ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    27. Svibanj 2020. 22:27

A mikiO žao mi je zbog psa, ja svog ne mogu prežaliti a uginuo je prije 7 godina

[iimg]

annika
    27. Svibanj 2020. 22:28

LoSa

annika

Ja od sveg silnog posla koji me ceka, sad sjela i upalila tv. Keanue Reevees, gluma bože pomozi ali što je lijeeep

On je meni bio tiha patnja pred 20 godina

Pa nismo dzabe generacija 

[iimg]

Taani
    27. Svibanj 2020. 22:31

annika

Taani kako sam ja propustila da si iz Slavonije?

Neee znam, tko bi nas sve popamtio .
    Iz Slavonskog Broda sam

DeeSB
    27. Svibanj 2020. 23:06

MikiO bas mi je zao zbog psa...ja sam svoju isto morala uspavati zbog tumora i evo nakon godinu i pol jos je ne mogu prezaliti. 😢
    -
    A sto se tice svatova imali smo 230 ljudi, nisam bas imala puno vremena za organizaciju i nije sve islo po planu. Iz frizerskog sam trebala pjeske do salona za sminkanje jer je kao blizu i frizerka mi nije dala nego je zvala svog muza da me odveze, da ni slucajno ne idem pjeske. I sva sreca da je jer, iako je sunce przilo, cim sam usla u salon za sminkanje vani prolom oblaka. Sva sreca samo je sat vremena trajalo. 
    Crkva se renovirala i trebalo je sve biti zavrseno ali naravno da nije...po podu je bio crni najlon i po zidovima fleke od gletanja. Ajd bar je oltar bio sredjen. Muz je od treme 3 puta izgovarao zavijete dok nije uspio tocno procitati. 😂 I ljudi su bili veseli i svi su plesali cijelu noc, morali su nas po par puta upozoravati da sjednemo jer ide vecera/torta...tako da je zapravo super ispalo.
    Iako, sad da se udajem sigurno bi bilo nesto puno manje a vise bi se posvetila organizaciji i uredjenju. Mozda neki drugi puta 😂😂 Kako je mislim DeeDee neki dan rekla - dijete je super, muz mi malo ide na zivce 😂😂😂😂

L 💛

Marija1207
    27. Svibanj 2020. 23:12

Veeečer,tražim neku aktivnu stranicu na internetu i evo naletila jedinooo na ovu 🤗🤗
    Imam jedno pitance ako mi mozete pomoc 🙈
    Znam da se trebam radpitati kod neke knjigovode ili kzzo sve mi je jasno,ali eto kao nemogu nista ucinit po tom pitanju bit ce kako bude pa cisto informativno 
    Zanima me za porodilni ,u 22.tj sam trudnoce,termin 1.10 ,kada bi otvorila porodilni 28 dana prije termina znaci sam pocetak 9 miseca imam nedoumicu imala bi 12 mjeseci i 4 dana ili 11 mjesi i 4 dana,zasto imam nedoumicu je zbog toga sto se ne razumim u to sto pise kao uvjet porodilnog staz OSIGURANJA,imam e mirovinsko pa sam pogledala na inst do sada sam bila prijavljena sve na 8 sati,a vidila sam da sam proslo ljeto jedan misec bila prijavljena na 4 sata ali i dalje prijavljena imala sam osiguranje pa me buni nadam se da prijava sati nema veze sa osiguranjem,jer na koliko je covik prijavljen ovisi za plavu i porodilnu naknadu ali i ne uvjet staza,nadam se da se ne varan?
    Hvala punooo na odgovoru🤗

beba2025❤
    28. Svibanj 2020. 00:24

mrgud_zg

Loshapa totalno super zvuci 😁 mi smo kaparili restoran u 4 mj, sve sam dogovorila u mjesec dana i onda bezbrizno otisla na godianji a svadb je bila u 9.mj. Al kazem, nismo imali popularnu salu ni popularni bend. Do zadnjeg dana nas je fotografkinja pitala di cemo se slikat a mi nismo imali ideje, na kraju smo se slikali par slika u parku ispred kuce 😂 i bebaznas di smo se lsikali? Ispred grafita iza knapa. To su mi najbolje slike ikad. Bas sam tuzna kaj rade novu fasadu 🙈
    Marebas javi kako se Andreju svida kocka 😁 meni su slinceki fora al to je too much sareno za mene 😂. Moj ima jednobojne iz hma 😁
    Zaricepa super vi to onda i hendlate s obzirom na pritiske. Po meni je Najbitnije da bude kako si vi zamislite
    Moja sveki koja je inace super, al nedavno izjavila kak je bila korona i kao kak cemo krstitke, drama, oni su bas vjernici. A ona je dalmatinka s otoka, kaze ona pa ako nece moc prije, mogli bi ovo ljeto dole kod njih. Hahaha kazem ja onak halo, a moja mama ne treba doc? 😂 kao di ce pobjec do jeseni? 🙊😈

Hahaa,, ziher su cool fotke😍
    Ja sam se odselila, ali na Pešći se uvijek osjećam ko doma, tamo sam provela 10 godina❤️
    Šteta baš ako rade novu fasadu..totalno će promijeniti izgled sve😏

Superirko
    28. Svibanj 2020. 01:46

LoSa

Superirko se cesto okrece u snu… nađem ga popreko u kindacu,na dnu kindaca, ukoso, naopako… Kad je u vreci malo manje no bez vrece se okrece. Rekla mi fizioterapeutica da je to normalno ako se ne odize nogama u most.

Super! Hvala za info. 
    Ne odize se u most nego digne nozice u zrak ispred sebe, primi se za nozne prste i prebaci se na bok. Onda malo migolji guzom i ponovi pokrete s nogama. Uzasno je smijesna ali i efikasna. Sa 3-4 takva pokreta napravi cijeli krug. 

Lorena94
    28. Svibanj 2020. 02:00

Ne znam ima li koga u noćnoj.. Mi već sat vremena dreka, egzorcizam što bi neke rekle 😡😡😡😡 mi smo počeli popis sastavljati, mamina strana familije, najuže 90 ljudi 🙄

Lunica
    28. Svibanj 2020. 05:40

Mamite, evo mene padobranke opet među vas. Samo da vas pitam jel koja cijepila bebu sa ovim 6u1? Mi jucer i sinoć je imao temp, dala mu efferalgan, sad mi se cini ok Al tu i tamo malo zakašlje. Ne spavam cijelu noć od brige. Najradije ga ne bi više ni cijepila 😨

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

PetraB
    28. Svibanj 2020. 06:14

Mikio uzasno mi je zao zbog pesice... Prosla to tri puta i jos me ceka jednom i to vrlo skoro... Nije lako ali drago mi je da ste bili razumni olaksali joj, mnogi ne razmisljaju tako. 😢❤️🤗
    Annika i Losa ima nas jos kojima je Keanu bio bolna tocka prije 20-ak godina 😉
    DeeDee tvoji postovi su meni vrh. 😁

Ja obavila ginica jucer napokon 😎... Sve ok i dogovorila za spiralu. Do tada mm ima zabranu 🤣
    I nakon skoro 4 mjeseca otisla u sama u soping 🙈... Pepco i ca sam opustosila. Naravno sve klincima. 😁

Marija na zalost ja ti ne znam bas o tome... Al budu se javile curke koje znaju.

Lunica a kolika je temp i kako se bebac ponasa? Moje cijepljenje prekjucer Hexacimom i jucer temp setkarala do 37.8 ali nista spektakularno. One maaaalo nervoznije al do navecer sve bilo ok. 😉

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.