Grizli ajme bas strasno zvuci, jako mi je zao. Nadam se da ce sve uspjet rijesit, on je mali k sugurno ce mu bit laksi oporavat ❤️🤞
Mikio nemoj se zivcirat zbog hrane. Od moje frendice mala je 3 mj pljuvala sve i onda odjednom s 9-10 mj pocela jest. Mislim da sva djeca kad tad pocnu jest
Mom malom se more svidjelo. Meni je hladno al on se nije bunio 😂 ugl i cijeli dan organizirale prema njemu, da on dobije kasicu pa dojenje. I nakon toga je 2 sata cendrao doma. Izludila sam. Na kraju sam ga stavila u kolica i sad sjedim na kavi dok on spava u kolicima 🙄 a doma stoput ugodnije i manje vruce 🙄
Mene isto na hzzo nisu trazili osobne nego samo ona 2 obrasca. I vec preko 2 tj cekam rjesenje 🙄
Cure ja bas sad gledam to sto treba ispuniti...ova izjava - tu muz treba napisati da je suglasan? I na prvom papiru dolj stoji potpis drugog roditelja da je suglasan pa mi nije bas skroz jasno haha
L 💛
Dee da, muz se mora sloziti s odlukom
Petra bas to, prvo sam pomislila sta bi mi muz rekao na te ideje o cjelodnevnom dojenju
Mi se vratili s cijepljenja, dobio dvije boce jer je s 4 mjeseca samo jednu. 68 dug i 7400, kaze dr da mu slobodno pojacam obroke s ugljikohidratima i mesom tako da cu uskoro jos neku zitaricu, a piletinu sam planirala svakako. I da ne cekam dugo za uvodjenje drugog obroka. Ovako je super, kaze dr dugo nije vidjela bebu koja toliko brblja
[iimg]
Pozdrav cure, za roditeljski dopust gdje ste downloadale obrasce? Moze se mailom jos uvijek zbog epidemije?
Macutica, ne znam odakle si, trebala bi traziti u podrucnom uredu. Mi u Sl. Brodu mozemo mailom. Imas ovdje neke pa probaj:
http://www.roda.hr/portal/prava-djece-i-obitelji/prijava-djeteta-i-otvaranje-rodiljnog-i-roditeljskog-dopusta-tijekom-epidemije.html
Pozdrav cure, za roditeljski dopust gdje ste downloadale obrasce? Moze se mailom jos uvijek zbog epidemije?
Ja sam poslala mail da trebam produziti, pitala jel moze mailom i ako mize da mi posalju obrasce...i poslali su. Pretpostavljam da sad svi tako.
Poslala bi ti ga ali pise u zaglavlju Slavonski Brod.
L 💛
Macutica, ja sam nazvala hzzo i trazila da mi posalju na mail i jesu i napisali na koji mail da se posalju obrasci
DeeSB čestitam na zubicima!
Apropo hzzo ja moram osobno. Zvala da pitam mail kaze zena ne ne moram donjeti. Sta je najbolje nama hzzo u zgradi na 2 katu bez lifta i sad cu morat fino malu sa sobom vuc na 2. Kat sa svim kolicima i svime jer dole se nema di pustiti stvari.🙄
Vidim da vecina uvodi povrce i voce, jel namjerno cekate sa zitaricama ili ja griješim sto smo krenule s time. 🤔 I bas je fino prihvatila to.
Grizli ne mislim da griješiš ako M i dalje ima normalnu probavu i sve. Ja samo znam da sam s prvih dvoje tako a i pedijatrica mi je rekla da krenem sad s povrcem, cisto zato
[iimg]
Ma Grizli ne grijesis. Ja sam sa starijima uvela po jednu vocku i jedno povrce i onda zitaricu (sa starijim sam palentu ja mislim a sa malcem pirov griz)... Tako mi se obrok cinio relativno potpun, ne znam 🤷🏻♀️...
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji