ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    25. Lipanj 2020. 09:50

Ajme Lavice drži se, nadam se da će ti roditelji brzo ozdraviti!! A komentara će uvijek biti, ljudima je dosadno moraju nekog olajavati.
    Stvarno mi nije jasno zašto se radi linč osoba koji su oboljeli kao da su to htjeli, mislim šta je s glavama pa njima je gore nego nama.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    25. Lipanj 2020. 11:36

Helou zene... 
    Moja isto bude sva mokra dok ju dojim cak mislkm da zato svako malo se i okrene od cice pa nastavi.
    Mi danas slavimo na veliko... Godišnjica braka + 5 mjeseci = extra emotivna ja!
    DeeDee neznam sto da odjenemo djecici. Moja trenutno u haljinici i samo carapice na nogama jer sam skuzila da kad nema carapice noge joj se jako znoje i budu ledene, a ovako joj tanke carapice stavim pa joj noge normalne temp i nisu mokre jer carapice valjda upiju 🤷‍♀️ 

MaRe
    25. Lipanj 2020. 11:54

Samo vas citam a nikako natipkati..uvijek me nesto prekine u pola posta i sve mi sw obrise pa odustanem xD
    Grizli bas mi zao zbog necaka...drzimo fige da sto uspjesnije zaraste.  Sretna godisnjica 🥳🥳🥳🥳
    Lavice drzi se i nadam se da ce tvoji brzo ozdraviti.
    .
    Svim bebicama s temperaturom drzim 🤞 da cim prije prođe.
    .
    Dns mi stiglo rjesenje...20 dana nakon sto sam predala. I traje do 08.01.omg to mi tako skoro zvuci 🙉
    Zadnjih par dana s borimo s egzorcizmima..."spava mi se i ne mogu drzati oci otvorene al bas ne zelim spavati"...bude super i onda kad treba zaspati show. Nocas se u 12 probudio i do 2 sam ga morala nosati jer bi tulio cim bi ga pokušala spustiti.

Lavica27
    25. Lipanj 2020. 13:29

Hvala cure💞💞💞 U ovakvim.situacijama te mnogi iznenade,ugodno i neugodno. Imas "prijatelje" koje stvarno zanima kako si i nude pomoc a imas one koji te zovu samo da vide jesi ti disao negdje u blizini njih... od prica da je kcer bolesna a odbijamo testiranje,da smo bioteroristi (?!),da smo muz i ja bolesni...
    Mislipa sam ovaj tj krenut s kasicama al sam tolko smusena (mi ni ne jedemo a kceri jucer zaborabili do 22h od podne dat jest,uzas) i bez volje da cu pricekat. 
    Eto ti dijete, tri dana skoro 3 kile. Samo se nasekiraj. Sluzbeno mrzim 2020.

PetraB
    25. Lipanj 2020. 14:17

Joj Lavice na zalost, ponekad su ovakve situacije potrebne ti u zivotu da napravis generalku sto se prijatelja/poznanika tice. Imala sam ih par u zivotu. Na zalost...
    Drzi se, a kasice stignete 😉 i opcenito funkcioniranje sada...sve ce biti ok 😘

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    25. Lipanj 2020. 19:08

Eto i mene konacno 🙂
    Grizli sretna godisnjica i mjesecnica😆
    Ja se spremam u nabavku tih zitarica jer cemo na more uskoro pa da imam sve spremno.
    Danas je pojeo 3 zlicice kasice, uopce si nemrem zamisliti da pojede sve 🤦🏼‍♀️ Ak sam kaj naucila u majcinstvu onda je to strpljivost 😂
    Kaj se tice znojenja, moj se isto uopce ne znoji tak da nemrem skuziti jel mu vruce. Doma je u bodiji kratkih rukava i hlacama, a van mu stavim stopalice. Ne djeluje mi da mu je vruce.
    Mare moj je isto bio par dana zeznut za spavanje, sad pak danas nece jesti bas i bljucka 🤦🏼‍♀️ Nikak da bude sve kak si zamislimo 😂

annika
    25. Lipanj 2020. 20:17

LoSa sorry ali ako nisi nasadila kvocku, uhranila pile i onda ga svjezeg pripremila- nisi nista napravila

[iimg]

DeeDee
    25. Lipanj 2020. 20:51

Grizli tako joj i ja stavljam neke ful tanke ali skine ih u roku odmah, baš mi ju je žao brižnu. Danas zračim svu posteljinu i gledam kakve su joj to dlake u krevetiću i skužim kosa sljepljena 🤦
     😁
    Namazala sam joj sa sudocremom glavu pa se većina crvenila povukla..
    Btw čestitke, vjerujem da si emotivna, meni je tako bila godišnjica plusića na testu na našu sedmu godišnjicu
    .
    Ja sam isto sad u dućanu bacila oko na sve te žitarice, kaže meni dečko pa te kašice su kao tvoj doručak 😂😂 pa bar cu dvije muhe jednim udarcem, meni po mogućnosti bez AD-a 😂
    .
    LoSa nemajko 🙃

[/url

• Bobica91
    25. Lipanj 2020. 21:40

Hahahahha Losa 😂😂😂. Zena danas pisala u domace kasice za bebe napravila je ribu i nije znala sta su to mali bijeli komadici svi popljuvali zenu kao da baci da nije dobro ocistila pa su joj napisali admini da slobodno da djetetu jest i ostali ukucani. Ili su oci ili stiropor ali je bila u zamrzivacu. Mislim da najbolje uzet zivinu i doma priredit i dat bebi. Ili ono trcat u vrt ubrat vocku ili povrce i odmah u lonac. 
    Mislim da se razumijem9 kupila sam domace samo za njega i povce i voce neprskano i meso bas frisko i zaledila pa barem do godine cu paziti za mene i muza je lako, ali sta izvode nekad to je uzas.
    Netko nijw u prilici za tako nesto pa najbolje da ne daje nis po njima aj molim te.
    Moj se znoji bas strasno ima samo body i dok je na rtrbuhu sav se preznoji bude mu glavica i sve mokro tako da kupamo u vodi sad svaku vecer bez sampona. Ali kod nas je i toplo podosta u stanu nam pokazuje 28 klimo jos nismo palili. 

• Hani
    25. Lipanj 2020. 21:50

Grizlu, duplo slavlje🍻
    I ja cu morat proucit malo bolje te zitarice i kombinacije. Krenuli smo s kasicama ima tjedan dana.  Tako cu malo obogatit i svoj jelovnik jer inace ne koristim ni proso, ni pir, ni heljdu, ni griz. Puru rijetko. Korabicu  isto nikad. 
    Cini mi se da ce mi propasti zaledeno mlijeko, kazu 6 mjeseci otprilike. Bojim se da ga necu stic iskoristit.
    Koristi li koja od vas svoje zaleđeno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.