ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    23. Srpanj 2020. 04:19

Mikio bravo za Ninu...ja isto mislim da sve sta sami naprave nije rano 🙂 
    Mom 🤣🤣 a meni je po cijelom stanu tepison...zamisli kak me muka uhvatila kad se poceo okretati s podloge...a nista,usisam svaki dan i nek putuje kud hoce. Neki dan sam ga pustila da vidim kud ce,znaci iz dnevnog se kroz hodnik otkotrljao skroz do ulaznih vrata. A papuce ne smijem izuti jer se odmah kraj njih stvori 🤣

Grizli
    23. Srpanj 2020. 07:11

Mikio bravoooo N... Meni su isto rekli kad sto krenem da ju pustim al nis da ne forsiramo. Tako da mala zilavica tvoja ce krenut ocito uskoro 🚶‍♀️🏃‍♀️🤸‍♀️
    Damnarexx ja imam ig samo poslovni paaa... Neznam dal zelis da tebe firme prate ☺️ pratis prave stranice a ne pratis moju firmu eeee moja tiiii... Salim se! 😉
    Mi spakirani valjda za put kod svekrve i svekra 🤪... Pa ako se ne javim u roku 48h znaci da sam zavrsila ili u nekoj jami ili u zatvoru ili u ludnici. Iako su 5 min od mora necu nis uzet za plažu jer je meni to more toliko hladno uzas a vec su najavili oni dva da bi malu vodili na kupanje pa je mm reko nece nositi stvari za plazu pa nece ju moc voditi i gotovo. Povrh svega za dobro jutro moram vaditi krv a gladna sam jos od sinoc, al kontrola secera pa da ne bi se zezla nisma htjela riskirat sa kasnim obrokom. 

Damnarexx 🌺
    23. Srpanj 2020. 07:21

Juto🙃
    Grofica zaspala sinoc u 21.30-00.00 i onda jela pa za pol sata zaspala svee do sad🥳🥳 nadam se da cemo sad jos malo cornut😂 #nezahvalna
    Mare ajme meni🥴 svaka cast...i ja cu uskoro morat, sreca nemam ni jednog tepiha al zato imam 🐶
    Grizli uf, sretno s vadjenjem krvi a bome i sa sveki.. muka mi je svega toga kad se sjetim. Ja nisam nista obavila, bas pohvalno.. ni pregled kod gin, niti stitnjaca😑 "kad prodje korona"
    A more je bilo hladno sve do jucer, napokon se malo stoplilo..ali pitanje da li cu  staviti da proba.
    Btw, ja sam u shemi support local, tako da te nadjem🙃

MaRe
    23. Srpanj 2020. 07:39

Damnarexx ajd nisam jedina koja nije gin obavila 😂 jbg zbog korone mi vec dvaput otkazala termin xD Na kraju cu ili privatno morati ili kad budem opet trudna ce me ova primiti 🤣🤣
    .
    Mi (barem se nadam) imamo novo normalno...spava od 9-6 i u 6 ga stavim kod sebe,malo posisa i nastavimo dalje. Nadam se da ce ovo potrajati 🤞

Lavica27
    23. Srpanj 2020. 08:38

Jutro! 
    Ovaj moj je u skoku jer dva dana hoce jesti svaka dva sata,luda sam. Tako i po noci🙄
    Damnarexx kak to mislis da sam instagramusa? 🤣 ako to znaci da li imam ig,imam 😁
    Mikio bravo za Ninu! Moja kcer ti se sa 7mj i sitno na noge digla al je prohodala s godinu dana,tako neka rade sto zele.
    Grizli sretan put!
    Puse svima na moru i V da potpuno izdravi😘

Simbalija
    23. Srpanj 2020. 10:00

miki0

Simbalija hehe, mala G voli slobodu, a tak nekak zamisljam i svog ramba 🙈 jel ju onda uronis cijelu u more?
    Mi idemo u nedjelju, jedva cekam da joj vidim reakciju.

A da ja je držim onako kao da pliva "po starinski" kako su nas držali dok nije bilo svih ovih čudesa.
    Jedino ona sama glavu zaroni da proba more pa se malo napije i tako. Jako voli more, ne plače nikad (osim ako je ne stavim u kolut 🙈) a ako joj je hladno krene drhturiti pa onda idemo van. Morska beba 🥰

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• mom12
    23. Srpanj 2020. 10:09

E to sam tila rec...kao nesmiju sol a moja sjedi u kolutu i lize sta onako postrapa po njemu🤣🤣🤣...napit ce se soli za iduci godinu dana🤣🤣...
    A mene je strah da se ne napije..pa to bas pazim😊

beba2025❤
    23. Srpanj 2020. 11:07

DeeDee, kakvo je vrijeme u tvom kraju za vikend? 🤭🤭

• Zarica
    23. Srpanj 2020. 11:49

Grizli bas predobar kolacic, vjerummjem da je i prefini 😋
    Mikio vau, pa vama je bas uzbudljivo :) ja cekam da se ovaj moj ljenivac malo pokrene, trudi se al nis joa od pravog puzanja.
    DeeDee super da ide na bolje:)
    E, imam i ja instac al ne koristim ga skoro uopce, eventualno da nekoga prostokam:D al fora mi je, mozda vas potrazim kasnije.
    .
    Mi ujutro bili u setnji do bio&bio vratili se i malac se 2 sata igrao sam uz upadice za hranjenje/prenatanje. Bas mi se cini da raspored u novom stanu puno znaci. Bolje je i meni i njemu ocito. Da ne spominjem da neopisivo bolje spava. Jucer je odrapio 3 i pol sata u komadu preko dana. Napravila i sebi rucak i njemu, pospremila i nisam znala vise sta bi sa sobom pa sam se legla pored njega i ja zaspala.

Lavica27
    23. Srpanj 2020. 12:42

Ma vraga Mikio. Planirali smo ga pred mjesec dana i tu vecer saznali da su moji pozitivni i reko pricekat ce ta egzibicija. 
    Al sad kad se vratimo s mora nemamo izbora jer ne stane u noona kolijevku🤣🤣
    Mi sutra kod fizijtra i zivo me zanima koju dijagnozu ce mu zalijepit.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.