Mrgud nemoj govorit da se ne smanjuje broj obroka 🤔 pa ja neću moći nigdje izac s njim on doslovno svako malo traži da jede nije valjda da će to da potraje
I moj se prije budio 2 puta po noci, sad svako malo. Moguce da se ne nasise dovljno pa bude gladan. Evo jutros isto nesto malo sisao svega 2 minute. U biti jedino mu nocna pelena bude bas turbo mokra, sve ostale daleko manje. A nista moram pratit kilazu.
url=https://lilypie.com]
Jutro svima.
Kako ste?
Dali su i vaše bebe nekad jako nemirne dok sisaju?
Znaci borba rukama,noge rade, vrti se ali zato sumanuto vuče i ak mu sisa ispadne luđački pomiče glavu i traži ?
Smiješan mi jadan siromah hvata ustima na slijepo🙈
Ugodan dan svima
Mrgud pa vi ste u skoku 😉 Vidis da je u 9om tjednu. Proci ce za dan dva.
Stelle to sam i ja zakljucila..kad se izdojim i dam mu onda je miran i spava a kad sisa zacas se probudi i jeo bi svaka sva sata dok kod izdojenog odspava i po 4. On čim prestane curiti i sisa omekani ili zaspi ili ju stalno pušta umjesto da jos malo vuče da ponovno krene xD
Crnokosa uz to sta si navela stane i vristat
Pozdrav curke! Prvenstveno bih čestitala svim mamicama na rođenim bebama. Želim vam od srca da vam dječica budu zdrava cijeloga života, također se nadam da se lijepo privikavate jedni na druge 😍
Htjedoh vas pitati obzirom da ste ovdje sve rodile ima li koja iskustvo kao moje.. Dakle trudna sam 23+5, danas bila na pregledu i doktor je hvala Bogu rekao da je sve ok. No također je rekao da je beba veća, teška je 892 grama, također joj je bedrena kost za 26.tjedana, rekao je da će imati duge noge definitivno, od početka je beba uvijek veća i bilo je do sada sve ok, moji svi nalazi ok također. Mene zanimaju iskustva vas koje ste rodile krupnije i duže bebe, jesu li vam po uzv pregledima bile veće bebe i jeste li zaista na kraju rodile velike bebe? Jeste li morale na carski zbog većih beba ili na prijevremeni inducirani? Ja sam dobila do sada ukupno 5 kg i normalne sam težine, čaj vitkija malo. Malo me to danas zabrinulo moram priznati, iako je u konačnici samo bitno da je beba ok, no zanimaju me vaša iskustva… Hvala vam puno unaprijed 😍
Moj malac je uvijek na pregledima imao bedrenu kost za 2-3 tjedna dulju od gestacijske dobi. On je i dan danas visok za svoju dob i tezinu, ima dugacke nogice a trbuscic skoro da nema, sve hlacice su mu broj vece od gornjih dijelova odjece. Sve ce biti ok :-) u 23.-cem tjednu ne mozes znat kolika ce beba bit na kraju. Ako ste muz i zi visi normalno da je beba veca. A carski nije nikakav bauk, puno zena ga placa. Ja bi opet carski odabrala.
Lavice nemogu vjerovat sto ti je dogodilo. Bas svaki vrag na vas. Nadam se da je s ovim napokon svako zlo oslo. Vrapcic meni kroz cijelu trudnocu govorili da je beba malo veca al nistà strasno. Nekad bi bilo malo veca nekad taman al u granicama normale uvijek. Pred termin su mi reklli da ce bit oko 3.900 i kabuum eto njega s 4.700. Nisi znao tko se vise iznenadio ekipa sto mi je radila c.r ili ja (dobro priznajem mozda ipak ja) 🤣 oni znaju kaoticno krivo procjenit tako da nikad neznas 🤷♀️ a za carski bi definitivno opet. Tko bi mi istiskao 5 kg iz gospođice 🤣🙈
Vidim da je standardno 100 muka sa dojenjem i ne spavanjem. Takoder, svaki dan se nadam da ce proci i da ce bar noc pocet hvatat cijelu (nada umire posljednja) 🙏
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Reserved moj mali je porodajnu kilazu tvoje bebe dostigao sa 3 i po mjeseca
Mislim da generslno bebe koje sisu jedu cesce. B
Od frendice mali ima 5 mjeseci i jos uvijek siše svakih 2.5-3 h dok moj ima 7 dnevnih obroka svaki dantocno u isto vrijeme i nocu spava 6h u komadu. Jest izdajanje muka no nije no s dojenjem lako. Ovako ga bar kontroliram koliko pojede. Ja mu dam zadnji obrok navecer oko 10-11 h nakon ceha spava do 4-5 h, obicno pojede oko 120mL, podrigne i odmah zaspi nazad do nekih 7-8 h kad se dizemo. Kroz dan jede tocno svaka 3h. Dnevno pojede oko 700-800 mL, vecinom mojeg mlijeka... max dobije 120mL ad-a dnevno. I tako vec 3mjeseca odkad smo stigli iz bolnice...
Samojed, LoSa84, Reserved123 curke hvala vam na odgovorima i podijeljenim iskustvima. Ma ja sam presretna što sve teče kako treba, no mrvicu me ovo prepalo, pa rekoh sama sebi kolika će to beba biti i kako ona misli izaći van 😂🙈🙊 Doduše muž je 185 cm, ja sam 168 cm, kada se prosječno gleda pretpostavljam da nismo baš ni mali ljudi 😂 No jako mi je drago čuti da je vama proteklo sve kako treba i nadam se da su vam bebe zdrave 😍
Grizli draga hvala ti na odgovoru u Ljetnim bebama 🥰 Kako si ti? Kako ti je bebica? Tamo baš napisah da se nadam da smo sve otišle sa naše prve teme, da su sve postale majke ili da su sada trudne 💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrgudja sam mislila bas na godine. Nekako sam mislila da smo losa i ja ovdje najstarije.
Molim vas da me ne prozovete groznom ali ja cu vam reci da niste pogrijesili kad ste cekali s djetetom. Ispunili ste se na poslovnom planu, proputovali, uzivali bez obveza. Dijete koliko je radost, toliko je i briga a jednom kad rodite, nema natrag.
Ja imam 38. Prvo sa 29 drugo 31 i sad sa 38 i gotovoa proizvodnja. Troje sam oduvijek potajno zeljela 😊Sad sam najsmirenija i na financijskom planu i psihicki. I da..sve tri trudnoce indukcija ...tak da nema to veze nista s godinama.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mare mislis da smo u skoku? Ja sebi to ne znam bas tocno izracunat, po meni smo vec u 10.tjednu, i imali smo skok tamo u 8 😂. Ja bih rekla da tak male bebe imaju skokove svaki tjedan 😂😂😂 krenula sam s izdajanjem da im ostavim popodne bar za 2 obroka 🙈 iako sam sigurna da on s obzirom da stalno cica pojede kolicinski duplo manje, ne znam di bi mu stalo inace 😁
mikio sretno, sigurno ce bit sve ok na pregledu 😉 zao mi je da si i ti pocela imat borbe s cicanjem. Za utjehu ti mogu rec da to nije stalno 😉
Vrapcic mojeg su pak procijenili 2 dana prije nego sam rodila na 3100 a roden s 3500. Te mjere uzv su samo procjena
Kad smo kod poroda, nemrem zamislit da prolazim tu agoniju opet. Mislim da kad se odlucim za drugo cu ic dogovorit carski. Kolko god je to operacija, ono “ne-otvaranje” cijeli dan uz trudove ne znam dal bi ikad vise prezivjela 🙈 (mozda sam pi*** al meni je to tolko traumaticno bilo da ne znam dal bi ponovila). A kolko god sam uvijek ja bila ta koja je protiv svega privatnog, nakon iskustva s petrovom, razmisljam da bi cak isla privatno rodit drugi put
Sortiraj odgovore
Najstariji