ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    23. Lipanj 2020. 18:31

Hvala cure, poslala sam mail podrucnom uredu pa cemo vidjet. Nadam se da budem dobila info na vrijeme, danas je punih 5 mj. 

annika
    23. Lipanj 2020. 18:54

LoSa palentu miješaš s voćem ili povrćem? M jos uvijek ne kaka svaki dan pa sam iduce mislila uvesti palentu i marelicu ( imam nespricane domaće)

[iimg]

Macutica
    23. Lipanj 2020. 19:57

LoSa

annika palenta mu super probavu potakne. I sa vocem i sa povrcem ju pomjesam.skuham je u vodi i ohladim da se stvrdne. I kad blendam voće ili povrće samo ubacim žlicu. I bas je super zagusne. Ujutro jede žitno mlijecnu kasicu pa navecer skuham palentu i drzim u frizideru. Ujutro skuham voce na pari te u blender stavim voce, ad i palentu. I bude mu fino. Obozava i za ručak palentu i tikvicu.onda dodam u ulje.

Kuhas je za jedan dan? 

• Bobica91
    23. Lipanj 2020. 22:41

Vecer, ja nemam volje ni pisati kad su takvi dani kao Mikio tvoji. Neznam koliko pita sam ga uzela i krevetica  nosila uspavala probudi se dernjava uzmem uspavam pa ispocetka. Jednostavan takav dan. Rucak sam radila iz 10 dijelova. Sudje sam oprala predvecer. Istusirala se jos nisam. Sve ga zabavlja 5 min. Ledja mi odpadaju. Ali to je tako i proci ce. Sad su tako mali i to ce brzo proci. Sutra ce bit bolje. Tako se tjesi. Kasice kuhala dvije prvu nisam pogodila vrijeme stajala bacila sam. Drugu kuhala plakao dok sam miksala. I pitam se kako mame sa vise djece. Hocu li jesti svaki drugi dan😂😂. Salim se malo da se utjesimo. 

Simbalija
    23. Lipanj 2020. 23:23

Mikio stvarno mi je žao čuti da ti je tako teško. Mi smo isto imale težak dan i potpuno sam slomljena (isto smo same u Ri). Skužila sam da kad je prepodražena taj dan da jaaaako teško zaspe, bile smo u dućanu jer je nisam imala kome pustiti i ona naravno mora sve vidjeti, čuti, doživjeti i valjda to bude previše za njenu malu glavu. Uspavljivala sam je od 20 do 22, držim sve fige da bar noć bude ok.
    A pažnju uvijek traži, može se sama igrati 10, 15 min ako je sita i ako joj se ne spava  inače kaos.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Red Fox
    24. Lipanj 2020. 00:12

Mislim da je danas svima takav dan i da sve isto razmisljamo. Ja se isto tak jadno i nesposobno osjecam kad ga ne mogu smiriti. Nekad se pitam jel u meni problem i kak je moja baka radila po polju sa malom djecom 🤦🏼‍♀️ Lakse mi je sad kad vidim da nam je svima tak. Ja sam jela dorucak u podne, rucala u 19. Nis, bar bumo stesle liniju. Laku noc svima i sutra je novi dan 🤱🏼

• Zarica
    24. Lipanj 2020. 00:22

Grizli, cini mi se dok bebi pase, ne postoji kriva prehrana:) Mi isto zasad samo povrce, ali samo zato kaj smo mi tak zakljucili da je najbolje za nas, a ne jer je tako tocnije.
    .
    Bas mi je zao za nemirne bebice danas i sinoc. Znam kako mi je znalo biti kad je malac bio tako strasno zahtjevan pa sam vam se jadala. Sigurna sam da ce se takve faze i kod nas ponavljati, al zasad je i dalje moj malac super volje, interaktivan, sve mu zanimljivo, brblja... kolko god da jos trajalo ja zahvalna:) Poceo se nenormalno kretati. U sekundi se doslovno nadje na rubu kreveta. Kad ga spustam vec se u zraku namjesta za okret. Jucer ga jos budnog polozila u krevetic, on se samo translatirao naopako - glavu dolje, noge gore - za cas. Muz nije skroz jos navikao, danas ga nadobudno odlozio na sredini bracnog i dok je stigao do vrata krenuo trcati nazad, mali vec bio na rubu 
    .
    Kaj se tice hranjenja, ne znam jel bi trebali postavit neku granicu kolko smiju pojest? On je danas pojeo neku suludu kolicinu mrkve i batata. Bas pun tanjur, a tanjur i nije nesto mali. Svi kazu dok zeli nek jede, al meni je to danas bilo sokantno. Uvijek napravim previse, kao da ne zafali, al ni u snu nisam mislila da bi on sve to mogao pojest. Bilo je oko pola batata (cca 120 grama) i 4 manje mrkve. 

PetraB
    24. Lipanj 2020. 00:27

Drage moje, evo jedne sa vise djece i mislim da ce se i ostale sloziti sa mnom... Ovo sto osjecate je "sindrom prvog djeteta" 😉, sa drugim, trecim i svakim sljedecim je lakse iz jednog vrlo jednostavnog razloga...s vremenom se naucite iskljucit i ignorirat cendranje a to vodi k tome da se dijete nauci zabaviti samo. I naravno imate bar jedno starije koje ce se ako nista drugo moc kreveljit ispred bebe pa ju zabavit 🤣 (svaka slicnost sa osobama iz stvarnog zivota je slucajna 🤭)... Al evo da vas utjesim i ja dam danas u istom psihickom stanju... Jednostavno takav dan ocito...
    Samo polako... Sve ste super mame i radite sve kako treba, bez brige...samo su nam klinci nekad mali prasci 😉
    Laku noc cure... Sutra je novi dan... S novim sranjima 🤣❤️🤗

url=https://lilypie.com][/url

annika
    24. Lipanj 2020. 06:10

Zarice ne mora biti da sam u pravu ali mislim da je puno. Meni nekako u glavi kao da je 180 max a tu ima vise vd toga pretpostavljam. Kazem opet mozda mozda u pravu ali sto posto sam sigurna da im ne treba davati koliko hoce. Cesto Cesto ne znaju stati kad je dosta i mi im moramo ogranicavati kolicinu. 
    To vam je bas tako kako pise Petra, ja njegovo cendranje be dozivljavam bas jer imam dvoje koji su silom prilika bili kuci cijeli vrijeme i srvaraju buku cijelo vrijeme. A rada joj yyynhyY

[iimg]

DeeDee
    24. Lipanj 2020. 06:10

Ma mislim da sve imamo takvih dana. Nama evo dan i noć super, iako se uspavljivala sinoć brat bratu 2 sata, očekivano, jer je odspavala od 16:40 do 19:40, a žao mi ju budit. Zaključili smo da i na nju utječe puno podražaja, tj. kad imamo neko druzenje i kad je svi razvlače redovito preskoči spavanje i onda je popodne preumorna za zaspati i sve joj se jadnoj poremeti.
    Odoh nazad u krevet, nadam se da će danas svima biti bolji dan. 🤞
    E da, dečko cijeli idući tjedan na terenu, slabo mi unaprijed, očekujte dramatične komentare 🙈
    Damnarexx di si sad pak ti nestala? Mic mic? 😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.