ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    24. Lipanj 2020. 12:59

Mom možda bolje provjeriti kod fizijatra pa bit na miru, ne znači da ćete staviti u sustav, možda ti da neke vježbice i gotovo..
    Mikio moja će uskoro postati banana, svaki dan samo banana, uvalim joj malo tikvice, malo mrkvice, malo batata uz bananu naravno :/
    Mala nadam se da će brzo proći..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    24. Lipanj 2020. 13:03

Redfox slažem se da ne znamo koliko smo sretni dok nas nešto ne opali po glavi, treba biti zahvalan svaki dan, koliko god malo sati sna imali. Sve to prođe. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

beba2025❤
    24. Lipanj 2020. 13:38

Cure, kasnim nekoliko stranica.. Da li je netko od vas sad na moru?
    Išli bi smo na vikend, ali ne znam zbog vremena.. 
    Ako netko ima tamo, pušiteee🥰

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 14:01

Mikio znam kak ti je, ja isto sve moram sama 😂 sad ne dam mami da mi dolazi iako imam hrpu vesa za peglanje, al ja mogu sve hendlati sama 🤦🏼‍♀️
    Kaj se tice banane, rekla mi je mama da sam ja samo to jela u pocetku, kasnije nije nikad imala problema, uvijek sam voljela povrce i sad isto obozavam povrce. Ja cu svom isto probati iduci tjedan bananu. I jucer je super jeo u hranilici. Bas me zanima kak bude danas proslo. Iako je zadnjih par dana bas nekak lijen za jesti, jedva da pojede 150 ml po obroku, al imao je vec takve faze tak da jos ne brinem

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 14:44

Miko nekak je to doslo spontano, on sam nije htio bas zaspati dok je jos dan, pa smo pomaknuli kupanje pomalo, za 15 min dok se nismo ustabilili. Jucer smo npr. jos izasli s pesekom kratko van.
    Oper super pojedena kasica 💪🏻 Jedino sam mu dala avent dudu za 6 mjeseci novu i pljuje ju 😂 valjda mu treba da se privikne

Angelly
    24. Lipanj 2020. 14:57

Mi isto danas na pregledu i pikanju bili (za sad je super nadam se da cebi ostat tak 🤞🏻) 8800 i 70cm...rekla pedi sve super sto mi je drago jer taj moj malac tolko voli jest da to nisu istine pa me strah uvijek da nije pre veliki buco 😅 i ispisao je sve tamo....😅

• mom12
    24. Lipanj 2020. 15:10

Ovo nisu istine dakle moja se okrenula 10 puta otkad smo dosli od ped🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ...tko je tu lud??🥴🥴
    Ja sam svojoj dala dude prije dan dva isto od 6mj twistsake....sve ona prihvaca .mada je njoj duda onako bzvze..kad place ne pomaze duda...

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 15:50

Super ideja da sad rezimiramo sve 😂 di ima za kupiti pirov griz?  I jel se proso moze davati cijelo ili pahuljice? Ja sam uzela rizine pahuljice i kukuruzne za pocetak

PetraB
    24. Lipanj 2020. 16:02

Mikio Juraj je kao bebac imao blazi hipertonus, bez vjezbi... Na pregledu sa 6 mjeseci ista stvar kao tvoja... Posjela ga a on se nije mogao odrzati u tom polozaju. Ne misle oni da je hipo zato sto se nije posjela vec bi u tom polozaju trebali zadrzati se malo. Moj prijedlog je da odes na kontrolu jer mi smo s malcem tek s 8 mj otisli (cekali toliko na pregled) i onda smo morali puunooo vjezbati, cak meni produzili roditeljski zbog toga... Mislim, sustigli mi to sve baravno ali posjeo se sam tek sa 10 mjeseci, tada i propuzao tek i prohodao sa 15. 

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 16:02

Hvala 😀 ja proso cak i koristim, napravim za s graskom, ko proso bizi 😂 a pirov griz je prije bio u sparu, ona njihova natur pur marka i to sam cesto jela, a sad ga nema vec dugo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.