ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    24. Lipanj 2020. 22:54

Lavice jako mi je žao i nadam se vrzom i bezbolnom oporavku!! 
    Pusti selo i stigmatizirajuću okolinu jer je to najveća glupost u ljudi..
     Držite se 

• Hani
    24. Lipanj 2020. 23:13

Lavice💜
    Zašto kuhati voce za kasicu? A samo naribati ili zgnjeciti sirovo?🤔

• mom12
    24. Lipanj 2020. 23:30

Ni moja se nije oktetala niti je zainteresirana za nogice...cak sam joj ih pokazivala al je ne briga...al ok nadam se da ce doc na svoje...
    Samo da kazem da mi je danas med sestra kroz pricu rekla da je bolje da meso narezem na sitne sitne komadice i dam joj je...jer kad se belnda stvore se vlakna i mjenja se okus i boja...jos se mislim kako cu meso dat al eto lijepo je znat sve kombinacije...i rekla mi da krenem mislim sa telecom koljenicom....

ifkaminja
    24. Lipanj 2020. 23:36

Lavica27

Ajme Ifka, plava,kratko osisana? Pa ne bi vjerovala da sam na tebe i prvi put pomislila kad si rekla da nisi odavde tj da si se preselila🙈 Zivot pise cudne price 😘 Hvala na ohrabrenju😘

👍 Tad sam bila kratko ošišana. I sad bi bila, da nisam rekla sama sebi da ću:
    ako ostanem trudna (IVF) pustit kosu dok ne krene u vrtić,
    ako nebu niš od toga da idem u dućan po novi motor.
    Za nekog ko čitav život ima kratku kosu, ovo je veeeelika žrtva 🥵😂
    Bit će sve ok, ne sumnjam u tebe i tvoje da ćete to sve izdržat. (Neće to dugo ni trajati, brzo "selo" nađe drugu zanimaciju i nove "žrtve") 
    A i ne misle svi isto ko i oni "najglasniji" , ima i normalnih razumnih ljudi, samo se njih "ne čuje".😉

• Bobica91
    24. Lipanj 2020. 23:56

Super Nita ma bitno da je bolje. Ocito je jos malo muci pa zeli tebe u svojoj blizini tako i moj kad mu je nesto samo na meni i ja se prepustim ionako je to jedino sto sad moze traziti. 
    Sad je i toplo pa ima tih ljetnih virozica i oni nisu imuni na to ali dobro prodje sve.nadam se su ostale bebice dobro. 
    Mom ja sam sebi znala i to sad radim skuham povrtnu juhu i ubacim mesto tipa piletinu junetinu sta imam skuham i izbelndan u belnderu meni bude odlicna juha tako i nema nikakva vlakna ni trake ali se dugo kuha. Ali dobro mali komadic mesa ce se brze skuhati samo se prije stavi. I orobas prije davanja meni jw to uvijek fino. 
    Okretanje evo moj se danas okrenuo na casmatinu nekoliko puta sam od sebe i jucer isto. Nenadano onako se ljulja vidim krene stane i okrenuo se ali sve sam. Oni ce sve sami napraviti kad im dodje. 
    Mislim da je veci problem kad u potpunisti izostanu tako neke radnje da je onds problem ali jos nije kasno da se krenu rostiljati.

annika
    25. Lipanj 2020. 04:08

Lavice drzim fige da sto prije prodju simptomi a ljudi su nevjerovatno glupi s tim okrivljavanjem a razumijem da vam je i zbog toga tesko. Drz'te se
    Mene matija matija probudio u pola 4  i vruć na dodir. Toplomjer mjeri samo 37,6 makar je na dodir puno topliji  ali bio je bas nervozzan sinoc da sam cak pomisljala da mu dam sirup tako da je sad dobio panadol

[iimg]

DeeDee
    25. Lipanj 2020. 08:19

Jutro, nadam se da je kod svih bolje danas 😊
    Kako vi rashlađujete bebe? Ova moja sirotica je konstantno mokra, tj. glava i vrat joj se nenormalno znoje i gdje god legne pušta kosu, tj. samo se zalijepi za podlogu 😅
    Ne može bit obučena manje nego što je, svako toliko je prebrišem hladnom gazicom. Na glavi joj se stalno radi crvenilo od znoja, baš jako, mislim da ju i to muči. Mažem pa prođe, ali čim malo leži na leđima se vrati 🤷

[/url

• Bobica91
    25. Lipanj 2020. 08:51

Jutro. 
    DeeDee isti problem kod dojenja kako lezi na mojoj ruci grasci znoja po cijeloj glavici. Mi jucer bili u bubamari da pogledami male bazencice one planiramo da ga tocamo na terasi kad je jako toplo.  Ima.neki fora krokodil kao kadica od plastiie sa poklopcem pa mozes i zatvoriti. Jos cemo pogledati ali definitivni nam treba nesto sa ga malo rashladimo. 
    Nego jutros ja otvorim oci a moja beba okrenula se na trbuh muci se izvuci ruku i naopacke je glava dole noge gore. Ali ne place. Tako da evo i nas u klubu okretaca. 

• Bobica91
    25. Lipanj 2020. 09:21

Hvala Losa pa jucer sam bila do Pepca i nisam vidjela vjerovatno stoji na nekoj drugoj stalazi ici cu vidjeti. 

• Bobica91
    25. Lipanj 2020. 09:22

Kad sam snjim u setnji on bas ne voli ducane i zatvorene prostore odmah pocne plakati tako da kad mi nesto treba uletim izletim 😂😂😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.