ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Lipanj 2020. 15:51

Grizli ajme bas strasno zvuci, jako mi je zao. Nadam se da ce sve uspjet rijesit, on je mali k sugurno ce mu bit laksi oporavat ❤️🤞
    Mikio nemoj se zivcirat zbog hrane. Od moje frendice mala je 3 mj pljuvala sve i onda odjednom s 9-10 mj pocela jest. Mislim da sva djeca kad tad pocnu jest
    Mom malom se more svidjelo. Meni je hladno al on se nije bunio 😂 ugl i cijeli dan organizirale prema njemu, da on dobije kasicu pa dojenje. I nakon toga je 2 sata cendrao doma. Izludila sam. Na kraju sam ga stavila u kolica i sad sjedim na kavi dok on spava u kolicima 🙄 a doma stoput ugodnije i manje vruce 🙄
    Mene isto na hzzo nisu trazili osobne nego samo ona 2 obrasca. I vec preko 2 tj cekam rjesenje 🙄

DeeSB
    23. Lipanj 2020. 16:26

Cure ja bas sad gledam to sto treba ispuniti...ova izjava - tu muz treba napisati da je suglasan? I na prvom papiru dolj stoji potpis drugog roditelja da je suglasan pa mi nije bas skroz jasno haha

L 💛

annika
    23. Lipanj 2020. 16:41

Dee da, muz se mora sloziti s odlukom
    Petra bas to, prvo sam pomislila sta bi mi muz rekao na te ideje o cjelodnevnom dojenju
    Mi se vratili s cijepljenja, dobio dvije boce jer je s 4 mjeseca samo jednu. 68 dug i 7400, kaze dr da mu slobodno pojacam obroke s ugljikohidratima i mesom tako da cu uskoro jos neku zitaricu, a piletinu sam planirala svakako. I da ne cekam dugo za uvodjenje drugog obroka. Ovako je super, kaze dr dugo nije vidjela bebu koja toliko brblja

[iimg]

Macutica
    23. Lipanj 2020. 16:49

Pozdrav cure, za roditeljski dopust gdje ste downloadale obrasce? Moze se mailom jos uvijek zbog epidemije? 

Taani
    23. Lipanj 2020. 16:59

Macutica, ne znam odakle si, trebala bi traziti u podrucnom uredu. Mi u Sl. Brodu mozemo mailom. Imas ovdje neke pa probaj:
    http://www.roda.hr/portal/prava-djece-i-obitelji/prijava-djeteta-i-otvaranje-rodiljnog-i-roditeljskog-dopusta-tijekom-epidemije.html

DeeSB
    23. Lipanj 2020. 17:02

Macutica

Pozdrav cure, za roditeljski dopust gdje ste downloadale obrasce? Moze se mailom jos uvijek zbog epidemije?

Ja sam poslala mail da trebam produziti, pitala jel moze mailom i ako mize da mi posalju obrasce...i poslali su. Pretpostavljam da sad svi tako.
    Poslala bi ti ga ali pise u zaglavlju Slavonski Brod.

L 💛

mrgud_zg
    23. Lipanj 2020. 17:03

Macutica, ja sam nazvala hzzo i trazila da mi posalju na mail i jesu i napisali na koji mail da se posalju obrasci

Grizli
    23. Lipanj 2020. 17:06

DeeSB čestitam na zubicima!
    Apropo hzzo ja moram osobno. Zvala da pitam mail kaze zena ne ne moram donjeti. Sta je najbolje nama hzzo u zgradi na 2 katu bez lifta i sad cu morat fino malu sa sobom vuc na 2. Kat sa svim kolicima i svime jer dole se nema di pustiti stvari.🙄
    Vidim da vecina uvodi povrce i voce, jel namjerno cekate sa zitaricama ili ja griješim sto smo krenule s time. 🤔 I bas je fino prihvatila to. 

annika
    23. Lipanj 2020. 17:43

Grizli ne mislim da griješiš ako M i dalje ima normalnu probavu i sve. Ja samo znam da sam s prvih dvoje tako a i pedijatrica mi je rekla da krenem sad s povrcem, cisto zato

[iimg]

PetraB
    23. Lipanj 2020. 17:58

Ma Grizli ne grijesis. Ja sam sa starijima uvela po jednu vocku i jedno povrce i onda zitaricu (sa starijim sam palentu ja mislim a sa malcem pirov griz)... Tako mi se obrok cinio relativno potpun, ne znam 🤷🏻‍♀️...

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.