nekom obicaju zlato sto je meni bezveze al eto ostat ce joj ps jednog dana nek radi s time sto hoce. Ili su dali novce a to smo na pcelicu zabe joj uplatili.
.
Duda joj je sad top i dopudtit ću je najduzw do 2. rođendan joj.
.
Kuhanje njoj nisam primjetila da mi je nesto vise vremena oduzeto jer kuham u kuhalu na paru ili alo kuham u tecici rizu/palentu nesto onda ju uzmem u ruke pa joj pricam sta radimo i ona onda fino je mirna ili ju sjednem u njihaljku na kuhinjski stol pa gleda kad joj spremam i tu dobim vrijeme za pripremu. A uvrh glave mi to sad bude 15 min.
Mrgud mi smo bili sa M u shopping centru i zatvorenom kao sto je arena i otvorenog tipa kao sto je supernova recimo. Isli smo kad je ona spavala pa sam ju u kolica zatvorila sa kupolom preko tetricu i onaj dezinfecijski gled objesila na kolica tako da mogu odmah ako joj sto treba brisat ruke. Ja sam dirala sve i svasta, mm samo kolica i nju, on je samo gledao.
oplakah na plodnu vodu 😁😁
Mi bile danas prvi put na kupanju od prošlog ponedjeljka i viroze i baš je uživala 🥰 i zagrijalo je malo ipak.
.
Što se tiče hrane ja sam totalno opuštena i laganini, ne znam da li bi trebala postati striktnija s uvođenjem i količinama..nekako računam da imamo vremena.. ovako ovisi i da li idemo na more ili ne ujutro, i šta nama kuham, i koliko ona spava i bla bla.. jedan dan ima dva konkretna obroka, jedan dan pojede kvarat banane 🤷
Btw ima novu foru zadnja tri dana i ne znam kako je spriječiti, stalno kao puše balončiće i redovito mi to napravi dok je hranim, znači BLW hranjenje je čisto u usporedbi s ovim ..
I ja sam totalno koma od kad se dižem noću, ne mogu se dobit jbt, kako se lako naviknuti na dobro..
.
Grizli ne znam ali vodu neće, želi jedino uz/poslije kašice
[/url
A mi necemo dudu uvoditi kad ju nije htio dosad. Valjda je najgore proslo. Sto se tice shoppinga mi odemo s njim u centar i svugdje vec di idemo. Sad kad se nose maske mi je cak i draze nego prije
DeeDee moj malac ima tu foru vec 2 mjeseca. I kad jede i kad ne jede. Prije smo mi tak 'brljali' jer ga je to ful nasmijavalo, a sad je on poceo non stop kad je skuzio kak. Radi to vise nego sto 'prica'
Sortiraj odgovore
Najstariji