ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    28. Svibanj 2020. 06:16

Joj da... Malac jucer bio na kontroli, savove vadi u pon. Sve je ok... Gadno izgleda. Sve je naravno pozelenilo, pozutilo i spustilo se do oka al dobro. Kak je moglo, proslo je super. Kaze mi frendica uf, bas grozno izgleda... Ja sam se samo nasmijala i rekla draga moja ovo izgleda sjajno nakon onog kaj sam vidjela u subotu 😥😁

url=https://lilypie.com][/url

Lunica
    28. Svibanj 2020. 06:54

Petra B ajd sad si me utješila. Bitno mi je da ima još takvih. Mi smo isto to cjepivo primili 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

JelenkoPelenko
    28. Svibanj 2020. 07:56

Lunica mi smo prije dva tjedna bili na cijepljenju, po jedan ubod u svaku nogu, rezultiralo je s 3 sata neutjesnog plakanja prije spavanja i blago povisenom temp. Proplakali i ja i muz od nemoci, plus sta je on govorija kako ga necemo vise cijepit i da cemo nac novog pedijatra ..

Mikio zao mi je zbog psa, nazalost prosli smo i mi to prije dvi godine, doduse nas se samo srusija, nismo morali donosit odluku o uspavljivanju i iskreno ne znan sta bi mi bilo gore. Al' svakako dok ne prode to covik nije ni svjestan koliko boli.

Mi smo imali srednje veliki pir od 170 ljudi. Zvali smo 350, od toga mojih 120 a mm ostatak (veeelika familija +mm je jako drustven), tako da ne brini Lorena smanji se taj broj.😂 Ja sam uzivala u organizaciji, i mislila sam da je sve bitno, i imala planove, i na kraju 3 miseca prije pira ostala trudna, jedva san stala u vjencanicu, djevojacku san prispavala, i tako.. Planovi su tu da propadnu. 😁 Isto sam se ja isplesala, doslovno nisan stala, a i gosti su rekli da su zadovoljni 💪

Grizli sta se tice kombinacija, ne znam ko je gore obucen ja ili dite, a s gustom bi nas sve sredila da smo uskladeni.. Mozda jedan dan. Ima na instagramu minimeoutfits preslatkih kombinacija. 

Danas smo malac i ja prvi put sami cili dan, isa mm na teren na cili jedan ipo dan 😂

Ja sam uzasna u ovom tipkanju, jucer sam pet puta pokusavala napisat nesto, doden do pola poruke i nesto me prikine i sve zaboravin 🤦‍♀️

Taani
    28. Svibanj 2020. 08:12

Mi smo od pola 4 više manje budni...Ja se tad ustala da vidim ima li temperaturu nakon cijepljenja, nije imao, vratim se u krevet, a on nakon pola sata budan budan. Priča kao navijen cijelooo vrijemeeee, probam s dudom i tješilicom, nema šanse, smije mi se u lice . Nahranim ga i opet isto, pričaaaa ua ua oa oa . Uspavam ga na pilates lopti, nakon sto godina, spustim u kindac, ne spava čvrsto, ali eto barem da malo ubijem oko. Za 15 min me pas probudi jer mi je pootvarala sva vrata po kući (hoće nama u krevet, a imamo onu ogradicu na vratima od sobe...). Legnem ponovo kad za 15-20 min čujem opet ua ua . Prebacim ga u krevet kod nas, on se igra, mene čopa po licu, vrti se tamo vamo, i tako do nekih 7, onda sam ispizdila i ustali smo. 
    -
    Tješi me što bi danas mogao biti sunčan dan pa ćemo napokon ići negdje šetati. A ako budemo voljni, upozoravam da ću biti jedna od onih mama koje s malom bebom idu u shopping centar. Moram se malo ići "izliječiti" .
    -
    DeeSB, mene mm malo više živcira . Mrzim kad moram reći što je potrebno, kao da imam malu bebu i još klipana kojem moram naređivati .

Lavica27
    28. Svibanj 2020. 09:01

Ajme cure ja se ne zelim ureci ali jedno budjenje u 2 i spavao je do 8, bonus,kcer spavala isto do 8 bez drame nocas...imam osjecajbda sam napunila baterije🍾🍾🍾

Mikio jako mi je zao. Mi smo uspavali nasu labrador retrivericu pred 2 godine nakon sto ju je tumor pojeo preko noci doslovce; 10godina je imala ali smo bili jako vezani,dobili smo je jako brzo iza bratove smrti,bas nam je bila prijateljica.. plakala sam 10 dana a nisam vas tip koji pokazuje osjecaje. Saljem hug😘

Bas su mi zanimljive ove price oko svadbi! Kad smo kcer krstili svecenik nam je pricao da su jedni zaboravili povesti bebu (krstenika)na krstenje ahahahahh.

Za nocasnje egzorcizme, da se oporavite s kavom dvije ili 10 danas🤣
    Mi popodne na cijepljenje. Nadam se da nece ima5 reakciju ko kcer.

Annika sunce,kako nos? Nemozes takva pred Keanu Reevesa. Btw mama mi je 58.' Godiste pa dan danas prica da je to njen decko🤣

Joj mikio ja bi se druskala s tvojom.maaaamom🥰 Grizli,imala sam ideju da kupimo vikend kucu za proslave,dosta jeftinih zna biti pa da nudimo i dekoracije i orgabizaciju do hrane i svega (djevojacke, momacke, rockasi itd) al nikako naci pravu kucu i okuraziti se.

Sorry ako sam ostqlo zaboravila🙈

annika
    28. Svibanj 2020. 09:07

Lavice znaci mama, losa i ja imamo isti ukus natekao je nos ali ne bridi vise osim ako ga diram. Kud se nisam u usta opalila da budem lijepa za krštenje

[iimg]

mrgud_zg
    28. Svibanj 2020. 09:35

Jutro! Kod nas malo bolja noc nego jucer al i dalje puno budenja. Mm komentirao da se cuje da njemu cijelu noc rade crijeva ili krulji u zelucu. Ne znam kak je to moguce. Kaj nije da mlijeko “ne moze bit slabo”? Ako ga imam i dalje dovoljno? 🙄
    Losha ja imam vrecu za spavanje iz sinsaya 62/68. Jos stane u nju. Ne znam dal ima vise verzija al njemu je postalo vruce. Kad smo dosli na more je spavao 2 dana u tome (iskreno noci su ko u zg, nije nas bas potrefilo vrijeme) i prvi put sam ga napipala da se oznojio. Ostale dane sam ga onda s dekicom samo pokrivala. Bas cu pogledat etheral il ca ja bi bas neku tanku za ljeto. 
    Mikio jako mi je zao zbog peseka. Znam kako vam je. Mi smo imali psa 17 godina, ja sam doslovno odrasla s njim. Dat ga uspavat mi je bila jedna od najtezih odluka u zivotu. Al super da ti roditelji imaju jos jednog pa ce Nina imat s kim odrastat 😁

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 09:49

Mi imali odličnu noć, od 21 do 3, od 3:30 do 8:30. To u 3 sam joj dala cicu i lijepo je jela, očito su se stigle napuniti. Za sad je danas super, nadam se da je prošla ona ružna faza urlanja. I zaključili smo da ju zubići sigurno muče jer čim se takne s grickom počne histerično plakati, tako da joj je do daljnjeg nećemo davati..
    Mrgud ja sam zaključila da je to zrak u crijevima koji je muči 🤷 ona se muči s prđenjem oduvijek, sad od kad joj dajem espumisan se ne rasplače kad mora prdnut i ne čujem to više

[/url

Damnarexx 🌺
    28. Svibanj 2020. 09:53

Ajme Mrgud 17god! 😰😰
    Mikio takodjer, i moja obiteljska pesica..pred 2 dana..15god😢😢 svasta joj je nesto bilo, cak je bila i okej sad kad sam za vikend bila doma..al dobivala je neke inekcije..i zadnja inekcija joj je nes napravila (tako si ja tumacim, ili je dobila napadaj lagani), mama otisla nazad kod veta i rekao da je to za uspavati.🙁🙁 Makar se vise ne muci...i znam da joj je bilo lijepo s nama i nista joj nije falilo💕 Dusa me boli. Skupa smo narasle.
    .
    Predobro za porukicu u gajbi😍 zao mi je sto je to zavrsilo dok sam rodila
    .
    Petra da malcu cim prije prodje :)
    #nemajka nikada nije peglala robicu🙄
    .
    Mi smo imali ok noc, al sam svejedno krepana..ona je zaspala u 10 i pol (ja pol 1🙄).budjenje u 2 i pol, 7,9 i pol..a uspavljivanje po 40tak min🙄
    Inace to brze sredimo.

mala.le.90.
    28. Svibanj 2020. 09:56

Evo nas s cjepiva. Beban ima 5 ipo mjeseci, 7800, dug 77 cm. Razvoj uredan, jedino jos ne stavlja nogice u usta, ostalo sto su nas pitali sve radi...
    Mozemo poceti s krutom hranom, samo su nam rekli ne danas posto moramo pricekat hoce li bit ovih dana reakcija na cjepivo...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.