Lavice morat cu nesto smislit, nije lose tako neka kutija pa unutra ubaciti nesto. Mm kad je bio kum je dobio bocu nekog skupog whiskeya. A mi smo isto najcesce poklanjali za krstenje/pricest investicijsko zlato radje nego nakit ili nesto sto bi djeci trebalo.
Meni se taj smar trike sviđa bas, mozda ce joj se svidjet 🤔… Ne znam glupo mi rec da nam daju novce samo jer opet ćemo ko i sve uplatiti u stednju i nece nista na kraju imati sada za koristiti. Mislim novci ce joj sigurno jednog dana dobro doci, al opet bi voljela da ima nesto i sada od toga.
Zarice i moja stalno siluje nas sa plisancima jos da bar kupi neke one za bebe sta su sa kratkim dlakicama, ne nego kupi sa dugim dlakurinama i nekim trakicama jos da se ugusi. Glupost.
DeeDee aaaahahhaha furas se na mene… Presvlacenje 3x…hehhehe
Hahaha da, ne mogu ni opisati koliko sam uživala u tome 🤣🤣🤣
Ona ima par komada malih kratkodlakih koji šuškaju ili proizvode neki zvuk kad ih se stisne i ful ih voli. Stalno ih hvata i priča im 🥰
[/url
Ček, nisam skužila, jel možemo naručiti u RH iz njemačkog Lidla ili je to samo ako nam dolazi tetka iz Njemačke pa da donese? 🙈
Uspješno pojedena tikvica sa par kapi maslinovog ulja, fala Bogu i tikvica i ulje naše domaće. I fino je, probala sam. 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ček, nisam skužila, jel možemo naručiti u RH iz njemačkog Lidla ili je to samo ako nam dolazi tetka iz Njemačke pa da donese? 🙈
Uspješno pojedena tikvica sa par kapi maslinovog ulja, fala Bogu i tikvica i ulje naše domaće. I fino je, probala sam. 😁
Da, i ja se to pitam za Lidl🤷♀️
Netko je spominjao Boss bodi...tako smo mi malca krstili u zimu i posude nam jaknicu da ne kupujemo. Ja otvorila vrecicu, kad ogromnim slovima na jakni GUESS🙈
Mene bilo stid, na slikama meni ili ruka na natpisu, ili je mali stisnut uz mene da se to ne vidi, haha.
Zivio Lidl i HM🥳
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sad sam isla guglat kaj je smart trike 🙈 ne bih htjela ispast zlocesta, al bas sam komentirala jucer mm da ne kuzim cemu to sluzi.. kak smo bili u samoboru na kavi vidli sto ljudi s djecom i svi guraju djecu u tome. Pa kaj onda nije lakse u kolicima? Ne kuzim bas za koji je to uzrast? Mislim ne iskljucujem da sam ja u krivu skroz 🙈😁
M probao mrkvu. Cak nije bila skroz kasasta jer sam premalo napravila pa nije htio zblendat, al svejedno mi se cini da mu se svidjelo. Sutra cu malo vise napravit 🙈
Bravo za kašice i za bolje noći👍
Pišu još nije skužio😁
Lupilu robica je stvarno toliko dobra da mi ide na živce. Jos mu mogu bodiji 50/56, nikako ih prerast.
Kupila sam nekoliko kratkih rompera za prvu ruku, ali samo je jedan dan i jednu noc bio u kratkom.
Plišance ne volim.
Daaavno sam bila kuma na krstenju i nisam u toku, al me strefila cifra kod grizli. Jel danas uobicajeno ocekivat od kuma poklon od 1400kn? Cini mi se previse.
Koliko se daje kod radnicke klase🤔😁?
Bome i ja danas imam riječnik stranih riječi od romper stompera na dalje 🤣
Ne sviđaju mi se ti biciklići, puno veća fora su mi guralice koje sami rugaju kad počnu prve korake raditi. Za cifre se i ja zgražam, ali ja sam očito u nekom svom svijetu, dobro pa se ne ženim i ne krstim dijete niti me itko zove za kumu igdje 😂
Ja sam još u apsolutnom šoku da se zna "koliko je stolica na piru", ja uvijek mislila da te ljudi zovu jer te žele na bitan dan blizu sebe, kako naivno, kako naivno. Valjda zato imam apsolutnu averziju prema svemu tome
[/url
Sad me sram jer nisam nista kumovima dala
Mi smo dobili od kumova u novcima duplo visu cifru nego sto spominjes i jos igracke, odjecu i neke stvari za bebu (jos sigurno 1000 kn). Veli moj muz-sve cemo to ionako vratiti
😮😮😮😮😮
Sad se više ne zgražam na stolicu 😂
[/url
Mrgud to sam i ja mislila za smart trike dok nisam vidila kod frendova taj 8u1 i odusevilo me. Oni imaju 2 za svakog klinca jednog. Super im je jer ide od 6 mj u polusjedecem polozaju je klinac, do 36 mj kad sami voze triciklic. A kad ne treba bas se stisne na male dimenzije. Izmedju su opcije sa pedalama, bez itd. Moj necak recimo je sa nekih godinu dana obozavao triciklic al kad bi se umorio smo ga gurali na tu ruckicu, a nije mogao bas ni zbrisat di je htio jer na ru rucku ga je lakse uhvatit bilo.
Hani ne znam za cifre... Nama kumovi rekli da biramo poklon do 3000 kn meni je to isto puno da netko da. Iako smo mi kad je mm bio kum dali poklon u vrijednosti 2500kn sve skupa. A kad nismo bili kumovi poklon je bio cca 500 kn.
Losa ne znam kod nas je bas obicaj da se kumove daruje kao i na piru. Ne bi rekla da očekuju bas poklon da mora biti, al se podrazumijeva nekako. Za pir smo kumovima poklonili vikend wellness u toplicama, sad mi se to ne uklapa jer imaju 2 djece.
Lidl ima webshop samo za Njemačku, i prije koji mjesec i danas sam pisala to 😉. Kod nas se, naravno, roba moze kupiti samo ona koja bude u katalogu...
-
I ja sam zaprepastena s ovim ciframa za krstenje... Garantiram da u nasim krajevima nije tako, ili barem vecini nas nije tako. Ne znam ni kako bi reagirala da mi netko za krstenje pokloni 1.500 - 2.000 kn. Mislila bih da su se zabunili pa jos vracala nazad 😂
-
Guglala smart trike, meni se to cini kao da bi djeci bilo zabavno. Naravno, ne sada dok su ovoliko maleni ☺.
-
Mislim da sam odabrala hranilicu koja mi se svidja (Kinderkraft Tixi), pricekat cu nekoliko dana da vidim hoce me jos uvijek drzati, prije nego kupim 😆
Taani baš je lijepa hranilica ☺️
Opa LoSa, to ti sigurno ona draga teta sa šaltera preko veze ubrzala 🤣🤣🤣
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji