Hvala za savjet za proso... Bas budem onda probala joj to kad zavrsimo s rižom seriju degustitanja.
Mislim da ulja idu u prehranu i zbog vitamina D, E i A, i masnih kiselina, a negdje imam podatak u glavi da je oleinska iz maslinovog najslicnija onim iz majcinog. Ali nisam 100% za taj podatak. Mozak sve zaboravio a maslinarstvo imala u malom prstu. 🤦♀️ #mamamozakneradi
Beba nisi luda meni ko alergicadu je jedan specijalist preporucio da sa onime od hrane na sto imam alergiju probam svako malo jer tijelo tokom godina krene drukcije reagirati na neke stvari. S time da ja kod alergijske reakcije dobim i napadaj astme pa nije bas ono zezancija a tako nesto mi preporucio. Tako da ima smisla smao treba biti oprezan i ne pokusavati subotom u 21h na otoku (ko sta sam ja glupaca pa zavrsila na hitnoj). 😏
Losa vidis ja nikad nisam obratila pažnju da postoje i pahuljice prosene. Bas budem danas pogledala u dm-u dobila opet neke kupone za visestruke bodove za bebu pa idemo to iskoristiti.
Jutro cure.
Mikio zao mi je sto reci. Ali opet sto kazes vise ces vremena provesti sa svojom curkom.
Mi jucer nismo kakali cijeli dan tako da danas ocekujem probijanje svih slojeva od bodija do plahte😂😂. Mislila sam da ce nakon jucerasnje kruske kakati kao veliki ali nije.
A sto se tice vracanja na posao sve nas to ceka brzo jer evo mi jucer punili 6 mj a pitam se kad pa tek se rodio ( u mojoj glavi). I kako cu ja ic negdje bez njega 12 sati koliko mi smjene traju.
Hvala za savjet za proso… Bas budem onda probala joj to kad zavrsimo s rižom seriju degustitanja.
Mislim da ulja idu u prehranu i zbog vitamina D, E i A, i masnih kiselina, a negdje imam podatak u glavi da je oleinska iz maslinovog najslicnija onim iz majcinog. Ali nisam 100% za taj podatak. Mozak sve zaboravio a maslinarstvo imala u malom prstu. 🤦♀️ #mamamozakneradi
Beba nisi luda meni ko alergicadu je jedan specijalist preporucio da sa onime od hrane na sto imam alergiju probam svako malo jer tijelo tokom godina krene drukcije reagirati na neke stvari. S time da ja kod alergijske reakcije dobim i napadaj astme pa nije bas ono zezancija a tako nesto mi preporucio. Tako da ima smisla smao treba biti oprezan i ne pokusavati subotom u 21h na otoku (ko sta sam ja glupaca pa zavrsila na hitnoj). 😏
Losa vidis ja nikad nisam obratila pažnju da postoje i pahuljice prosene. Bas budem danas pogledala u dm-u dobila opet neke kupone za visestruke bodove za bebu pa idemo to iskoristiti.
Hvala 😄
Da li ti se povukla koja od alergija?
Miki0 moguce da je do vremena moja je razdrazljivija kad je ruzno vrijeme. Nadam se da ce uskoro sunce i N biti vesela.
Beba recimo da sad mogu jesti nektarine koliko hocu, bresve 1 tjednu, al marelice jos uvijek ne. A imala sam reakcije na sve to. S timw da na marelice oduvijek je najjaca reakcija a nisam ljubitelj tog okusa pa sam i odustala od pokusavanja. Ne riskira mi se zbog neceg sto mi se i ne sviđa. Lipa i propolis recimo su stvari na koje nikako ne mogu koliko god puta ih probala reagiram.
Miki0 moguce da je do vremena moja je razdrazljivija kad je ruzno vrijeme. Nadam se da ce uskoro sunce i N biti vesela.
Beba recimo da sad mogu jesti nektarine koliko hocu, bresve 1 tjednu, al marelice jos uvijek ne. A imala sam reakcije na sve to. S timw da na marelice oduvijek je najjaca reakcija a nisam ljubitelj tog okusa pa sam i odustala od pokusavanja. Ne riskira mi se zbog neceg sto mi se i ne sviđa. Lipa i propolis recimo su stvari na koje nikako ne mogu koliko god puta ih probala reagiram.
Jooj, mogu misliti kako ti je😏
Ja nemam tih alergija na hranu, imam samo astmu, ali blaži oblik. Mama i brat su alergični na hrpu stvari i zaista je teško tako živjeti 😏
Jutro 😊
Tu je napooookon sunce od jutra tako da idem skupiti novi bauštelski uzorak, uopće ne znam šta odabrati danas 🤣
[/url
Pozdrav cure, u slucaju da ste to komentirale ispričavam se, ali nisam vidjela,... Kada se mora ici u hzzo za otvoriti drugih 6 mjeseci,... Hvala.
Annika, ako se ne varam, ti jedina imaš troje djece ovdje.. Da li ti moraš šta produžavati porodiljni?
Meni su rekli da ništa, da je to to.. ali, moram ih provjeriti 🤭🤭
Pozdrav cure, u slucaju da ste to komentirale ispričavam se, ali nisam vidjela,… Kada se mora ici u hzzo za otvoriti drugih 6 mjeseci,… Hvala.
Kad beba napuni 5 mjeseci 🙂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jutro!
Mikio i moj cendrav za poludit kad je ovo glupo vrijeme 🙄 napokon je stalno pa cekam da se malo posusi pa cu ipak u setnju. E mi sinoc nismo mogli M uspavat, jedno sat i pol borbe plakanja nervoze. Ja misla da nemam mlijeka isla pripremit hippovu onu bocicu za nuzdu. Na kraju mi muz nije dao 🙈 i uspio ga uspavat na rukama, i jos mali dobro i odspavao, jedno 4,5 sata, tak da ocito nije bio gladan 😂
Ja sam mu ipak danas odlucila dat sve poznate namirnice, a sutra cu onda uvest but.tikvu il brokulu kao novo. S maslinovim cu probat na zglob prvo pa mozda za tjedan dana u hranu opet.
Marinka treba se kad dijete napuni 5 mj predat zahtjev
E cure, danas placa 😂🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji