Pozdrav curke! Prvenstveno bih Äestitala svim mamicama na roÄenim bebama. Želim vam od srca da vam djeÄica budu zdrava cijeloga života, takoÄer se nadam da se lijepo privikavate jedni na druge š
Htjedoh vas pitati obzirom da ste ovdje sve rodile ima li koja iskustvo kao moje.. Dakle trudna sam 23+5, danas bila na pregledu i doktor je hvala Bogu rekao da je sve ok. No takoÄer je rekao da je beba veÄa, teÅ”ka je 892 grama, takoÄer joj je bedrena kost za 26.tjedana, rekao je da Äe imati duge noge definitivno, od poÄetka je beba uvijek veÄa i bilo je do sada sve ok, moji svi nalazi ok takoÄer. Mene zanimaju iskustva vas koje ste rodile krupnije i duže bebe, jesu li vam po uzv pregledima bile veÄe bebe i jeste li zaista na kraju rodile velike bebe? Jeste li morale na carski zbog veÄih beba ili na prijevremeni inducirani? Ja sam dobila do sada ukupno 5 kg i normalne sam težine, Äaj vitkija malo. Malo me to danas zabrinulo moram priznati, iako je u konaÄnici samo bitno da je beba ok, no zanimaju me vaÅ”a iskustva⦠Hvala vam puno unaprijed š
Moja beba je uvijek bila veca 10ak dana po uzv. Na zadnjem mjerenju u 36tt doktor je komentirao isto da ce biti visok.. Roden je nakon termina tjedan dana sa 3700 i dug 53 cm.. Ne zamaraj se puno njihovim mjerama, ne mogu oni to dobro bas niti izmjeriti š
Bitno da je sve ok šš
RoÄen je vaginalno nakon mojih trudova bez pocetne indukcije. Uz epiziotomiju.
š noÄnaĀ
Ja se bojala da nece spavati po noci posto je prespavao dan al zasad jede i spava...samo Å”to je malo poremetio vrijeme buÄenja al ajd.
*
VrapÄiÄ odstupanja do 2 tjedna su ok...i meni je dr rekla da ce biti velika beba jer je imao dugu bedrenu kost..procijenili ga na 3900 na kraju bio 3600 i 51. Rodila vaginalno dva dana poslije termina.
Ma ne brinem ja da je presuŔilo :)
Imale smo veÄ takav dan, samo mislim da bi je boÄica uspavala, to su mi trenuci oÄaja kad želi koÅ” i joÅ”.
Ugl. Uspjela sam onda izdojit nekako joÅ” 40, (nije htjela cicu, prasica) pa ju je to zasitilo ali nije se smirila.. zaspala je na jedvite jade oko 3 uz zvukove fena, meni sad krenula poplava pa sam se digla bar malo izdojit, nju bome neÄu budit, nije spavala 24 sata :S
[/url
Oh well, pogodite tko doruÄkuje veselo naspavan nakon dva sata sna, a nisam ja š
[/url
Oh well, pogodite tko doruÄkuje veselo naspavan nakon dva sata sna, a nisam ja š
š¤£
Moj od 15 do 5 stenje i eno Äujem rafale..sad bolje da ne otvorim pelenu..odmah ce mi se nos odÄepit š¤£š¤£š¤£
Valkris, MaRe hvala na podijeljenim iskustvima šš
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro, meni se isto cini da su mi cice prazne. Vise nema onog vuce jednu curi druga. Ili je potraznja mala ili ponuda steka.Ā
url=https://lilypie.com]
Meni isto cice nisu vise prepune ko u pocetku
E al ja sam mislila da oni sto idu veci sve rjede jedu. Ovo nije normalno. Pn je jucer jeo 12 puta. Tolko nije ni po izlasku iz rodilista. I upravo je zavrsio 4. Nocni obrok! Jeo u 4 pa presvlacenje pa nebi spavao pa opet u 5, i prije 7. Pa ovim tempom ja cu krepat š«š£ a misla danas popodne otic do city centra na zutu srijedu. Pa kolko bi trebala ostavit muzu, 5 litara? Tolko nemam š
Jutro cure iza nas neprospavana noÄ malenog slomili grÄevi evo zaspo je veistuci tacno od iscrpljenosti je zaspao i sad spava i stenje pa se povremeno probudi uz vrisku i tako u krugĀ
I meni sise nisu baÅ” tako tvrde kao prvih dana ali ima mlijeka dovoljnoĀ
Veapcic mene je moj gin tako isprepadao mislim da sam bila 29tt kao beba Äe biti velika pa ispitivanja sa koliko sam ja rodjena vako nako i na kraju bebica rodjena sa 3450gr i dug 51cm tako da nemoj se zamarati tim njihovim mjerama uživaj u trudnociĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji