ZIMSKE BEBE 19/20 đŸ–€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    19. Srpanj 2020. 13:14

Haaaallo cure đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—
    evo jednog padobranca. Nadam se da me se sjecate. Ako ne, onda ove moje slike 😉 eh ta 2019a.
    Da se sad ne vracam citati vidim da ste sve tu manje vise i da ima novih cura. đŸ€—
    Drago mi je da je sve u redu s bebama.
    Mi u utorak punimo okruglih 6mj. Teski smo 7,700g /71cm.
    Danas smo krenuli s dohranom. Imamo jedan zubic. Bebac se zasada samo vrti s ledja na trbuh i obratno kao burence malo. 
    Bas mi je drago vidjeti tu poznata 'lica' i pozdrav vam poslati. 😊

DeeDee
    19. Srpanj 2020. 13:28

lorija

Haaaallo cure đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—
    evo jednog padobranca. Nadam se da me se sjecate. Ako ne, onda ove moje slike 😉 eh ta 2019a.
    Da se sad ne vracam citati vidim da ste sve tu manje vise i da ima novih cura. đŸ€—
    Drago mi je da je sve u redu s bebama.
    Mi u utorak punimo okruglih 6mj. Teski smo 7,700g /71cm.
    Danas smo krenuli s dohranom. Imamo jedan zubic. Bebac se zasada samo vrti s ledja na trbuh i obratno kao burence malo.
    Bas mi je drago vidjeti tu poznata 'lica' i pozdrav vam poslati. 😊

Lorijaaaa đŸ„°
    Neki dan sam se sjetila tebe i Ene. Ne znam zaĆĄto baĆĄ vas ali eto, jako mi je drago da si se javila.
    Ajme velike bebe 😍
    I bravo za zubić. I za dohranu.
    Navrati nam čeơće, najčeơća tema je dohrana pa bi ti moglo biti zanimljivo â˜ș

[/url

annika
    19. Srpanj 2020. 16:52

MikiO M danas vriĆĄti.cijelo vrijeme, ili su zubići ili probava, dobro pa je nedjelja i muĆŸ je kući 

[iimg]

DeeDee
    19. Srpanj 2020. 17:50

Mikio ja dajem 1 ali baĆĄ sam i ja razmiĆĄljala ĆĄta uzet kad potroĆĄim do kraja, taman će imati nekih 6, 6 i pol mjeseciđŸ€·
    Čini mi se da ju ovaj ne zasiti, i to ne znam da li da joj povećam ili mijenjam, mislim, dajem puno manje nego ĆĄto bi po njima kao bilo za 6 mjeseci ali meni se to čini straĆĄno puno đŸ€”
    Ona se najede, podrigne i sve po pravilu, ali trazi jest nakon isto ili manje vremena nego nakon cice

[/url

• mom12
    19. Srpanj 2020. 18:11

Ja mislim da je naibolje ostat na pre ili 1 dvojku mislim da bas ne preporucavaju...a i kad sam citala po grupama svatko sugerira da je bespotrebno ne treba davati...iskreno neznam koii su razlozi za dat nju...pogledaj malo po grupi na fejsu ad mlijeko....tako nekako se zove

DeeDee
    19. Srpanj 2020. 18:57

Mikio hipp ti ima jedinicu u bočici, to smo mi koristili dok nam nije trebalo tako često.
    Moja nakon mliječno-ĆŸitno-voćne isto tako, ali nakon samo AD-a je 2 sata maksimum, zapravo ne znam ni kako to ide, moĆŸda je i normalno nego sam ja očekivala čuda đŸ€Ł

[/url

DeeDee
    19. Srpanj 2020. 19:38

Da pa logično, bar meni ima smisla, ne rade za foru. Samo kaĆŸem, ne znam da li da joj povećam dozu (popije 140, par puta sam joj napravila viĆĄe i popila bi ali i bljucala, po njima bi trebala 210) ili da prelazim na 2. Izdojenog popije 120ml.

[/url

• mom12
    19. Srpanj 2020. 20:08

I ja imam problem vec nekih 4 5 dana...dakle ona mi je izbacila jedan obrok...dakle prije je jela 6 obroka 5 ad i jedan kruti a otkad jedemo 2 kruta ima 3 ad...pokusala sam joj uvalit jos taj jedan ad al nece da ga pojede....a cini mi se gladna🙄🙄🙄....prije je jela 180ml...al otkako je ostala na 3 obroka jede 210...inace djeca povecavaju a ne smanjivajuđŸ˜„đŸ˜„

DeeDee
    19. Srpanj 2020. 20:24

Ja sam kupovala u bipi jer mi je najbliĆŸa ali čini mi se da sam neki dan vidjela i u dm-u. Ostala sam na istom, da.

[/url

Angelly
    19. Srpanj 2020. 20:26

Evo i moj je bas urlao sad pred spavanje...nezz jel zub il se prevec umorio đŸ€·â€â™€ïž... joj a neki dan meni susjeda...prvi put kad sam je vidla (nedavno smo preselili) rekla je kao joj ja tebe cesto cujem (onak beba je normalno da se nece tiho igrat u nekom kutu...a on fakat malo place bas bas) i onda se bas desilo da je bio njurgav na entu....i opet ju sretnem i ona meni da zakaj je mali plakao...onak wtf!! Sta bi da imam dijete koje puno place, zvala mi socijalnu sluzbu.....bas mi je tlak digla...

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.