Kad sam bila u Indiji isla sam na tecaj kuhanja. O Gheeiu se govorilo kao zdravom izboru, tamo ga bas koriste. Vidla sam i u nekoj literaturi da se moze i bebama u kasicu...al ono, bolje da jos neko potvrdi :D
Mikio tocno tak, sve moras iskoristit il nek te plate! Ovo za muza mozda ne mora bit jer on moze uzet 2 mj dok si ti na go. Mj dana ranije mora predat zahtjev. Pa mozete bit skupa doma, jedino nemre nakon.
E a za osip. Znaci tikvicu, mrkvu i batat sam svaku uvodila po 3 dana i poslje mijesala. Nikad reakcije. I sve sam kupila kod isog opg. Tj batat je to taj jedan jos ga nije ni pojeo. Zato sam u poznato uvela maslinovo u nes kaj je vec jeo. Budem sad koji dan onda pricekala pa probala opet. Mozda je i do vrucine. 🙄 ujutro je bilo hladno pa odjednom sparina 🙄
Mikio, Tako je mene šef bez mog znanja prijavio na pola radnog vremena, tako da sam dobivala neku mizeriju.. Na pitanje, kako me mogao prijaviti bez mog potpisa dobila sam samo"a kaj si ti mislila".. Žao mi je baš, ali ne vrijedi ti se sikirati. Ne možeš protiv njih😔
Vecer cure,
Mikio uzas, ali okreni sve u svoju korist ako tako mora biti, i ja sam 9god u svojoj firmi i nacula sam da se raspituju mislim li se vratiti na posao, ono wtf. Bas si nekako brijem da i mene mozda ceka sl. situacija. Ta firma te nije zasluzila, glavu gore i uzivaj u bebi 🤗
Meni isto maslinovo proslo tako tako, cudne face i napola pojedeno, a imam domace iz obitelji i bas je malo jace mirisom, ali maaalo sam stavila, ocito dovoljno da zenskoj bude ijuuu, a zamijeniti cu repicinim ako bude bas lose islo, ne zelim forsati, samo jos sutra ga ima 3. dan.
Bok svima, mikio bas me sokiralo 😳 jako mi je zao, mogu zamisliti kak se osjecas, al kak je netko napisao, kad su takvi, sigurno ces naci nesto dobro. Mene je zivot uvijek naucio da neke stvari u pocetku koje izgledaju lose na kraju ispadnu super. Moj savjet ti je da uzivas sad jos sa malom na porodiljnom.
Losa kaj mislis o kokosovom ulju za bebe? Meni se isto cini da moj nas nece kasicu s maslinovim uljem.
Mrgud ne znam jel se sjecas, moj se tak isto osuo nakon kombinacije karfiol+krumpir+maslinovo ulje i drugi dan sam ponovila kombinaciju i nije bilo reakcije tak da ne znam do cega je bilo.
Ja sam isto na postu 16/8 😂 bas sam jucer krenula. I trudim se sto manje slatkog u tih 8 sati. Kad su vam krenule kile dolje?
Kaj se tice izgleda, ja imam malo trbuh, al nakon dvije trudnoce za redom skroz sam zadovoljna kak je. Mislim da nakon kaj skinem jos tih 5 kg viska da ce sve biti ko prije. Doduse ja sam bas ozbiljno trenirala prije trudnoca i mislim da se sad tek vidi nagrada nakon prolivenog znoja i stalnog muskulfibera.
Lavice, moja curka ima 44cm glavicu😂😂 tako da definitivno tvome nije 'velika' 😁
Doduse, i ja sam rodjena sa dosta velikom glavom, Elin sa nesto manje ... Ali skladno izgleda. Ne vidi se da joj je velika glava iz aviona. Barem mislim🤔
Mikio fkt mi je zao! ☹️ Nadam se da ces uspijeti nesto naci, ako ne, duze ces bit sa curkom. Ima i to svojih prednosti.
Meni se bas sef danas javio, pita kako je, dal se vracam i da ako zelim mogu doc na 4h radit ili puno radno vrijeme.
Mislim si, pa naravno da se vracam🤷
.
Btw, danas prolazili pored Lidla, takodjer red podosta veliki🙄
Bok svima, mikio bas me sokiralo 😳 jako mi je zao, mogu zamisliti kak se osjecas, al kak je netko napisao, kad su takvi, sigurno ces naci nesto dobro. Mene je zivot uvijek naucio da neke stvari u pocetku koje izgledaju lose na kraju ispadnu super. Moj savjet ti je da uzivas sad jos sa malom na porodiljnom.
Losakaj mislis o kokosovom ulju za bebe? Meni se isto cini da moj nas nece kasicu s maslinovim uljem.
Mrgudne znam jel se sjecas, moj se tak isto osuo nakon kombinacije karfiol+krumpir+maslinovo ulje i drugi dan sam ponovila kombinaciju i nije bilo reakcije tak da ne znam do cega je bilo.
Ja sam isto na postu 16/8 😂 bas sam jucer krenula. I trudim se sto manje slatkog u tih 8 sati. Kad su vam krenule kile dolje?
Kaj se tice izgleda, ja imam malo trbuh, al nakon dvije trudnoce za redom skroz sam zadovoljna kak je. Mislim da nakon kaj skinem jos tih 5 kg viska da ce sve biti ko prije. Doduse ja sam bas ozbiljno trenirala prije trudnoca i mislim da se sad tek vidi nagrada nakon prolivenog znoja i stalnog muskulfibera.
Ma svaka ti cast.. nakon dvije trudnoce za redom da se tako dobro drzis👏 meno fali jos 2,3 kilice da budem.na starome...pocela sam izbjegavati veceru i tjt.
Mislim da si ti pitala za cjepivo. Sa 6mj ide samo jedna pikica u nogicu.
E da te pitam u vezi nase pedijatrice, jesi li zadovoljna sa njom? Pretpostavljam da ti je i starije dijete kod nje.
Damnarexx ja sam imala dvije trudnoce, al starija curica nije s nama nego nas cuva s neba tako da mi je to isto prvi susret s pedijatricom. Iskreno ne znam kaj da mislim, svaki put je to sve nekak bilo brzinski, jos u vrijeme korone nisam ni bila s malim unutra nego smo bili u onom dijelu cekaone za zdrave bebe. Ovak mi se cini ok, odgovori mi sve kak ju pitam. Sestra mi djeluje malo zivcano nekad. Al meni ti je bilo najbitnije da je blizu i da nas primi. Kak se tebi cini?
Losa hvala, ja samo kokosovo koristim u prehrani, muz se isto naviknuo 😂 maslinovo samo za salate i kad pripremamo morske stvari.
Mi isto puno kokosovo koristimo, i za slatko i slano, al maslinovo jos i vise. A ne znam zasto svi stavljate ulja u kasice? Jel ima neki konkretan razlog ili samo da je lakse miksat? Ja bez ulja dajem kasicu i ne vidim potrebu za uljem...
Također ne mislim uvoditi maloj hranu koju mi ne koristimo, a kokosovo se ni meni ne sviđa osim u kolacima ili recimo za palacinske, ne pase mi ta kombinacij hrane i kokosa.
E Losa ako znas ili neka od iskusnih mama jel mogu na pocetku davati proso? Isto je bez glutena a ne znam dal je alergen. Nisam cula do sada pa razmisljam dal moze. Posto kao amarant smije, al meni se on ne sviđa, a proso često koristimo.
Mikio ne znam koje si profesije ali možda možeš otvoriti neki obrt nakon zavrsetka porodiljnog pa da muz moze koristiti druga 2 mj. Zao mi je da su govnjari u toj firmi ispali al mozda ti je to prilila za nesto bolje i vrijednije u zivotu.
Beba a i tboj sef je za ga spiciti nogom u guzicu.
Sta ne tim ljudima... Smradovi! Hvata me agresija kad cujem za takve.
Sortiraj odgovore
Najstariji