ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Superirko
    25. Svibanj 2020. 19:00

Pozdrav zene! Citam vas vec vise od godinu dana (prosla sam uz vas skoro cijelu trudnocu i vec 6 mjeseci sa svojom curkom) i nikako da se javim ali ovo pitanje od Taani me potaknulo da se javim. 
    Ja sam od cura s posla dobila Tatamia follow me hranilicu i stvarno je preogromna i nije bas ni prakticna za koristenje. Kad se koristi baza joj je dugacka skoro metar i smeta sa svih strana ispod hranilice. 
    Ideja je bila da ju prvih par mjeseci koristimo kao njihaljku za malu pa kasnije kao stolac za hranjenje ali ona je i sklopljena ogromna i jednostavno nam ne stane u stan. Zadnja 2 mjeseca je kod svekrve u stanu pa ju koristimo kad smo kod njih na rucku. Mala se nikad nije htjela ljuljati u njoj a sad nam sluzi samo kao stolac za hranjenje. Ima previse bespotrebnih funkcija koje necete ili cete vrlo malo koristiti. Kad je zakocena (da se ne njise) nego je u polozaju samo za hranjenje nije bas previse stabilna. Ono sto je odlicno kod nje je opcija promjene nagiba sjedala ali sigurna sam da postoje i enke manje glomazne hranilice kojima se nagib sjedala moze mijenjati. 
    Sorkac na dugackom postu. 😬

Taani
    25. Svibanj 2020. 19:26

Dobrodošla superirko .
    -
    I meni se činila glomazna hranilica, ali gledam nova 2.500 kn  pa reko ova mora da je NAJJAČA 
    Tražim nešto praktično, da se lako održava, da bebač može leći i sjesti i da nije preružna .

DeeDee
    25. Svibanj 2020. 20:03

Tnx losa i lavice, baš sam i ja malo istraživala sad, u pravu ste.
    Nadam se da će sutra biti bolje..iako, to objašnjava količinu mlijeka (požalila sam Mikio čim sam napisala da ne osjetim razliku) i plakanje na sisi ali ne i grčeve..

[/url

Superirko
    25. Svibanj 2020. 20:03

Ja sam na kraju neki dan iz Magic baby narucila Cam smarty pop hranilicu. Super je prakticna jer je kao mali stolcek koji se montira na kuhinjski stolac. Visina je podesiva pa stane uz svaki stol. Sklopiva je i ucvrsti se za kuhinjski stolac s 2 pojasa. 
    Nagib se ne moze namjestati ali ne planiram ju drzati u hranilici dulje od 10-15 minuta koliko nam trenutno traje hranjenje

Lavica27
    25. Svibanj 2020. 20:29

Bok Superirko! Mogla si se i prije ulljucit ;)
    Pa meni ta koju ima Mikio lijepo izgleda. Moja je Kinderlraft fini 2u1 al samo sjedeca. Dok se ne posjedne cu ga u ljulji hraniti.
    Losa agreed. 

LoBi
    25. Svibanj 2020. 20:43

Ja isto imam ovu hranilicu kao Mikio, bas sam zadovoljna i curka voli bit u njoj 😍
    DeeDee meni je pred svaku mengu i prvi dan ona jako nervozna, vristi na cici, mlijeko mi se smanji, onda se za koji dan sve vrati u normalu. 🙂

• mom12
    25. Svibanj 2020. 21:20

Ma i moja ima faze rezi pa prska ustima pa gleda u plafon smije se i kao uzdise....danas me gleda dok jedem i kao obliziva se...bas isplazila jezik😂😂😂...svasta nesto izvode...😂😂...
    Ja po hranilicu jos nisam otisla mislim da mi netreba jos...na ljeto cu kad krene sjedit..sad mi stoji na krevetu podbocena jastukom dok jede...onako kao u polu sjedecem...
    A primjetila sam da kad je stavima na sebe a ja sjedim kao da se odgurne skoro pa sjedne...
    Eee cure nisam rekla nekidan mi jedna cura kaze ima bebu kao i ja staru cca 5 mj i kao dok guguce da joj se cini da kaze mama i baba...😂😂😂😂😂😂😂....ovo je zasluzilo oscara..samo sam se prisaltala na ignore....😂😂😂😂

• mom12
    25. Svibanj 2020. 21:22

Gledala sam i ja u ikee hranilicu uopce ne izgleda lose...pa samo dok djete pojede nece spavat u njoj...a ima i umetak za sjedenje...

• mom12
    25. Svibanj 2020. 21:35

Ja da moja progovori ja bi se pripala i pobigla😂😂😂

Red Fox
    25. Svibanj 2020. 21:38

Ja imam chicco polly magic relax hranilicu i to nam je spas. Bas voli biti u njoj i promatrati.
    Mom nas su neki dan pitali jel puze 🤦🏼‍♀️ Da je njihov kao sa 6 mjeseci jurio ko strijela. 
    Ja svog hranim u krilu uvijek, sad sam mu kasicu isto davala iz krila. Iz posaljem frendici sliku kak papa i ona mi odgovori da ga ne smijem tak drzati nego da se gledamo 🤦🏼‍♀️ Vec mi je malo dosta tih milijun savjeta. A taman sam ga namjestila jer je tata snimao prvo papanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.