ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    09. Srpanj 2020. 09:34

Mrgud  Deedee je tamo kod Opatije ak se ne varam...ni ne zna za toplije more 😂😜 
    Mi isto nemamo problema (zasad) s kakanjem...jucer je cak dvaput...je da smrduca i da je bas čvršće al se navikava na to.
    Losa ma kao idem dobit neku ideju sta da mu napravim i onda pozalim sta citam xD
    Budem mu na pari je malo prokuhala... 
    Btw sad ne zalim sto nisam kuhalo kupila,sve skuham na pari u onom cjedilu i izgnjecim dobro s vilicom i zlicom.

DeeDee
    09. Srpanj 2020. 10:11

Haha Mare pa da, ja kad odem na Susak ili na Rab uvijek biram normalne plaže jer one pješčane plićine meni prevruće 🤣

[/url

Simbalija
    09. Srpanj 2020. 10:19

Jutro cure!
    Jučer smo ipak otišle na more, malo je toplije, iako još dosta hladno. Za vikend opet zovu katastrofa vrijeme 😩
    Moja je bila okej jedan dio noći onda se krenula stalno buditi, valjda je boli taj zubić jer baš nekako tužno cvili..
    Redfox i druge cure, kapa do poda za sve proživljeno, ne mogu ni zamisliti kako je to teško..čim vidim ovakve priče kao što je Petra napisala meni suze oči. Strašno!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lorena94
    09. Srpanj 2020. 11:20

Dan curke!
    Damnarexx pa da, baš smo kasno saznali, ja sam ga tek sa nekih 26 tj počela osjećat kako lupa, zezali su da je neka spavalica, možda dok je bio unutra, sad je nespavalica!
    Grizli držite se, naš prijatelj i svi njegovi bili u izolaciji, bili pozitivni bez ikakvih simptoma, jedna curica 5 god, druga ne znam jel 2 ima, isto pozitivne bile. To je baš bilo koma, on još ima slabiji imunitet nit on nije imao simptome.. Iako mi nismo bili u izolaciji jer nismo bili sa njima, dok recimo kum od malenog radi s njim on je morao ić i to samo tjedan dana 🤔
    MaRe, LoSa meni isto fali to neko kuhalo, ovak se cijela izmrdam sa cijedilom, kuhanjem na pari, tak da pretežno kao na juhu i to smaže dok si rekao keks.
    Noćas sam mu opet probala na spavanju bočicu utrpat ma kakvi nema šanse, jednom povuče i stisne usta.. 😡

mrgud_zg
    09. Srpanj 2020. 11:51

Mare imas pravo, ne zna deedee kaj je more 😂. Ja obozavam kad je bara 🙈
    Ma o tim grupama. Jucer sam citala post o kremama za suncanje. Mislim naravno da ne treba ic na jako sunce i kupit sto bolju kremu. Al zena pise ne treba snicim mazat, sve su kreme stetne, treba ic na plazu u 19h. Mislim ak cu ic na plazu u 19 onda mogu i ostat u zagrebu 🙄. Tak da mi nisu ti ekstremi bas jasni. Ja bila jutros na plazi i lik pored mene sa sinom cca 6 god. I prica on njemu “kad si ti bio ovak mali mi smo isli na plazu u 8 i u 10 doma jer je vec jako sunce” 🙄. Ja imala rucnik u hladu. Onak daj frajeru odjebi. Gledaj svoja posla

Grizli
    09. Srpanj 2020. 11:55

Hej... Mm i ja smo prilicno skulirani na sitaciju al malo me strah ta seku ipak je onkoloski bolesnik i ona se najvise uspanicila sta je i logicno jer njen mali je puno bio s tom osobom taj dan. Nismo bas ni mi ostali bili kratko s tom osobom. Sto je najbolje prvo je rekla da nece doci pa onda javila da ipak dolazi kasnije na festu. Tako da su nam sad i svi gosti pod upitnikom a bilo je i starijih baka i svasta. Najvise mi krivo ako je pozitivna nalaz ljudi oko nas, ono osjecaj krivnje na najjace. No necu ni razmisljat o tome svemu dok ne saznamo stanje. 😕☹️
    Casmatino stigao... Bilo je expresno cisnjene i pranje i odmah u upotrebu... Dama odusevljena, mazi ovce i nista joj ne treba cak ni sisanje ju nije zanimalo dok ga nisam skupila. 
    Bas mi je zao kad procitamo koliko je zapravo cura proslo gubitak bebe. Teško je jako izgubiti bebu u pocetku, meni se 4 puta dogodilo i za svaku znam predvi&eni termin poroda i na taj datum malo me strecne. U trudnoci sam na te datume posebno bila osjetljiva, a sad kad mi se ova moja vrtirepka vrti po dnevnom vidim da je ona moja ne duga nego cijeli svemir. Puno puta smo mm i ja se pitali dal bi i druge bebe bile tako dobre i lijepe ili je to tako moralo biti da nam stigne od svih najzdravija, najbolja i najljepša beba. 

Damnarexx 🌺
    09. Srpanj 2020. 11:56

Kasnije citam ostatak.
    Samo da vas nabrzinu pitam, za produljenje porodiljnog tj za roditeljski mi ne treba nista od papira? Samo idem na HZZO i tamo ispunim sta mi daju?
    Znam da se pisalo, al tko bi upamtio🤪

Red Fox
    09. Srpanj 2020. 11:59

Grizli drzim fige da su nalazi negativni
    Lavica ja planiram u 9.mjesecu na treninge opet krenuti al cini mi se da cu morati dobro organizirati vrijeme. Ovo za bebu te skroz kuzim, moj muz je navijao da je ovaj put bude decko jer je mislio da bi curicu zamjenio s prvom curicom, a i nekak nam je bilo lakse. Robicu je dobila necakinja, al sestra je rekla da joj je bas bilo malo tesko kad joj je oblacila tu robicu.
    Mikio ja sam si kupila za zanoktice neko evelin ulje i bas mi je pomoglo.
    Inace ja se isto divim vama koje imate djecu sa razlicitim problemima i koje ste provodile vrijeme po bolnicama. Kaze se sa svatko dobije kriz koji moze nositi po svojoj mjeri.
    Kak se tice kasica ja na kraju kuham u vodi i sa stapnim usitnim. Moj nece uopce jesti ak osjeti i najmanji komadic, samo zjeva i ima facu ko da mu se povraca i nece progutati tak da zasad radim vodenastije kasice. 

Red Fox
    09. Srpanj 2020. 12:01

Damnnarex ne treba ti nista, al mislim da i tata treba potpisati kolko se sjecam. Muz i ja smo isli skupa

Damnarexx 🌺
    09. Srpanj 2020. 12:01

Red Fox

Damnnarex ne treba ti nista, al mislim da i tata treba potpisati kolko se sjecam. Muz i ja smo isli skupa

Da, da to za njega znam. Tnx😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.