Da, da... Za mladje od godinu prijava je moguca samo u ova dva vrtica pod tockom 1.2.... Mi smo s malcem morali cekati sljedecu skolsku/vrticku godinu jer nisu primali naknadno u vrtic... Da ponobim mali navrsio godinu dana 19.10., znaci mjesec i pol smo "kasnili" 🙄
Ako vam je problem to, zbog povratka na posao, na zalost bez veze tesko cete upasti ili druga opcija vam je privatni vrtic. To pravilo totalno nelogicno jer djeca se ne radjaju po kalendaru vrtica, jbt, a porodiljni znamo koliko traje... Nisu to uskladili
url=https://lilypie.com][/url
Mi smo se javili osobno u vrtic jos dok sam bila trudna pa su rekli da ce nas imati u vidu. Znam da je sistem uzasan, ali mozda da s tim probate pa ako prodje prodje. Ako se desi da ipak ne upadnemo u taj koji nam odgovara kad navrsi godinu dana, onda cemo ga upisat gdje ce biti mjesta. Uvijek ima vrtica u kojima ostane mjesta, samo budu ko zna gdje po gradu, ali mi cemo morati pristati na sve.
U svakom slucaju za odbijenicu se dobije bod tako da se isplati prijaviti.
I jos da se pohvalim (valjda necu pozaliti): mi smo danas bili na cjepljenju (3. doze) i mala je bila super! Jedva da je zaplakala. Cak su joj i vadili krv iz prstica da provjere zeljezo i to je isto stoicki odradila.
Imamo 69 cm i 7420.
Za sad nema nikakvih reakcija, dapace bolje je volje nego zadnjih tjedan dana. 😳
Stavila sam joj frescopad i sad drzimo palceve da i ostatak dana bude dobra i bez temp.
Super za pregled :)
Stres mi je i samo čitati te vaše muke po vrtiću, debilno napravljeno kao i većina toga kod nas 🙄
Sretno svima
[/url
Annika super za krstitke,zaboravila sam napisati :)
Petra ma sta svaka cast, masubputa se mislim da sam mogla to bolje izvest🤷♀️🤷♀️
Ja bas prikupljam za vrtic dokumente. Kcinjebisla 4mj u privatni pa na jesen gradski,sad cemo vidjet hoce biti mjesta da upadne s navrsenih godinu dana...
Mi cemo isto koristiti tatu za 2 mj, a onda moja mama (valjda), ako ne budem nasla neku cuvalicu tih par sati sta budem morala bas biti u firmi a ostalo kombinirat onda da je samnom u uredu ili da radim od doma. Pa onda na jesen 2021 u vrtic da krene.
Miki0 jesi predala vec zahtjev za 6 + 2 za muza? Kako to funkcionira. Koliko sam sluzila ja koristim prva svoj dio pan2 mj njegovog i onda on 2 mj ide na tak svoj dio s time da onda prima 2.300 kn?!
E cure jel vama bebe frcu jezik u palacinku? Moja zadnjih dana jako cesto to radi. Osim što si ruku lize kao sladoled.
ma ja cu predat pa cemo vidjet. isto se nadam da cemo od jeseni 2021 ali nismo jos razradili.
do nedavno sam imala u planu da cu se ja vratit s 10 mj na posao pa mm 4. al on je neki dan izjavio da on to ne moze . tak da cu ja sad predat za svojih 6 pa ce onda valjda s godinu dana bit sposoban ostat 2 mj jos
e mikio ti si nedavno bila stavila slike zahtjeva i znam da si spremila al nemrem ih nac. ugl meni danas zena s hzzo poslala formular koji se zove OBOSTRANA IZJAVA RODITELJA O KORIŠTENJU RODITELJSKOG DOPUSTA OD STRANE SAMO JEDNOG RODITELJA. jel se tak i to tvoje zvalo? i ko da mi se cini da si imala 2 obrasca a ne samo 1. o faking hrvatska administracija .. i rekla mi da onda muz predaje zahtjev za svoja 2 mjeseca isto mjesec dana prije nego istekne godinu dana.
Deedee ja i dalje ne mogu izdojiti ništa i to traaaaajeeeee, valjda cijelu noć mogu izdajati jednu bočicu, a mala mi na ovoj najgornjoj krivulji rasta. 🐽Možda najbolje ovo što cure govore, ako vidiš da je gladna i nezadovoljna probaj želi li dohranu i koliko će onda dobijati.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Zna li itko kada bi trebali biti upisi za Rijeku? 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji