Zarice, negdje sam citala da to zna bit i do godine dana. Al u pon. idem u neuropedijatra pa cu pitati.
url=https://lilypie.com]
Losa konkretno su se Lauc i ona pofajtali do te mjere da ju je blokirao na fejsu 🤣 No i on mora smanjit dozivljaje, svi koriste svojih 5 min.
LoSa, nama je gasstricka taj Aktivferrin prepisala i pedica je rekla da ga nema kod nas i dala recept za neki kao najslicniji tom. Ubij me,ostavila sam recept u ljekarni jer se to narucuje i sad ne znam kak se zove...
I kao nek i ja pijem zeljezo da kroz moje mlijeko dobije 🤷♀️
Cure nemojte sad simptome na djeci traziti, vodi ih pedica,ako kaj bude reci ce. Za zeljezo, dobili smo iskljucivo na temelju krvne slike od ponedjeljka,nize mu je. Kcer nije pila.
Petra,koristim Babylove,po noci ga nikad ne presvlacim osim ako se ne ukenja a to se nije desilo mjesec dana. Bude tolko puna da mu se otkopca gumb na bodiju🤣
Mikio jeste prezivjele dan kod bake i dede?
Mojoj propustilo točno 5 puta u skoro 4 mjeseca tako da se ne žalim nimalo, samo komentiram kako baš danas kad bismo bili doma😁
Željezo mi pedijatrica nije spominjala a idući pregled imamo tek s 5 mjeseci 🤷
[/url
Petra meni isto proslu noc Huggies premocile
Ne znam odakle ovo da sa 4 mj svi dobe zeljezo...moj je dobio a isto taku mu ga je ukinula nakon krvne slike (i 10 dana pauze u uzimanju zeljeza). Bebe imaju zalihu od rodenja do negdje 6 mj... zato i onda treba krenuti s dohranom. U majcinom mlijeku ga navodno jako malo ima... svakako nedovoljno bez obzira na unos.
Postoji onaj Ferrum od Sandoza... no navodno mu je iskoristivost loša a duplo je skuplji od Aktiferina. Aktiferina ima u ljekarni na Rebru. Ne kuzim zasto taj Aktiferin ne drze u hr... a svi specijalisti vele da je daleko najbolji.
Stelle vecina znanstvenika tinikad nece uci u raspravu sa antivakcinerima jer je uzaludna. Lauc je jedan od rijetkih koji o tome javno govori...
Ma Babylove su mi definitivno najbolje al kak muz nije isao do dm-a vec neko vrijeme, rekoh ajde taj huggies, jednom ih je vec uzeo i bile su ok.. I sad koma... I jedinica i dvojka propustile 🤦🏻♀️ zato sam i pocela i prek noci presvlacit, inace ni ja nisam. Morat cu ga ipak poslat u dm... Bit ce odusevljen 🤣
Sto se tice zeljeza... Cimerica iz petrove, isto blizanci, rodjeni u 32. tjednu isto taj Aktiferin uzimaju al ima ga samo ljekarna negdje u pripi... Ona je iz Karlovca... I bas smo neki dan raspravljale o tome kak ga u Petrovoj preporucuju a ne mogu ga nabavit 🤦🏻♀️ i pedica je njoj rekla da nedonoscad uzima obicno zeljezo do 6. mjeseca 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Koliko su debele ljetne vrece za bebu? Jel se to uopce isplati kupovat? Ne mogu zamislit da se ljeti bilo cime pokriva. Sinoc ga nisam stavila u vrecu spavao je samo u dugoj pidzami i pokriven dekicom al mu je bilo vruce pa se nogama iskoprcao van.
Dobro jutro :)
Kako je tesko popamtit samo dan kad ne citam haha kako je tek onima što vise kasne.
Annika super za kukove i da i ja gledam sve birtije pune i nema razmaka xD
Petra 🤞 da pregled dobro prođe...a za hranu..cuj mozda budu manekenke :) Moj je pak cista suprotnost,ko provalija, ako je na boci da mu litru dam bi popio i naravno pobljuvo cim ga dignem al bitno da se dere kad ju maknem.
Mikio #izdrzi 💪
Moj se ovaj tjedan potpuno izmijenio...koje je to vristanje i deranje pa ne mogu 😒 po noći nikad nije plakao a evo ovaj tjedan ako ga ne dignem i stavim na kiku (vidim novi termin, e da umrla sam na onu karikaturicu 🤣🤣) cim se krene budit bude demonsko deranje da mi ne moja nego treca zgrada spominje mamu xD A nije gladan,sinoc mu u 12 dala punu bocu izdojenog i eto njega u 2 dere se ko nespasen dok nisam sisu izvadila. Poceo je vristat cim mu nesto nije povolji,rekla sam da sam u kuci bi ga ostavila nek se izvristi jer se na silu dere.
Mal sam oduzila al moram se pojadati jer me nitko drugi ne razumije 😒
I dalje se nadam da je ovo samo zbog promjene vremena 🤣
Koliko su debele ljetne vrece za bebu? Jel se to uopce isplati kupovat? Ne mogu zamislit da se ljeti bilo cime pokriva. Sinoc ga nisam stavila u vrecu spavao je samo u dugoj pidzami i pokriven dekicom al mu je bilo vruce pa se nogama iskoprcao van.
Ja sam u Etherialu ljetnu vrecu kupila i onak ful je tanka, misli da ca ni nema punjenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji