ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    24. Lipanj 2020. 20:14

Zaboravila sam prije napisati, imate u Lidlu lupilu pelene 2x56 komada za 88kn

[/url

Grizli
    24. Lipanj 2020. 20:42

Eto vidis nisam znala da kruška blendana je rijetka jako. Iako mojoj sve prolazi po konzistenciji trenutno. Stolica je uredna i dalje ko i do sad 2-3 puta rijeđe. Budem vidila sto cemo onda mozda probam krusku u palentu. Iako su meni sve te kombinacije cudne no probat cemo nesto.
    Lavice zao mi je da to prozivljavate. Drzi se! Mi drzimo 🤞 da sa roditeljima bude sve super i da prođe sto prije. 

Lavica27
    24. Lipanj 2020. 21:11

Hvala cure😘 Ifkaminja moras mi reci otkud te znam da znam ko si ti.

• Bobica91
    24. Lipanj 2020. 21:31

Zatucan smo narod stvarno, pogotovo manje sredine. Mislim sjecam se ja izasla sa malim ksd je bio jek korone prvi djir tri babe jedna do druge setaju i pricaju kaslju si u facu i ja prolazim sa malim imala sam masku a baba se jedna bjezi od kolica i mene i stavlja si rukav na usta. E pa mislim ako nedaj boze obolis neces od mene nego od frendica si. 
    Lavice drzi se bitno da roditelji ozdrave a ljudi nek pricaju. 
    Kasice ja isto gledam da budu gusce malo ne voli on bas rijetko skroz. Sad kaka normlano ali njemu kruska nije pomogla. Mi smo zobene uveli od zitarica i svidaju mu se i sa povrcem i vocem.

DeeSB
    24. Lipanj 2020. 21:36

Lavice drzi se! Tvojim roditeljima zelim brz i sto bezbolnij oporavak...a na zatucane ljude se pokusajte sto manje obazirat. 🤗

L 💛

Taani
    24. Lipanj 2020. 21:54

Drzi se Lavice! Brz oprovak tvojima. Stay strong 💪

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 21:59

Lavice glavno da sve prode dobro, a ovo za price i pricice znas sa ne bude trajalo vjecno. Drzite se i navrati nam kad ti bude trebalo malo da skrenes misli 😊

• Nita9999
    24. Lipanj 2020. 22:13

Bobica91

Nita kako tvoja cura?
    Mala le nadam da ti je bebac bolje, uzas kad su tako mali a bolesni. Bojim se uvijek te temperature radi konvulzija opcenito a i povracanje i proljev ih iscpri dodatno. Brz oporavak zelim.
    Grizli brz oporavak i necaku, djeca to na kraju bolje podnesu od odraslih ali sigurno kad ga jako boli sam opis je bio strasan.

Joj hvala ti na pitanju , moja cura je puno bolje... već jučer je bila vesela, nasmijana, zaigrana, ali i neodvojiva od mene 😀 jucer i danas samo po 3 stolice , bez temp 🙏🙏
    Inace ima svoj raspored i zaspe bez problema, ali jučer i danas isključivo uz moje ljuljanje, a i pokoja suza se pojavila 😢😢

ifkaminja
    24. Lipanj 2020. 22:19

Lavica27

Hvala cure😘 Ifkaminja moras mi reci otkud te znam da znam ko si ti.

Bila sam čak par puta kod vas, prije dosta godina. Sestrična od tvoje, bože ne znam kak drugačije da napišem -"skoro šogorice". Ifkaminja je kombinacija mog nadimka i nadimka mog motorčeka.
    Ti i tvoji ste definitivno među najdivnijim ljudima koje sam u životu upoznala. Ako se ti ne sjetiš, sjetit će se vjerojatno tvoja mama. Čitala je ugovor koji sam pisala nakon kaj sam se uvukla u "govanca" 
    A "pusti selo neka priča". Ljudi su većinom govanca, bez obzira bilo to selo ili grad, kakaju na druge dok se ne nađu u istoj situaciji.
    Tebi želim da se ne zamaraš mišljenjima sitnih duša, a tvojima da čim prije ozdrave.

Lavica27
    24. Lipanj 2020. 22:51

Ajme Ifka, plava,kratko osisana? Pa ne bi vjerovala da sam na tebe i prvi put pomislila kad si rekla da nisi odavde tj da si se preselila🙈 Zivot pise cudne price 😘 Hvala na ohrabrenju😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.