ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    23. Srpanj 2020. 13:29

Ej cure, bolje je bolje, moj tata je zaključio da je ozdravila jer se stalno nešto dere pa ju čuju dole a dva dana je bila kao bubica😂😂
    Treba mi savjet, uopće ne znam kako to ide s tim ljetnim virozama, koliko je ona zarazna za druge + koliko je sad osjetljivija.
    Ona je dakle puno bolje, do vikenda se nadam kao nova ali ne znam da li da je malo držim u izolaciji ili ne.. konkretnije u subotu smo trebali na dječji rođendan, a u nedjelju ovaj moj ima rođendan pa smo i to mislili neko druženje napravit, a sad ne znamo da li da otkažemo/odgodimo

[/url

• Hani
    23. Srpanj 2020. 13:30

Lavice, neku dijagnozu cete dobit sigurno😉. Na polurođendan si trebala pozvat i popa da usput obavite i krštenje😁
    Grizli, tvoja torta mi je puno ljepša od Lavičine, ali nemoj joj reći😁😋
    Kolače inače radim samo za Božić, Uskrs i rođendane. Mojem je imendan i rođendan isti dan, tako da... Jedan kolac manje😉😁 A pošto je dan prije Nova godina, znači da ce ostati i za proslavu. To je praktičnost😁

• Hani
    23. Srpanj 2020. 13:37

Deedee, da ti muž nije na terenu, rekla bih ti da je sutra uvališ daddyju, a u nedilju dedi😁😎. Ali, pošto ti muža nema, sutra preskoči druženje, a u nedilju ce valjda bit ko sova

• Hani
    23. Srpanj 2020. 13:37

*nova

DeeDee
    23. Srpanj 2020. 13:39

beba2019

DeeDee, kakvo je vrijeme u tvom kraju za vikend? 🤭🤭

Promjenjivo 🤣🤣
    Svaki dan je tako, malo kiše, puno sunca i spaaaaarno za umrijeti 😁

[/url

DeeDee
    23. Srpanj 2020. 13:43

Hani

Deedee, da ti muž nije na terenu, rekla bih ti da je sutra uvališ daddyju, a u nedilju dedi😁😎. Ali, pošto ti muža nema, sutra preskoči druženje, a u nedilju ce valjda bit ko sova

Hahah 🤣
    A vratio se daddy sinoć, a mislim to u subotu je njegovom nećaku rodendan i veći su to klinci ali dosta često bolesni 🤔, čak si mislim da su joj oni i prenijeli nešto jer smo cijeli ponedjeljak bile s njima na moru, a mulci je ful vole i nose/hrane/maze/paze 🤷
    Mda.. mislim da cu poslat njega samog, ne znam..

[/url

• Zarica
    23. Srpanj 2020. 14:35

A da, ja bi isto preskocila bar subotu...
    .
    Evo moj mali zaspao u 11 i jos spava, kao i jucer. Fakat ne kuzim odakle sad to. Nis mi nije jasno.

Damnarexx 🌺
    23. Srpanj 2020. 14:54

Lavica nekako sam na to pomislila zbog lijepe fotkice torte ii bila sam u pravu😁 ma 'instagramusa' znaci lijepe/uredjene slikice na IG.
    Deedee super da je Vita bolje.  Ima jos do subote pa ces sama procijeniti jel ok za rođo😋
    Zarica cestitam na preseljenju🥰 malcu ocito godi novi stan, neka dijete spava..mozda je u skokicu😁 tj raste
    Valkris ako sam dobro zapamtila, i tebi cestitam na preseljenju. Ako sam fulala, sorry🥴😂

beba2025❤
    23. Srpanj 2020. 15:06

DeeDee

beba2019

DeeDee, kakvo je vrijeme u tvom kraju za vikend? 🤭🤭

Promjenjivo 🤣🤣
    Svaki dan je tako, malo kiše, puno sunca i spaaaaarno za umrijeti 😁

Hahaa, tnx❤️

annika
    23. Srpanj 2020. 15:11

Ja sam pogubljena totalno, mislila da sam vec poslala post ali ne vidim ga a sve sam vas lijepo sponenula
    Nista nisam spavala a pregled kod kirurga me razdrmao totalno. On bi njega sad odmah operirao, tj otvorio da potrazi testis kojeg nikako ne nalaze. Svjesna sam ja bila da ce morati na stol ali tako rano bas nisam mislila. Sve clanke koje sam citala preporucuju operaciju od 9. mjeseca

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.