Mikio u totalnom sam soku. Al ne smiju ti dat otkaz na roditeljskom dopustu. I go iz 2019 moras iskoristit do kraja 2020, a onda i go iz 2020. Ili ti ga moraju isplatit. To je sto posto jer sam ja proucavala zbog sebe kak sam imala termin krajem godine, na kraju sam sve iskoristila prije i bolje da jesam jer sam rodila na staru godinu i propao bi mi. Tak da se obavezno izbori za svoja prava.
Nije isto al za primjer kolko smo mi zene neravnopravne ja imam situaciju gdje mi nisu htjeli dat dane na dijete koje imam pravo po kolektivnom jer “nisam na vrijrme” poslala rodni list. A nigdje ne pise koji je to “rok”. Onda sam se pobunila pa su mi ipak proznali 🙄. Isto ogromna firma, dicimo se da imamo mamforce certifikat i slicne pizdarije a u praksi ovako 🙄🙄
A sad se moram i pozalit, prvi strah koji me odsjekao,naravno neusporediv s hrpom vasih dijagnoza, ali, ja danas dala za jest tikvicu mrkvu i novo maslinovo ulje. Al s tim uljem mu mazemo tjemenicu vec 10 dana. Tak da ne znam od ceg je. Al ugl mali se odjednom osuo, crvenilo po vratu, licu, pristici i crvenilo. Nisam mijenjala ni detergent ni ja jela nista novo. Usrala sam se ko nikad 🙈. Isla ga skinut do pelene. Malo vodom potapkala i ostavil u kindacu s minimalno podrazaja. I u roku pol sata sve proslo. Eto, nemam pojma od cega i dal moze bit od maslinovog ulja? 😫
Ja isto mislim da nebi trebala dobit otkaz..medutim nas zakon je pun rupa i ima svakakvih ugovora...zavisi kakav ugovor imas...mada koliko se sjecam iz radnog prava da u slucaju zatvaranja radnog mjesta trebaju ti dat neko drugo radno mjesto slicno ako nema onda bilo kakvo drugo...kakav otkaz ti daju? I razlog?
Bas cu ti nac clanak na internetu
Cijelo vrijeme si mi u glavi. Moju frendicu su degradirali s mjesta procelnice na zamjenicubi smanjili joj placu jer je "predugo bila na porodiljnom",prvo je rodila 2/2017 a drugo 4/2019. Izmedju je radila naravno. Al politicke price. Uzas.
Trazi da ti isplate godisnji ako ti ga vec ne daju iskoristiti to je ako nista fina lova.
P.s. ko zna sto te bolje od ovog ceka😘😘😘
Annika satrala si me od smijeha😂
A sad se moram i pozalit, prvi strah koji me odsjekao,naravno neusporediv s hrpom vasih dijagnoza, ali, ja danas dala za jest tikvicu mrkvu i novo maslinovo ulje. Al s tim uljem mu mazemo tjemenicu vec 10 dana. Tak da ne znam od ceg je. Al ugl mali se odjednom osuo, crvenilo po vratu, licu, pristici i crvenilo. Nisam mijenjala ni detergent ni ja jela nista novo. Usrala sam se ko nikad 🙈. Isla ga skinut do pelene. Malo vodom potapkala i ostavil u kindacu s minimalno podrazaja. I u roku pol sata sve proslo. Eto, nemam pojma od cega i dal moze bit od maslinovog ulja? 😫
Mrgud jesi mu vrć davala i tikvicu i mrkvu? Može biti da je od masl ulja makar ako si mazala po glavi cudno da twk sad odreagira. Ja bih dutra dala bez masl, preksutra mu namazala na unutrašnji dio zgloba ili malo oko usta i ako reagira onda je to to. Možeš repičino ulje probati
[iimg]
Ima u Jovancevicevoj knjizi neka vjezba pod Baby fitnessom kako bebu dovesti do sjedeceg polozaja vreteci je s boka dok joj se drze ruke i noge skupa. U svakom slucaju nikad nisam radila to, ja ga malo vrtim s boka na bok al nikad u sjedeci. Sigurna sam da nebi to pravilno odradila :P ali ako zelis tamo mozes naci.
Okej, tenks i tebi i ostalim curkama 😘😘 pogledat cu
Mikio najradije bi zvala ti direktoa i poslala ga u k*... Smrad!
Losa jel mozda je do maslinovog pa ne zeli. Ja si sve mislim sto cu s tim maslinovim jer nase je bas jako pikantno i mislim da ce joj bit prejako. Mozda da joj prvo probam dati obicno kukuruzno pa makar mjesat s maslinovim. 🤔
Nama drugi dan rize prosao super... Pojela je 20gr i nakon toga normalni cicala jos. Ne znam za pocetak koliko kolicinski joj davat
Ima u bio ducanima Ghee maslo, izgleda mi ko super zamjena za ulje ako mu ne pase. Losa kaj mislis? Suncokretovo mi se stvarno cini koma za bebu🤔
Aha, vidim da si napisala kukuruzno, a ne suncokretovo za njega nemam pojma, ne koristimo ga
Sortiraj odgovore
Najstariji