ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    08. Lipanj 2020. 17:35

Grizli vjerovat cu ti onda, jer ja zbilja ne znam nikog ko to ima. Meni su super oni bicikli bez pedala, to kazu da je super za motoriku, ravnotezu i sl. A poslje obicni bicikl. 
    Losa ti zbilja imas poseban odnos s tetom iz hzzo 😈😂

annika
    08. Lipanj 2020. 17:59

LoSa i ja sam nekidan pisala kako mi je stiglo rješenje za tjedan dan
    te guralice vam klinci obično jako vole, tamo poslije godinu dana. ja nisam imala za starije ali sad sam dobila

[iimg]

Lavica27
    08. Lipanj 2020. 18:22

Mijesate ovce i novce🤣 Biciklic je biciklic. Smart trike je triciklic😂 i on kao raste a djetetom. Prvo ga ti guras u tom,pedale au mu zakocene. Pa se odkoce pedale pa on vozi,pa se makne ta rucka na kraju i sami voze al mojoj kceri s 3g je to nekako malo, ne znam . Djeca ih vole jer su blizu podu i kao oni to sami voze a imaju tu uzasnu fazu "mogu ja sam🤪"
    Mi kad smo bili krsni kumovi smo uzeli onu svijecu krsnu,bijelu kosuljicu za krst,poklon roditeljima i malom smo kupili kolica.

Inace evo me sa sistematskog. Menga ni u najavi. Ostalo ok  nego internistica mi je bila wtf . Kao kolesterol vam je 7 al progledat cu vam kroz prste jer dojite. Reko ok. A ona,pa kolko mislite dojiti. Pa reko dok bude islo.pa kolko je to? Ja ju gledam. Kaze al to ne znaci da nemozete biti na dijeti bez ugljikohidrata. Ja imam genatski kolesterol 6 sa svojih 62 ili 69 kila sad. Sta sere ona.

Lorena94
    08. Lipanj 2020. 19:12

Pozdrav drage moje, ja dok vas pohvatam.. Dakle mi smo od neka 3,5 mj na kašicama, kad vidi žličicu to je osmjeh od uha do uha.. U sportskom sjedalu smo neka 2 tjedna jer u košaru ne stane. Hmm robicu nosi kako iz koje trgovine, imamo iz Lidla 2 bodija 68, ostalo 74/80, sinsay 80, hm 74,zara 74/80, on je mali bucko, ima oko 8 kg, dugacak ne znam koliko je sad, al vidim po hlačama kako prerasta, baš mi se izdužio. Već dvije noći mi je spavao od 22 do 7 ujutro, inače bez 2 buđenja nikako, makar da se pomazi sa mnom. Nama je najveći problem što neće ad, a ni ne sisa, pedica rekla da dajemo bilo što, one žitarice, rižolino i slično što se pravi s ad.. Mališa je danima u kratkom, bude cijeli mokar prek dana. Spava mi u bodiću duhih odnosno 3/4 rukavima, rukice narasle a dužina ok. Raspisale ste se o krstitkama, poklonima, nas je kum šokirao, meni je odmah  poslije tutnuo u torbu kovertu, ja nisam ni skužila do navečer. Mali je dobio 10000 kn, kum kaže to bi ionak potrošio u birtiji (nije oženjen, nema ni djevojku i radnička klasa što bi se reklo), al malog obožava! Dok su bile sve one glupe zabrane, a mm na terenu on je obavljao nabavku za mene i malog jer mi nismo imali auto, niti prupusnice. 

MaRe
    08. Lipanj 2020. 20:21

Mikio za poklone 🤣🤣🤣🤣 Produzi ti porodiljni..samo nastavi 😜 btw. 6.12.mi tako blizu zvuci xD
    .
    Ni ja nisam čula da trebamo kumove darivati..to kako gdje je obicaj valjda.
    .
    Tricikli su mi fora jer ga ne moras nositi na rukama a opet si on misli kako putuje 😄
    .
    I mi smo od nekih pola 7 do 8 imali  deracinu,kontam da se do centra čuo. Preumoran je a ne da se zaspati..od tri sata ga pokusavam uspavat i nema šanse, ne da se a zijeva. Sad se napokon predao..rekla sam to mi kazna sto je proslu noc prespavao.
    .
    Kako stojimo s aparatima za komarce? Jel smijem negdje Raid ukopcat? Danas me prvi ubo i otvorio sezonu..sad kad navale bolje da nas nema..živio Komarcograd 🙄🙄

Lavica27
    08. Lipanj 2020. 20:42

Mare nemate komarnike na prozorima? Mi imamo dio iz Lidla a dio po mjeri,ovi po mjeri kostali ko suho zlato a deset puta gora kvaliteta od lidlovih! 
    Mikio javi kumovima da duguju😂 my point exactly u vezi kolesterola. Ja sam bila 5 puta vjencana i dobila sam samp jednom poklon hmmm🤔🤔 😂
    Ajmeeee do 6.12. Uuuzas😭😭
    Ja jos cekam svoje rjesenje za produljenje zbog prijevremenog poroda. Valjda vijecaju😂😂

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 20:53

I kod nas počela gamad, mene ubijaju a i nju je puknuo 🤬🤬
    Mikio moja ti jede ravno 7 minuta oduvijek, ponekad i kraće 🤷
    Danas smo prvi put imali situaciju da je 20 minuta bila na sisi i svaki put kad bi je makla bi počela plakati, a niš joj nije išlo nakon prvih par minuta 🤷 na kraju sam je ostavila dok nije sama pustila

[/url

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 20:53

*piknuo

[/url

Simbalija
    08. Lipanj 2020. 21:00

Imate vi podlogu za kolica za sportski dio? Ili je to samo za kišobran kolica?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lavica27
    08. Lipanj 2020. 21:09

Mikio super da si spomenula,i ja sam u brizi jer ja ne znam kako on ista pojede. Povuce tri put pa razgleda sobu,pa opet tri put i to traje maaaaksimalno 4-5 minuta...a opet,pelene popisane i fin prirast. Ne kuzim. Onda posumnjam da nemam mlijeka al dodam 60ml ADa na kraju i 3 sata ne trazi jest. 
    Doma kazem imamo komarnike na svim vratima i prozorima, a na kolicima imam mrezu za insekte, dobila sam s kolicima. Od proslog ljeta (2.godine) kcer spricam sa Piktan kids natural sprejem iz ljekarne. 
    Simbalija ja imam podlogu dvostranu u sprotskom,dobila s kolicima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.