Joj Annika zao mi je. Drugo misljenje?
Damnarexx me prozvala milom zenicom. Gasi internete svasta trpe🤣
Znaci Hani je eksuli Silvija? Britka na jeziku,prije te zamisljam kao neku Bertu,Gertrudu😁
Deedee ja bi subotu preskocila buduci joj je imunitet sad oslabljen pa da ne nakaci neku virozicu. Nedjelja je ok vec.
Damnarexx me prozvala milom zenicom. Gasi internete svasta trpe🤣
Ahahah gasi internete, motaj kablove, oplakah 🤣🤣
Ma da, za subotu sam u pravilu i odlučila da ne idemo, a za nedjelju ne znam jer bi neki došli s klincima pa opet..mislim da ćemo prebaciti..
Joj Annika žao mi je, vjerujem da je šok koliko god očekuješ..
LoSa, kako je na moru? Tko je još putovao danas? Grizli i Mikio? Jesam zabrijala? Jesam, jelda? 😅😅
Beba javi se za pivu kod Rožice 😁😁😁 nek se gospodin slavljenik slavljenički druži s dijetetom sat vremena😂
[/url
Joj annika bad mi je zao...al ako si nesigurna ja bi isto kao sto kaze lavica potrazila drugo misljenje...ili se bar informirala....
Evo upravo dobila, 34.dan, povlačim izjavu o hormonima koji su se uravnotežili 😅
[/url
Lavice Samo po izgledu👀😁😁 aaa izgled vara! ovako znamo kakva je 🤪
Annika nadam se da ce drugo misljenje nesto bolje predloziti💟
Tako maleni a vec na op🥺 bit ce to sve ok.
Annika od prijatelja mali je bio prije nekih tjedan dana s 2,5 godine..pa kad sam mami to rekla kaze da je od nekog s posla sin isao ali s 4-5 godina...tako da bi ja svakako potrazila drugo mišljenje ili inzistirala da pricekaju.
Annika a joj bas mi je zao da predlazu tako rano op, nadam se da cete ipak to uspjet izbjeći.
DeeDee mi doputovali kod premilijh muzevih roditelja... Pobjegla sa M u sobu da spava malo ona a ja odmorim usi jer me vec glava boli od gluposti. Premila izjavila da ce ona i mala u nedjelju na misu, koja traje skoro 2h. Pa sam rekla da svoju kcer vodi di oce moju bogami po toj vrucini u ov9j situaciji na misu među 200 ljudi nece sigurno...
Lorena di si prijateljice i meni otekao zub... Reci sto pomaže a da se moze uz dojenje a da nije lekadol jer to mi ko bombon.
Dobila nalaze krvi sto sam priie imala gestacijski sad iman tako nizak secer da me dr pitala jesam ista jela zadnjih 48h? A ja fino navecer jos tortu krkala. Moram obavezno uzv abdomena napraviti i onda ce vidit sto dalje.
Pozdrav, vidim da pričate o operaciji nespuštrnog testisa pa da se samo ubacim vezano za to, koliko znam da bi bio funkcionalan testis, operacija se mora obaviti do 1. godine, sve poslije nema smisla ni raditi, najkasnije do 2godine, no neki kažu da je i tad već kasno. Kasnije operacije navodno jedino snižavaju rizik karcinoma, al je nepovratni izgubljena plodnost. U ovom slučaju je jedan testis (ovaj s pušteni) zdrav pa bi možda neki kirurg odlučio da može kasnije ići operacija, al u svakom slučaju bolje što prije.
DeeDee, super da je V bolje! 🤗
Annika, o jbemu led, znam da ti je tesko. Valjda ce pricekati da malo stariji bude 🤞
Damnarex, pratim na IG 😄.
Grizli, volim takve pametne. Sta ce njoj M na misi? Nek' se nitko ne uvrijedi, ali ne vidim zasto se tako male bebe razvlace po crkvi među toliko ljudi...
Mikio, bome N se pravo razbacala. Sad krece onaj period kad stvarno nemas sekunde mira 😂, ici cete i kakiti zajedno 🤭.
Beba, slazem se za puzanje po podu, meni je to sasvim normalno, njih sve zanima i ne planiram ga pretjerano ogranicavati kada krene puzati. Osim kad moram nesto obaviti, onda ide u vrtic/kavez 🙂.
-
Moj je danas jeo tikvicu, mrkvicu i krumpir kuhan u malo vode. Skuzila sam da vise voli tako nego na pari i obvezno dok je toplo. Naucila se #nemajka sta djetetu paše. Pojeo bi sve da sam mu dala, bilo me strah jer nisam izvagala (navikla da pojede jako malo i dosta mu). Naravno da je sisao poslje, ali barem mu je popodnevni odmor danas kvalitetan, 2 sata vec spava, ima da jede ovu kasicu svaki dan 🤣🤣. Od sisanja proslo preko 4 sata 😲.
-
Mi danas 6 mjeseci, ali nista ne slavimo. Slavit cemo kad nam majstori osposobe kucu 😆. Moram ga barem slikati kad se probudi. Sutra idemo na uzv mozga da vidimo sta nam je s onom malom cistom, nadam se da ce bit ok.
Mikio shvatila sam da ako je lijepo namažem kremom da joj ne izbije ništa crveno tako da bit će da je od sunca, a ne od mora ili kreme.. koristim Avene 50+ za bebe i super je krema, imam i kremu i sprej, skupa je došlo.
Inače u Kostreni se uvijek kupam kada sam doma u Rijeci, jako je volim i ima hrpu plaža i uvala. Malo je nezgodna za bebe jedino..
Annika žao mi je zbog operacije, nadam se da će sve biti ok, barem se ničeg neće sjećati..
Taani sretnih 6 mjeseci :) moja je danas jela ciklu, mrkvu, jabuku i nije bila preoduševljena.. zato joj na moru dam nektarinu bez kože i sama ju jede, preslatka je kad je drži u ručicama.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji