Haaaallo cure đ€đ€đ€đ€đ€
evo jednog padobranca. Nadam se da me se sjecate. Ako ne, onda ove moje slike đ eh ta 2019a.
Da se sad ne vracam citati vidim da ste sve tu manje vise i da ima novih cura. đ€
Drago mi je da je sve u redu s bebama.
Mi u utorak punimo okruglih 6mj. Teski smo 7,700g /71cm.
Danas smo krenuli s dohranom. Imamo jedan zubic. Bebac se zasada samo vrti s ledja na trbuh i obratno kao burence malo.Â
Bas mi je drago vidjeti tu poznata 'lica' i pozdrav vam poslati. đ
Haaaallo cure đ€đ€đ€đ€đ€
evo jednog padobranca. Nadam se da me se sjecate. Ako ne, onda ove moje slike đ eh ta 2019a.
Da se sad ne vracam citati vidim da ste sve tu manje vise i da ima novih cura. đ€
Drago mi je da je sve u redu s bebama.
Mi u utorak punimo okruglih 6mj. Teski smo 7,700g /71cm.
Danas smo krenuli s dohranom. Imamo jedan zubic. Bebac se zasada samo vrti s ledja na trbuh i obratno kao burence malo.
Bas mi je drago vidjeti tu poznata 'lica' i pozdrav vam poslati. đ
Lorijaaaa đ„°
Neki dan sam se sjetila tebe i Ene. Ne znam zaĆĄto baĆĄ vas ali eto, jako mi je drago da si se javila.
Ajme velike bebe đ
I bravo za zubiÄ. I za dohranu.
Navrati nam ÄeĆĄÄe, najÄeĆĄÄa tema je dohrana pa bi ti moglo biti zanimljivo âșïž
[/url
MikiO M danas vriĆĄti.cijelo vrijeme, ili su zubiÄi ili probava, dobro pa je nedjelja i muĆŸ je kuÄiÂ
[iimg]
Mikio ja dajem 1 ali baĆĄ sam i ja razmiĆĄljala ĆĄta uzet kad potroĆĄim do kraja, taman Äe imati nekih 6, 6 i pol mjeseciđ€·
Äini mi se da ju ovaj ne zasiti, i to ne znam da li da joj poveÄam ili mijenjam, mislim, dajem puno manje nego ĆĄto bi po njima kao bilo za 6 mjeseci ali meni se to Äini straĆĄno puno đ€
Ona se najede, podrigne i sve po pravilu, ali trazi jest nakon isto ili manje vremena nego nakon cice
[/url
Ja mislim da je naibolje ostat na pre ili 1 dvojku mislim da bas ne preporucavaju...a i kad sam citala po grupama svatko sugerira da je bespotrebno ne treba davati...iskreno neznam koii su razlozi za dat nju...pogledaj malo po grupi na fejsu ad mlijeko....tako nekako se zove
Mikio hipp ti ima jedinicu u boÄici, to smo mi koristili dok nam nije trebalo tako Äesto.
Moja nakon mlijeÄno-ĆŸitno-voÄne isto tako, ali nakon samo AD-a je 2 sata maksimum, zapravo ne znam ni kako to ide, moĆŸda je i normalno nego sam ja oÄekivala Äuda đ€Ł
[/url
Da pa logiÄno, bar meni ima smisla, ne rade za foru. Samo kaĆŸem, ne znam da li da joj poveÄam dozu (popije 140, par puta sam joj napravila viĆĄe i popila bi ali i bljucala, po njima bi trebala 210) ili da prelazim na 2. Izdojenog popije 120ml.
[/url
I ja imam problem vec nekih 4 5 dana...dakle ona mi je izbacila jedan obrok...dakle prije je jela 6 obroka 5 ad i jedan kruti a otkad jedemo 2 kruta ima 3 ad...pokusala sam joj uvalit jos taj jedan ad al nece da ga pojede....a cini mi se gladnađđđ....prije je jela 180ml...al otkako je ostala na 3 obroka jede 210...inace djeca povecavaju a ne smanjivajuđ„đ„
Ja sam kupovala u bipi jer mi je najbliĆŸa ali Äini mi se da sam neki dan vidjela i u dm-u. Ostala sam na istom, da.
[/url
Evo i moj je bas urlao sad pred spavanje...nezz jel zub il se prevec umorio đ€·ââïž... joj a neki dan meni susjeda...prvi put kad sam je vidla (nedavno smo preselili) rekla je kao joj ja tebe cesto cujem (onak beba je normalno da se nece tiho igrat u nekom kutu...a on fakat malo place bas bas) i onda se bas desilo da je bio njurgav na entu....i opet ju sretnem i ona meni da zakaj je mali plakao...onak wtf!! Sta bi da imam dijete koje puno place, zvala mi socijalnu sluzbu.....bas mi je tlak digla...
Sortiraj odgovore
Najstariji