Bravo angelly 💪
LoSa, moja će onda za godinu 😅
E da, pogledala sam rukicu - ima neku sitnu točkicu, valjda je to to 🤷
Mislim da smo moja beba i ja tu najljenije 🙈
[/url
Petra haha, a jadno dijete bauštelsko, znam kako mu je. Ja stalno u kratkim hlačicama ali brate noge kao da nemaju pigment u sebi, sirela. Ali zato ruke i vrat, pravi bajo
[/url
Losa, thanks ma savjetima, kao i uvijek 😊
Na mojim kolicima, sportsko ima 3 tocke podesavanja i ova srednja mi se ne cini kao 45 stupnjeva 😔. Njemu super kad ga stavim tako, ali meni sjedalo izgleda kao da sjedi 😒
E cure evo i malo savjeta za kuhanje... Kako si olaksati...
Recimo ja svaki saft, gulas, paprikas zapocinjem na isti nacin... Sitno luk i naribam na sitno mrkvu, nekad i papriku stavim, ali ne mora. Kad idete raditi neki saft, napravite ovo u vecoj kolicini pa zamrznite manje porcije tako da sljedeci put nemate pripremu.
Rizoto... Navecer obicno mm meni pripremi meso (piletina najcesce)... Nareze i zacini (sol, papar, vegeta, ulje)... Ja zdinstam luk i mrkvu (uvijek ju ribam a luk ful sitno da bude sto brze), bacim piletinu gore, kad se ona zapece malo, stavim rizu (nekuhanu) i zalijem vrucom vodom iz kuhala i dodam jednu kocku za juhu), pokrijem i stavim u pecnicu na 15-20 min... Sveukupno 45 min traje sve.
Varivo naravno za dva dana ako ne i vise pa dio zamrznem.
Kuhanje polako muz ostavlja i ja se vracam u kuhinju 😒... Ali on jos uvijek kuha navecer juhe... Tako da ne kuham dva jela ja sljedeci dan.
Za variva si pripremite isto povrce i zamrznite porcije. Ne znam kako je kod vas no kod nas je raspored takav da sam ja 99% vremsna sa curama, mm hendla Juraja a Megz je podjednako s nama ili je vani u selu 😅. Znaci kad dodju doma iz vrtica/posla, obicno mm ide van raditi na kuci a malac je s njim ako je lijepo vrijeme i ako mm ne radi nesto sto je opasno da on bude vani. Ja ga preuzmem za veceru i spremanje na spavanje i onda mm udje u kucu kad krecem cure spremat spavat. Tada on ide kuhat ili pripremat meni za sljedeci dan, ovisi o meniju. I definitivno imamo raspored sto jedemo za cijeli tjedan jer si prema tome radimo raspored ostalih aktivnosti.
Ja vise volim tjedan nego vikend jer puno vise napravim kad smo cure i ja same 😅🙈 tako da pospremam kucu ponedjeljkom i petkom, ostale dane samo usisavanje. Peglati mogu samo kad sam sama jer mi se J inace mota oko pegle pa ne mogu.
url=https://lilypie.com][/url
Bravo angelly 💪
Ludjakinjo!!! 🤣 Ali razumijem te... Jucer na pregledu se gastricke cudile kak cure love igracje i trpaju ih u usta... I komentiraju isuse ja sam u soku, 4 mjeseca, one love... A ja ih gledam i kazem pa i bolje im je, trebale bi se vec i okretat 🤣🤣🤣
Overachieving mothers 😅😅😅
Tak sam jednom bila sa Magdalenom kod nase dr (imala nekih 4/5 god) i ona crtala kod sestre nesto i njih dvije se dive crtezu a ja gledam i bode me u oci kad je presla crtu dok je bojala i velim ja bravo ljubavi, bas lijepo, al pazi kad bojas 🤣🤣🤣... Doktorica me pogledala (a super smo si) i kaze ona meni daj ne maltretiraj dijete sa svojim okp-om. 😅😅😅
Moram malo povuc kocnicu imam osjecaj 🤔🙈
Bravo angelly 💪
Ludjakinjo!!! 🤣 Ali razumijem te… Jucer na pregledu se gastricke cudile kak cure love igracje i trpaju ih u usta… I komentiraju isuse ja sam u soku, 4 mjeseca, one love… A ja ih gledam i kazem pa i bolje im je, trebale bi se vec i okretat 🤣🤣🤣
Overachieving mothers 😅😅😅
Tak sam jednom bila sa Magdalenom kod nase dr (imala nekih 4/5 god) i ona crtala kod sestre nesto i njih dvije se dive crtezu a ja gledam i bode me u oci kad je presla crtu dok je bojala i velim ja bravo ljubavi, bas lijepo, al pazi kad bojas 🤣🤣🤣… Doktorica me pogledala (a super smo si) i kaze ona meni daj ne maltretiraj dijete sa svojim okp-om. 😅😅😅
Moram malo povuc kocnicu imam osjecaj 🤔🙈
Hahah ma ovaj put sam se nadovezala na Mrgud i akciju od jutra do sutra. Mi od kad su ove luđačke vrućine tražimo najhladniji dio kuće i pretežno ležimo, ja čitam, ona spava 🙈 ujutro se igra u gymu / na casmatinu i navečer, ostatak je komica.
Najveća akcija je kad izađemo u dvorište pa je stavim u mrežu i ljuljam ili još bolje, sebe ljuljam a ona leži na meni 🤣
I navečer šetnja malo dulja.
Kako vam bebe jedu sad? Moja puno manje ali pripisujem to vrućini, i ja se moram natjerati pojesti..
Jutros odradila trening i kao post workout meal bitan najbitniji, pol sata jela zdjelicu zobenih, skoro ona mene pojela.
[/url
Deedee ajme mijenjala bih se s tobom za apetit i tempo 🙈 mi tu u viksi nemamo bas prostor na podu, pa smo zato u akciji. Al donjet cu sljed tj kad dolazim one spuzve pa cu nekaj skemijat, nije mi vise opcija krevet jer je za sekundu na rubu.
Na plazi on lezi preko 2 rucnika i lezaljke i treba mu doslovno 2 min i vec je na rubu, umirem 😫. I dalje zivim na cokoladi, srecom mama mi bar rucak kuha zdravo 😂. U badicu izgledam ko nasukani kit 🐳. Presvlacenje svako i dalje Borba.. a i on jede ko lud. Nocas ne znam ni sama dal 4 il 5 puta. Muko moja 😫. Ne znam kaj mu je bilo. I sad jeo na plazi u 11 i morala sam mu malo dat prije 13 da moze zaspat (ubilo ga more i sunce i akcija danas 😂🙈 nikad ne spava u ovo doba)...
Petra svaka cast kaj mrkvu ribas. Meni je to najgore. Ja ju uvijek ubacim u sjeckalicu za luk 😁
Angelly bravo 💪
Mrgud navikla ribat jer nisam imala tu sjeckalicu pa ju sad uredno zaboravim 😅🙈
DeeDee ove moje ne ometa vrucina, jedu kao termiti uvijek 😅 ali zato Magdalena kad je bila mala je ljeti uvijek manje jela a i Juraj. Tak da sve je to normalno samo pazi da ipak pojede dovoljno radi dehidracije 😉
Mikio samo tako... Treba ih iskoristit tamo gdje mozemo 😊
Meni je tvoja Nina fenomen 🤣... Ona bi sve odjednom 🤭🤭
Tebi je stvarno zanimljivo... Inace ja sam u kindacu za oboje imala one normalne ogradice sto idu do vrha jer su i jedan i drugi radili akrobacije u kindacu. Meni su pletenice predivne ali to s mojom djecom jednostavno nije moguce... Kad bi mogla zidove u tako nesto obuc bilo bi idealno 🙈🤦🏻♀️
Mikio ja mislim da su moje iz adaxa i dodju mi do vrha. Ja ne stavljam njih do podnice nego malo zaguram izmedju madraca i ograde al ne do kraja dolje... Mislim da su i moje 40-ak cm visine... Bas pogledam kad mi se Juraj zbudi 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji