ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    24. Lipanj 2020. 09:48

A Grizli mogu misliti kako ga to jadnog boli.
    Mom ako je dijete tebi sretno i zadovoljno a i ti, sta sta te briga tko sta misli i kaze?
    Mala rehidromix si uzela? 

[iimg]

Taani
    24. Lipanj 2020. 09:58

Mi se isto drzimo rasporeda koliko god je moguce. Jede, onda ide cca 2 sata igranje, kolica, nosanje (to bude pola sata samostalno, ostalo ga se mora zabavljati) pa onda spavanje dok ne ogladni i probudi se (cca pol sata). Najvise mu pase kad uspijemo orijentirati se da jede oko 6,9,12,3,6 pa pred spavanje u 8. Dnevno spavanje ne preskacemo, gdje god bili, znam kad mora odsavati malo i ako nece sam, ja ga nunam 3 min i gotov je... bez obzira sto u drustvu ne pokazuje neke znakove umora, pretvara se samo 😅.
    -
    Ako zakasnimo kuci na kupanje pa se sve pomakne, nece spavati jos 2 sata. Znam da je krajnje vrijeme za papanje kad Castle pocinje 😃.
    -
    Mala, jbmu... nadam se da nece potrajati 😔

• mom12
    24. Lipanj 2020. 11:50

Mikio proci ce to a do tad se drzi..
    Grizli zao mi je zbog necaka...nadam se da ce sve bit u redu...
    Mi bili kod ped mala ima 68cm i 8500kg...dobili cjepivo valjda nece bit nuspojava....i rekla sam kao da mi se ona ne okrece bas nesto puno..okrene se tu i tamo i dobili uputnicu za fizijatra...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...di ja spomeni to....

• mom12
    24. Lipanj 2020. 11:57

E da mi imamo raspored...i bas mi odgovara ona se ne buni ne place pa mislim da je i njoj ok to...ili je bebica prilagodljiva😂😂...za jelo i za spavanje....do sad se nismo kupali svaki dan nego svaki drugi al kako postaje prevruce mislim da cemo se svaki dan buckat al samo u vodi....jel vi koristite kupku pri svakom kupanju koji kupate svaki dan bebe?

• Bobica91
    24. Lipanj 2020. 12:10

Sve sto ste napisale aposlutno se slazem ovo za decibele pogotovo 😂😂. Nadam se kad bude drugo da ce bit lakse barem za slusanje. 
    Mom ni moj se ne okrece bas kao na raznju ali poceo se okretati kad se igramo pa se prebacuje ledja trbuh pa mislim da je to sve normalno. Netko vise netko manje nisu bebe po sabloni.
    Kupanje sad svaki dan cista vodica svaki 3 dan recimo sampon izuzev guze nju samponiramo. Bas se poceo znojiti i svasta trpa u usta i na sebe pa nemoze se to vise ovako obrisati. A i sad im je gust toplo pa uzivaju bas. 
    Raspored ja bih voljela i trudim se da ga imamo skroz ali dobro i ovako imamo neki ritam svakidasnji. Jedino je problem kad negdje odemo e onda mi se svw malo poremeti ali vratimo se na staro kad smo kuci. Samo sto nije sve u sat ovisi o njegovu budenju i volji. 

annika
    24. Lipanj 2020. 12:12

Evo ja cu ti mikiO priznati da se bolhe snalazim s njih troje nego sa jednim djetetom. mogla sam se ja postaviti na trepavice i drzati red i svakodnevne rituale koliko god kad su oni bili takvi teski. Za sebe znam da sam bila uzas kad sam bila mala tako da su imali na koga i biti. 

[iimg]

• Bobica91
    24. Lipanj 2020. 12:17

Nita kako tvoja cura? 
    Mala le nadam da ti je bebac bolje, uzas kad su tako mali a bolesni. Bojim se uvijek te temperature radi konvulzija opcenito a i povracanje i proljev ih iscpri dodatno. Brz oporavak zelim.
    Grizli brz oporavak i necaku, djeca to na kraju bolje podnesu od odraslih ali sigurno kad ga jako boli sam opis je bio strasan. 

mala.le.90.
    24. Lipanj 2020. 12:37

Bili smo kod doktorice, vadimo nalaze sutra, ali vjerojatno je viroza...uho i grlo su ok.
    Dali su nam aptamil bez glukoze i waya probiotik.
    Piti puno vode i panadol baby za temp.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 12:48

Mala nadam se da ce brzo proci, probaj davati sto vise tekucine kak su ti cure rekle. Moj se od komoraca usrao ko grlica 🤦🏼‍♀️ Tak da vise nism davala.
    Mikio nemres vjerovati, sad je kao hipo 🤦🏼‍♀️ Mene su bas razocarali ti pedijatri. Zato kaj ja gledam po svojoj struci, da dode netko sa stenetom posveti mu se sar vremena i predavanje o prehrani, njezi i svemu. Al opet kak mi je rekao tata (on je lijecnik) lako je tak kad moramo ostaviti dobar dojam da zadrzimo pacijenta i nemamo natrpan raspored ko oni. On kad je radio narucili su mu tolko pacijenata da je imao tocno 3 minuta za svakoga.
    Jesam se raspisala 🤦🏼‍♀️ Sve u svemu moje misljenje je da ce nam klinci biti ok, netko se okrene prije, netko poslije. Ako nema nekih prevelikih odstupanja od toga mislim da svako dijete ima svoj ritam, i sa rastom i sa hranom. Moja necakinja je sad sa 3 mjeseca laksa za 300 grama od mog malog 😂 
    Rasporeda se otprilike drzimo, sad smo pomaknuli spavanje sa 20 na 21:30 jer je tak ugodno otici jos prosetati navecer.
    Cure sa ljubimcima, jel dopustate kontakte sa zivotinjama? Moj je neki dan lezao kraj psa i krenuo je s rucicama prema njuski, al se pas odmaknuo. Ja mu znam priti rucicu i onda skupa podragamo peseka, al ovak ih drzim odvojene. Nekak mi se cini da bi ga mogao stisniti nezgodno, a moj je pas i ovak malo neuracunljiv 🤦🏼‍♀️ Iako je jako njezan prema malome

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 12:54

I jos dok imam vremena 😂 kaj se tice nasih zahtjevnih klinaca, kak je mikio napisala da joj je sve do sad islo glatko. Nekad ti zivot da samar da te izbaci iz tvojih palnova, mene je sa kcerkom nokautirao. Ja se samo sjetim kolko sam sretna da je ziv i zdrav. Nekad se osjecam bas nezahvalno kad kukam da mi je tesko, pa se sjetim da moram biti sretna jer ga imam. Probajte tak razmisljati, ja dobim odma nalet volje j snage 😊 
    Idem sa kuhati dok zvrk spava 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.