Mala.le 77?
Ajme greska🙈🙈 70 dug😁
Al glava je 44cm, valjda sam i to htjela napisati..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Da, dugonja je, al ne bas toliki😂😂
Mala napisala si da je tata Hercegovac ali ovo mi je baš bilo wooow. Svakako pravi, veliki decko
[iimg]
Mala napisala si da je tata Hercegovac ali ovo mi je baš bilo wooow. Svakako pravi, veliki decko
Hahha, mi smo oboje Hercegovci, visoki smo, tako da nismo ocekivali nikakvu mrvicu🙈
I necemo vam ga poslati u Zagreb😂😂😂
Lavice, super poslovna ideja👍👍
Ajme, petra, ti si bila pribrana, ne znam kako bi ja u tim stresnim situacijama. Bravo za malca. I za curke😘
Keanu?😁😁 Malo prelijep za moj ukus😋
Lunice, dva dana bilo je malo fibre, oko 38.
Losa, peglanje mi je bilo malo sumnjivo😁, al opet, mislim da je grizli pisala da je znala rano ujutro ic nesto opeglat😁, pa ajde
Curke, kako rec nekome kako mislite da mu dijete ima neku bolest? Bas se lomim ovih dana... Kazat ili ne kazat?🙄🙄😣🤔uffff. Ljudi se naljute i za glupost, a kamoli ovo...
Mala onda smo susjede😂😂...
I meni je peglanja vec polako dosta...onih malih dijelova...ajmee🤪🤪...
Al zao mi je obuc neispeglanu...srecom ima dosta robe...sad mi stoji ima 2 dana brdo robe za peglat za nju....😖😖...#nemajka....
Al mislim da cu ubrzo prestat...kad krene ljeto i kad se bude susila na jakom suncu...😂
Pa al nisu cjepiva sa 2 4 i 6 mi sva 6u1...jer meni su nju cjepili oba puta u obe nogice..ja se ne raspitivam puno....sto manje znam to bolje....
Mala 😂😂 kraljice. Jedan hercegovac u zg manje 😂
Annika nismo osvojile podlogu 🙄 kme. Sad moram narucit 😂
Losha ja sam imala onu sa zvjezdicama. Ta je pretopla.
Jel ima ko vrece iz ca? Ja sam imala zimsku. A ne znam kakve su ljetne..
Mrgud bar mogu stisnuti unlike na tu glupu stranicu oaza
Mala.le šalji u Zg, meni tako i tako 250 km daleko. A šta misliš da u Slavoniji nema Hercegovaca? jedino sto sam izrod, valjda jedina niska Hercegovka
[iimg]
Hani prelijep? 🤣
A ne znam sto bi ti rekla za ovu tvoju dilemu. Tesko je to. Roditelji nikada nisu objektivni kad su klinci u pitanju. Ja recimo imam super odnos sa sogoricom, stvarno mi je kao sestra i jedino s njom i jednom jako dobrom prijateljicom mogu otvoreno pricati o klincima. Bilo je par situacija kada sam ukazala na neki problem...al ti klinci su u nasim zivotima kao da su nasi pa mozda je i zato to s druge strane prihvaceno kao dobronamjerni savjet...ne znam...ne bih bas svakome ukazivala na neki problem. Jer isto tako, ima puno roditelja koji se bore s necim bez da govore okolo o tome ili cak okolini prikazuju kao da problema nema. Sve ovisi u kakvom ste odnosu, nema tu univerzalnog savjeta. 🤷🏻♀️
Ah...peglanje...trenutno nedostizan san u mojoj kuci 😥 a hrpa je sve veca i veca 🤦🏻♀️. Nadam se da ce malac 8.6. krenut u vrtic, tada bi mogla krenuti s tom aktivnoscu... A curkama, znate i same da sam cvilila kak sam samo sve oprala i nis nis speglala prije poroda, e pa takav trend se i nastavio 🤣.
Joj Mrgud mislim da si ti sad spomenula bebe sa spiralom u ruci 😅... Znam, znam, procitala vec sve... Al to je na zalost kod mene jedina opcija, kad vec nisam u onom kaosu na porodu rekla da mi podvezu jajovode, jbg..i to samo hormonsku spiralu mogu, bakrenu ne. Al ona je kao i pouzdanija, pa ajde...imam malo do menopauze bar 🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji