ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Srpanj 2020. 19:17

Napokon da se i ja javim danas 😁. 
    Deedee drago mi je da je Vita bolje 🥳🥳
    Mikio bravo za Ninocku. Prava mala akrobatkinja 😁
    Grizli more se fakat zgrijalo, tak da mozete na kupanje 😉. Vjeruj, ja isto volim toplo 😁
     Tanni sretnih 7 mjeseci 🎉🎉🥳🥳
    Mrgud danas jeo oslica, tikvicu i mrkvu.🐟 🥕🥒S tim da sam oslica davala komadice i fino je jeo 😁. Sutra cu mu napokon dat bananu 🍌
    Mi se vec danima kupamo svaki dan ujutro i popodne, fakat voli more, hoce bit u kolutu kad ga se dobro namjesti i u plicaku da se moze sam odgurivat. Kad dode ludilo zvano zubi i nagura ruke u usta, izgubi teziste i to nije vise to pa poludi 😂

beba2025❤
    23. Srpanj 2020. 19:48

DeeDee, ništa od izleta, nismo našli app. i najavljuju nevrijeme 😏
    Annika, nadam se da će sve biti ok🤞❤️
    Sretno  na pregledima sve trima bebicama ❤️❤️❤️
    Mrgud_zg, samo nam mast vadiš sa tim morem😂al, neka, nek bar netko uživa u brćkanju😊
    Uskoro ćemo i mi, bar se nadam ☺️
    Hahaa, Simbalija, kako joj ne ispadne? Meni isto med medeni kad tim malim ručicama ide papati, al nektarina skliska, odmah ispadne🤭
    Uživajte svi koji ste na moru❤️❤️

DeeDee
    23. Srpanj 2020. 19:50

Beba ces da ti se raspitam? Samo mi napiši otprilike što tražite i do koliko love. U inbox ako nećeš tu :)

[/url

annika
    23. Srpanj 2020. 19:57

Hvala cure, taj testis mora svakako van, on je vjerovatno atrofirao pa ga zato ne mogu naci ali se van vadi zbog tumora ali ja sam mislila oko godine, da ga nece prije. Ja sam s klincima prosla 5 anestezija, voljela bih ipak da je malo stariji

[iimg]

• mom12
    23. Srpanj 2020. 20:31

Anikka drzim  fige da sve bude ok...
    Beba moja gusta na podu...ribala ga 5 puta pa je spustila🤣🤣...
    Dee bas mi je drago da je v dobro....
    Cure uzivajte na moru...mi danas nisamo isli...
    Mrgud jesi ti sa bebom cijeli dan na moru ili ides kuci...kako ti to izgleda...
    Mi oko 4 idemo...a ispocetla oko 6 7🤪🤪...

• mom12
    23. Srpanj 2020. 20:33

Nikako ja napisat sve u jednom postu🤯🤯🤯
    I moja premila dolazi veceras....vec osjecam negativnu energiju😖😖😖

Simbalija
    23. Srpanj 2020. 21:27

beba2019

Hahaa, Simbalija, kako joj ne ispadne? Meni isto med medeni kad tim malim ručicama ide papati, al nektarina skliska, odmah ispadne🤭
    Uživajte svi koji ste na moru❤️❤️

Kad smo doma joj dam dok je u hranilici, ali ja ti nektarinu ogulim i onda središnji dio izdubim (pojedem 😁), ne znam kako objasniti, izgleda kao gljiva na dvije strane 😁 i onda ona to uhvati. Malo joj pada, ali pokupi je sa pladnja, a na moru joj držim ja, a ona grize jer inače odleti u more. Dobila je i šljivu svježu danas i pojela je. 😊
    Mi na more poslije 17 i pol, da ne živim na moru i dolazim na tjedan dva na GO vjerojatno bi bila puno duže, ali ovako mi nije potrebno. Ovako taman nakon popodnevnog spavanca odemo i bude super raspoložena. Ujutro ako idemo odemo od 8 i pol do nekih 10 i pol, 11.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    23. Srpanj 2020. 21:36

Tako i mi idemo, od 9 (još nikad nismo uspjeli prije izaći iz kuće 🙈 do 11 i/ili poslije 16. 
    Bili smo jednom i u neko nedoba :D ali kako kaže simbalija, pod nosom mi je cijelo ljeto pa nemam potrebe riskirati 

[/url

mrgud_zg
    23. Srpanj 2020. 21:55

E otprilike tako i ja. Iako svako kutro drugacije jer nekad ustajemo u 6 a nekad u 8. Idemo oko 9 i do pol 11. Nekad mi poslje kupanja zaspe, nekad ne. Ja mu obrok/kasicu dajem u vrijeme rucka, oko 12. Pa nekad jos cica malo za zaspat oko 1-2, pa spavanje. I popodne idemo oko 5. S tim da ja uvijek budem u nekom poluhladu, iza 6 ga pustim na sunce. Meni do plaze treba 10 min pjeske. Ja sam isto ovo ljeto ful dugo pa sve laganini.. ujutro ugl budemo sami, a popodne nam se pola vremena prikljuci moj tata. 
    Annika sori zaboravila te u proslom postu. Apsolutno ne znam nista o tom , ali saljem virtualnu podrsku 🤗, mozda stvarno da potrazite drugo misljenje ako si citala da ide kasnije?
    I samo da se pozalim, ja stvarno vise ne mogu docekat te zube 😫 kolko god je on meni beba slatka krezuba, sad sam ga okupala, nahranila, pa se pokakao, presvukla opet i odnesem ga u krevet i pocne plakat onak tuzno ko kisna godina. I gura ruke u usta i trlja desni. (Nadam se da nije nis drugo da ga ne boli, al fkt mu je postaje neizdrzivo to kolko ga vec dugo smeta 🤦‍♀️)

Grizli
    23. Srpanj 2020. 22:09

Taani sretan polurockas...
    Mrgud vjeruj mi ovdje gdje jesmo ni da 20 dana przi sunce meni nije toplo more jer su u moru izbori pitke vode od velebita. 😒 Nema kupanja, kupat ce se u moru doma kad dodjemo.

Biser od svekrve... Kad cu pocet M davat juhe jer bi ju ona onda skuhala? Uzela sam mob, prckala po njemu kratko i rekla joj 21.11. u 12.35h. 🙊 Mislim od sastojaka iz juhe je probala mrkvu i pastrnjak i to je to. 

Cure sto dati vise miskici da ju odstopa... Danas 3.dana nekakanja... Imala je 1 kuglicu samo velicine zrna graha nocas i to je sve. Pokusava jadnica kakat al ne ide. Dala joj zadnjih dana i vode vise, i svu hranu koja kao odstopava, al nista. Bas mi ju je milo.

I da koja od vas je imala svijecicu na torti 1/2??? I di je kupljena? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.