ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    26. Lipanj 2020. 09:34

Btw, redfox hahahaha vjerujem da je scena bila odlicna😂😂

DeeDee
    26. Lipanj 2020. 09:41

Damnarexx i moja to isto radi vec mjesec dana, sve izraženije. Svaki put je pitam ako zna koliko ima godina i da se suzdrži 😂
    I kad se uznemiri je podignem tako da samo takne podlogu stopalima i mir, gospođa bi stajala valjda da može, rekoh dobro je..bitno da je okrenut moram ja 🤦🤣

[/url

• mom12
    26. Lipanj 2020. 09:54

Cak i sektaske kasice dozvoljavaju 2 sata da moze stajat voce i povrce😂😂..to sam nekidan citala..
    Red zakljucaj sobu i mirno spavaj...☺️☺️

Red Fox
    26. Lipanj 2020. 10:22

Nemrem zakljucati jer svi spavamo u dnevnom, tj.nas je kao bracni krevet odjeljen sa zavjesom od ostatka boravka, a on je vjerojatno preko kauca usao u kinderbet. Iako nije bas tolko blizu, al moze on daleko skociti 🤦🏼‍♀️

mrgud_zg
    26. Lipanj 2020. 10:29

Pozz zene! 
    Mi na moru imamo akciju od jutra do mraka. Padam s nogu i nis ne stizem. 🙈 #nemajka (na ovo smijem stavit hesteg 😂)
    Lavice jako mi je zao zbog roditelja, nadam se da ce brzo ozdravit ❤️, sve ostalo je nebitno
    Petra bravo za curke i malog! 👌 kako oziljak?
    Losa kaj glumis, pa znamo da zivis u kuci s dvoristem. Apsolutno bi mogla imat farmu 😂😈🐣🐖🐄🐓
    .
    Ja ko red fox, kuham za 2 dana. Jedem uglavnom hladno 🙈
    Moj se neki dan u njihalici sjeo 🙄  vec vidim da ce to uskoro bit pospremljeno..
    A kad ga primim okrenutog prema sebi, onda se nogama onak penje po meni.. nema mira ni sekunde.. 
    sutra idem nazad u zagreb i iskreno malo se veselim 🙈  nek ga mm par dana hendla, leda mi otpadaju. A onda idem nazad opet na 10ak dana.  I napokon sam se u ponedjeljak narucila na sisanje 🥳🥳🥳
    Od sljedeceg tjedna krecem sa zitaricama. Bas sam si slozila u tzh ogromnu narudzbu 😁
    Pitanje. Do kad se sve uvodi po 3 dana? Imam osjecaj da to traje beskonacno 🙈

mrgud_zg
    26. Lipanj 2020. 10:44

Losa ma to sam i mislila. Samo prvi dan dajem “cistu” namirnicu a poslje kombiniram s uvedenim. Ali to bi do daljnjega znaci trebalo. Budem onda tako nastavila..

Angelly
    26. Lipanj 2020. 11:20

Damnarexx 🌺

Kad smo kod polusjedenja/sjedenja. Moja je pocela pred par dana dok lezi dizat glavu kao da bi radila trbusnjake, tj ustala/posjela se 😂 izgleda presmjesno, i ljuti se…
    Kazem ja, draga moja, nacekati ces se🤦🤪
    .

Jel ima tu koja bebica da bas sama(kolko tolko) sjedi?

Moj je krenuo iz onog cetveronoskog u polusjed,onak postrance sjedi dok se pridrzava rukicama na podu a nije jos dovoljno cvrst za pravo sjedenje

PetraB
    26. Lipanj 2020. 11:31

Red 🤣 ne znam kaj bi ti rekla za spavanje iducih noci al mozda je ovo bilo samo jednom 😅🙈
    Joj mrgud hvala na pitanju, oziljak je...hm...oziljak 😅... A ne znam, ostat ce fini trag vjerujem, pogotovo jer je ljeto pa ce sav pocrnit (vec je, kao DeeDee, baustelska boja 😅)... Joj da... Neki dan se sav oznojio i zacrvenio u licu tj cijela glava, nekaj je divljao naravno a oko oziljka se tocno vidio dio koji je ostao neprokrvljen, bolesno 🤪
    Grizli kako necak, sto je rekao doktor?
    E da... Sto se uvodjenja namirnica tice... Ja sam se drzala tih tri dana, ali nisam ja prvi dan dala samu tu novu namirnicu koju uvodim mrgud. I prvi dan sam ja nju kombinirala sa vec uvedenim namirnicama.
    Lorena tak i ja radim, usisavac prije nocnog spavanja a preko dana samo lijevam fiziokosku.
    E da... Moram pohvaliti cure i sad cu se urec naravno al nema veze... Vec dvije noci tako lijepo mirno spavaju. I jucer i jutros sam ih ja isla budit u pola 6/6 da jedu. Nebi al sam morala. Jucer zbog rebra, a danas sam morala pazit da mi se Magdalena na vrijeme digne i spremi za skolu jer je mm isao danas danije na posao. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    26. Lipanj 2020. 11:31

Angelly

Damnarexx 🌺

Kad smo kod polusjedenja/sjedenja. Moja je pocela pred par dana dok lezi dizat glavu kao da bi radila trbusnjake, tj ustala/posjela se 😂 izgleda presmjesno, i ljuti se…
    Kazem ja, draga moja, nacekati ces se🤦🤪
    .

Jel ima tu koja bebica da bas sama(kolko tolko) sjedi?

Moj je krenuo iz onog cetveronoskog u polusjed,onak postrance sjedi dok se pridrzava rukicama na podu a nije jos dovoljno cvrst za pravo sjedenje

Bravoooo... Bas po skolski!!! 🎉

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    26. Lipanj 2020. 11:37

Moja se pokušava u svim položajima posjesti, ali skroz nepravilno, uopće joj nije jasno što bi trebala. A kad je u hranilici ili na meni sjedi dosta čvrsto. Mislim da će prije iz četveronoškog, ali nije još ni blizu, ljulja se već jedno 3 tjedna i nervira.
    --
    Ja kuham dan prije većinom kad mala zaspe ako zaspe u 8, ako to potraje onda ujutro krenem pa pomalo.
    --
    Na rukici nema ožiljka, to sam baš promatrala neki dan 😮
    --
    I dalje smo na bananama.. Danas ćemo probati sa domaćim trešnjama. Po cijele dane pjevam bananko banana moja je hrana 🙈🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.