ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    24. Lipanj 2020. 16:17

Beba na Kvarneru pakleno jučer i danas, čak je i moja beba samo u body potkošuljici najtanjoj mogućoj. Sad idem čitat ostalo 

[/url

DeeSB
    24. Lipanj 2020. 17:31

Cure super za dobre preglede, tko je bio na cijepljenju drzim fige da prodje bez temperature.
    Mala nadam se da je neka kratkotrajna viroza. 🤗
    -
    Ova moja sefica je sinoc cijelu noc plakala u snu. Place, ustanem dam joj dudu, pomazim, spava...i tako svakih valjda pola sata, sat. Stvarno ne znam sta bi da je tako stalno. Cupala bi si vjerovatno kosu ko i ona kad je nervozna.
    I po novom me mora drzati za ruku da zaspe ili legnem kraj nje pa me mazi po licu (citaj: grebe). 

L 💛

Grizli
    24. Lipanj 2020. 17:51

Beba u istri isto jako toplo. Cak sam i ja u japanke se uvukla sta nisamo godinama vec u 6 mj u japankese obula koliko sam zimogrozna.
    Losa & ostale koje znaju jel bolje krenut sa kruskom ili jabukom prvo? 🤔 Imamo oboje pa ne znam se odluciti sto bi. I da jel to ogulim i na pari skuham ili da kao kompot kuham?
    Od lina ima cornelino i rozolino pahuljice ja to kupila na kraju odlucila bas kuhat mu rizu i palentu a ovo nek bude u rezervi. 

PetraB
    24. Lipanj 2020. 17:59

Grizli ja sam gulila jer im je lakse probavljivo tako. Sto se tice sto bi prvo mislim da ti je svejedno. Osim ako ima M problema sa stolicom, onda bi kruska bila bolja jer ona otvara (bar je mojima tako djelovala). Oboje su uvijek krusku vise volheli jer je sladja obicno. 😉

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    24. Lipanj 2020. 18:10

Pitanje, možda sam već pitala ali momy brain će očito trajati zauvijek 😅
    Ako beba proba npr. rižine pahuljice i ne reagira, računa li se to kao da je riža uvedena? Ista stvar sa svim varijacijama na temu, npr. proso, pir, itd. 
    .
    Jedva čekam pregled i kretanje s kašicama, uzbuđena sam 🤣

[/url

Lavica27
    24. Lipanj 2020. 18:51

Cure nisam citala niti me nece biti jedno vrijeme. Nazalost moji roditelji su pozitivni na koronu (s kojima 11 dana nismo bili u kontaktu).tata nema uopce simptome,mama je na momente dosta lose. Kako zivimo u maloj sredini,izlozeni smo nevidjenom lincu i sabiremo se ovih dana 🙁. Drzte se😘

PetraB
    24. Lipanj 2020. 19:03

Isuse Lavice 😓❤️❤️❤️❤️
    Drzi se...razumijem ovo za malu sredinu. Strasno
    Drzim fige da sve prodje dobro ❤️❤️❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url

ifkaminja
    24. Lipanj 2020. 19:34

Lavica, mislim da se mi ipak poznajemo.. Ako se ne varam. S.djevojački B?
    Ugl, bez obzira, držite se. I ne obazirite se na tuđe komentare. Nadam se da će ti roditelji brzo ozdraviti.

DeeDee
    24. Lipanj 2020. 19:46

Tnx LoSa, to je i moja logika. Lavice držite se, da prođe što bezbolnije 🤞😘😘😘

[/url

• mom12
    24. Lipanj 2020. 20:00

Lavice najvaznije da sve bude u redu a selo nek prica😘😘...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.