ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    04. Ožujak 2020. 03:20

Valkris

Vrapcic123

Pozdrav curke! Prvenstveno bih čestitala svim mamicama na rođenim bebama. Želim vam od srca da vam dječica budu zdrava cijeloga života, također se nadam da se lijepo privikavate jedni na druge šŸ˜
    Htjedoh vas pitati obzirom da ste ovdje sve rodile ima li koja iskustvo kao moje.. Dakle trudna sam 23+5, danas bila na pregledu i doktor je hvala Bogu rekao da je sve ok. No također je rekao da je beba veća, teÅ”ka je 892 grama, također joj je bedrena kost za 26.tjedana, rekao je da će imati duge noge definitivno, od početka je beba uvijek veća i bilo je do sada sve ok, moji svi nalazi ok također. Mene zanimaju iskustva vas koje ste rodile krupnije i duže bebe, jesu li vam po uzv pregledima bile veće bebe i jeste li zaista na kraju rodile velike bebe? Jeste li morale na carski zbog većih beba ili na prijevremeni inducirani? Ja sam dobila do sada ukupno 5 kg i normalne sam težine, čaj vitkija malo. Malo me to danas zabrinulo moram priznati, iako je u konačnici samo bitno da je beba ok, no zanimaju me vaÅ”a iskustva… Hvala vam puno unaprijed šŸ˜

Moja beba je uvijek bila veca 10ak dana po uzv. Na zadnjem mjerenju u 36tt doktor je komentirao isto da ce biti visok.. Roden je nakon termina tjedan dana sa 3700 i dug 53 cm.. Ne zamaraj se puno njihovim mjerama, ne mogu oni to dobro bas niti izmjeriti 😊
    Bitno da je sve ok šŸ˜‰šŸ˜‰

Rođen je vaginalno nakon mojih trudova bez pocetne indukcije. Uz epiziotomiju.

MaRe
    04. Ožujak 2020. 04:15

šŸ– noćnaĀ 
    Ja se bojala da nece spavati po noci posto je prespavao dan al zasad jede i spava...samo Å”to je malo poremetio vrijeme buđenja al ajd.
    *
    Vrapčić odstupanja do 2 tjedna su ok...i meni je dr rekla da ce biti velika beba jer je imao dugu bedrenu kost..procijenili ga na 3900 na kraju bio 3600 i 51. Rodila vaginalno dva dana poslije termina.

DeeDee
    04. Ožujak 2020. 05:04

Ma ne brinem ja da je presuŔilo :)
    Imale smo već takav dan, samo mislim da bi je bočica uspavala, to su mi trenuci očaja kad želi koÅ” i joÅ”.
    Ugl. Uspjela sam onda izdojit nekako joÅ” 40, (nije htjela cicu, prasica) pa ju je to zasitilo ali nije se smirila.. zaspala je na jedvite jade oko 3 uz zvukove fena, meni sad krenula poplava pa sam se digla bar malo izdojit, nju bome neću budit, nije spavala 24 sata :S

[/url

DeeDee
    04. Ožujak 2020. 05:51

Oh well, pogodite tko doručkuje veselo naspavan nakon dva sata sna, a nisam ja šŸ˜…

[/url

MaRe
    04. Ožujak 2020. 06:06

DeeDee

Oh well, pogodite tko doručkuje veselo naspavan nakon dva sata sna, a nisam ja šŸ˜…

🤣
    Moj od 15 do 5 stenje i eno čujem rafale..sad bolje da ne otvorim pelenu..odmah ce mi se nos odčepit 🤣🤣🤣

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 06:18

Valkris, MaRe hvala na podijeljenim iskustvima šŸ˜ŠšŸ˜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Stelle123
    04. Ožujak 2020. 06:45

Jutro, meni se isto cini da su mi cice prazne. Vise nema onog vuce jednu curi druga. Ili je potraznja mala ili ponuda steka.Ā 

url=https://lilypie.com]

mrgud_zg
    04. Ožujak 2020. 06:59

Meni isto cice nisu vise prepune ko u pocetku
    E al ja sam mislila da oni sto idu veci sve rjede jedu. Ovo nije normalno. Pn je jucer jeo 12 puta. Tolko nije ni po izlasku iz rodilista. I upravo je zavrsio 4. Nocni obrok! Jeo u 4 pa presvlacenje pa nebi spavao pa opet u 5, i prije 7. Pa ovim tempom ja cu krepat 😫😣 a misla danas popodne otic do city centra na zutu srijedu. Pa kolko bi trebala ostavit muzu, 5 litara? Tolko nemam šŸ™ˆ

samojed
    04. Ožujak 2020. 07:33

Jutro cure iza nas neprospavana noć malenog slomili grčevi evo zaspo je veistuci tacno od iscrpljenosti je zaspao i sad spava i stenje pa se povremeno probudi uz vrisku i tako u krugĀ 
    I meni sise nisu baÅ” tako tvrde kao prvih dana ali ima mlijeka dovoljnoĀ 
    Veapcic mene je moj gin tako isprepadao mislim da sam bila 29tt kao beba će biti velika pa ispitivanja sa koliko sam ja rodjena vako nako i na kraju bebica rodjena sa 3450gr i dug 51cm tako da nemoj se zamarati tim njihovim mjerama uživaj u trudnociĀ 

samojed
    04. Ožujak 2020. 07:33

Vrapcic *

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.