Red Fox ja ne volim uopce majice ni kratkih ni dugih to mu sve dize jer lezi pogotovo kad je manji bio ssamo sam se zivcirala i popravljala a body mi neka sigurnost za pelenu. Pa uvijek ima sam9 body sad i hlacice ili bez hlacica kuci.
E pitanje kad kuhate kasice koliko moze stajati prije bacanja. Npr jutros u 10 kad sam je skuhala spavalo mu se nije htio pa sam je stavila u zdjelicu poklopila i u 11 i 30 sam je ugrijala sa toplom vodom i dala mu da jede. Neznam jel smijem tako pustit sat dva kad nece pa mu nuditi nekidsn sam bacila kuhala nanovo jer svugdje kazu samo svjeze prirpemljen obrok. Bilo je vocna kasica.
Heej curke 🧡 tuuu sam!
Uspijela sam procitat ovih 20tak stranica.
Ma dosli smo kod mojih, pa je puna kuca stalno i nisam imala vremena hvatat forum.
Inace zadnja 2 dana je bas bas dobre volje, brblja i vristi 100 na sat😁okret jos uvjek nije skuzila. Mrvica nam fali.
Beba mojoj se vidi oziljak i ima crveno oko njega 😐
RedFox ZG susjeda😁 moja je u kratkom bodiju, tankim tajicama i carapicama. Skinem ih ako skuzim da su znojne nogice. (Sorry ako sam fulala osobu)
Bas je zakuhalo🤦
Grizli bas mi je zao za necaka, nadam se da ce sve bit uredu!
Btw, da te pitam, uskoro idemo u Groznjan na vikend, imas li kakvu preporuku gdje se u okolici okupati? Lijepa plaza i to🤪
Mikio nadam se da ce Nina poceti papati! I bravo za kilazu 🙃 ipak se ona rodila kao mrvica.
Deedee kvarnerska susjeda😂 i moja voli biti po rukama kada je ovdje. Samo bi se nosila, onda se dodajemo s njom kao loptom🤦 a kad dodemo u ZG, sve po starome.
Lavice fkt mi je zao! Drzite se🤞🤞 a ljudi... Ljudi ce nazalost uvijek pricati.
-----
Thinkpink & Samojed uopce niste fora!😕
RedFox ja sam kao tvoj muz... Mrziiim gola ledja na bebama vidjeti... A i ovo sto Bobica kaze, majice se stalno dizu i mene to nervira isto tako da su i moje samo u bodicu kratkih rukava, hlacicama i tankim carapicama. Ili onaj romper... Bitno da ne moram stalno nesto navlacit i popravljat.
Mala.le kakvo je stanje? Nadam se da ste bolje 🤗
Losa aj ne zezaj i stavi telica na balkon 🤣... Ma strasno, sad ni smrznuto meso... Aj nek se nose vise 🙄... Pa jbt dijete kad bude malo vece i ode kod nekog na rucak, sok dozivi 🤦🏻♀️...
Bobica mislim da je unutar dva sata od pripreme ok, bar sam ja tako si ogranicila uvijek. Ja bi stavila u fridz ako mi se desilo da zaspi pa podgrijala ovako kao ti. Ne znam jel to ispravno al eto...prezibilo ovo moje dvoje starijih 😅
Hani 💰💰💰 🤣🤣🤣
Grizli sretna godisnjica i mjesecnica 😘
A Lavice tebi 🤗🤗❤️❤️
url=https://lilypie.com][/url
I da... Mi bili kod gastrica na rebru danas s Jurajem i curama. Juraj standardno kontrola, sve ok, jetrene standardno povisene al ok, nema nikakvih drugih problema u funkciji jetre tak da 💪🏼😎
Curkama smo vadili krv za genetiku pa cekamo nalaze ali prema krvnoj slici zadnjoj izgleda da ce i one biti nase "alfice" tj da imaju tu genetsku bolestinu 🙄 Sto se stolice tice, kaze dr da je to zbog zuci i da ju treba malo potaknuti pa im je prepisala ursofalk kroz tri mjeseca pa cemo vidjeti. Inace sto se njihove kilaze tice (4 mjeseca, 5000 i 5100 i 59 dugacke) kaze da su super 😎 Zadnji mjesec su dobile oko 800 grama a kaze nam gastricka da je za njih i 600 sasvim dovoljno. Sad mi je toliko lakse da vam ne mogu opisati. 😊
url=https://lilypie.com][/url
Pozfrav žene, Lavice držite se, ja sam isto iz male sredine i pun kufer mi je takvih osoba!
LoSa hvala na ideji prosenih pahuljica 😘 a ovo za pilr i tele 😂 aj mi piletine uvijek imamo jer svekrva na selu uzgaja, susjed ima farmu sa kravama pa bude i teladi, al sad da netko zbog T ide ubit tele neka hvala..
Mikio ni ovo moje čudo ne spava, tak da sve nešto brzinski bude ili navečer kad on zaspi kuham.
Petra super za curke, lijepo napreduju i rastu!
T je obavezno u bodiću jer se samo drži a meni idr na živce navlačit dolje majicu 😂kod nas danas preko 30 javljaju ne znam kako ćemo preživjeti, klimu nemamo, njemu još bosić czri i poštopan je, samo sam oguglala, 1 na dan mu usisam i to navečer pred spavanje preko dana malo nakapam i kihne pa sve izleti van. Mi sno sad od 7 ujutro do 22 h dami prezežno, počela žetva dalje neću komentirati jer se sa mm svađam i mogla bih ga utuć na spavanju, pogotovo kad mi kaže ja se naspavao, nisam ni malog čuo sigurno je cijelu noć spavao! 😠
Damnnarex konacno da si se javila 🙂 uzivajte u odmoru ☺️
Mi isto planiramo zbrisatin sredinom 7.mjeseca, nadam se sa ne budu opet zabranilo kretanje. Iako se meni cini da je njima turizam vazniji od korone.
Petra super za curke, pravi mali borci.
Bobica ja znam kasicu ostaviti sat, dva. Mislim da im nis od toge nemre biti.
Nego ja sam nocas ostala sokirana 🤦🏼♀️ Spavam i cujem kak se moj blesavi pas stresao, inace kad je ispod stola udara tak s repom okolo i to se bas dosta cuje, al ovaj put je bilo puno glasnije. Skocim iz kreveta i imam kaj za vidjeti, on u kinderbetu ispod prematalice 😳 mali se samo smijao, al ga je probudio. Nije mi uopce jasno na koju foru je uspio uskociti bez da skoci na malog 🤦🏼♀️ Sad me bas strah jer ima problema sa kicmom a kad ga nekaj boli nije bas da ne bi uzgrizao. Ne znam kak bum spavala mirno 🤦🏼♀️
Ajme red kakav blentavac 🙈🙈🙈
Moja još uvijek bježi od Vite, tj. ponjuši ju, eventualno lizne po nožici i zbriše. Moram na mace paziti ali njih ionako ne puštam bez nadzora, par puta su uletile u kolica dok su bila prazna..
[/url
Jutro zene!
Prvo, da ne zaboravim 😄 Redfox, kako je uskocio u kinderbet? 😅
Petra, super za curke, odlicno napreduju 🤗
Lorena, mm postoje da skacu po zivcima 😆, cast izuzecima ofc.
-
Kod nas i nije nesto posebno vruce ovih dana, barem ne u kuci. Ali bit ce bome.. Malac je u bodiju, hlacicama, majici i carapicama. Ako smo vani bas tijekom dana, onda ga raskomotim do bodija. Ako je samo u jednom sloju, uvijek je u bodiju, i mene sekira kad se podize majica 🙄.
-
Mi sutra nudimo kasicu prvi puta 🤗🤗, mora tata bit kod kuce. Mislim da cemo tikvicu probati, bas me to veseli 😊.
-
Pitanje vezano uz sjedenje. Kada bebe smiju u kolicima u polusjedeci i sjedeci polozaj? Na mojima pise samo 6 mjeseci. Jel' to stvarno 6 mjeseci bez obzira sto beba vjerojatno ne sjedi samostalno tada? Mene to zbunjuje 😬. On je nama u sportskom lezecem, nije skroz skroz ravan ali skoro pa je. A ne znam kada cu ga moci malo uspraviti, izludit ce lezeci 😂.
I da, nasa haskica smije do malog kraj nas naravno. Ona njega polize, pocisti koliko dopustimo 🙈 i legne na casmatino i gleda u njega dok je na trbuhu. On staalno gledaa u nju ako je u blizini. Na dvoristu se pas glupira sa svojim igrackama, a malac se naglas smije ☺. On zadnjih tjedana hvata sve zivo pa i nju ako je preblizu, zgrabi ju za krzno pa moramo pomagati. Ona tad samo ima "help me" pogled, ali ne reagira ljutito. Pazim da ju ne zgrabi za njusku jer on ne bira 🤣.
Kad smo kod polusjedenja/sjedenja. Moja je pocela pred par dana dok lezi dizat glavu kao da bi radila trbusnjake, tj ustala/posjela se 😂 izgleda presmjesno, i ljuti se...
Kazem ja, draga moja, nacekati ces se🤦🤪
.
Jel ima tu koja bebica da bas sama(kolko tolko) sjedi?
Sortiraj odgovore
Najstariji