ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    15. Svibanj 2020. 21:37

beba ja nemam ali planiram naručiti čim sjedne porodiljna. i naravno da mi treba još zaliha pelena.
    cure, vama bebe nisu dobile željezo još nijedna?Matija dobio na cijelpljenju sa 4 mjeseca, kako to tek smrdi kad se pokaka. sva sreća pa kaka jednom tjedno

[iimg]

Lavica27
    15. Svibanj 2020. 21:45

Annika moj je dobio zeljezo jer smo vadili krv kod gastricke pa mu je nizi hemoglobin,tek sad ce bit sranje u banani. 
    Dosta vas pise da im probije kakica,ja stvarno moram priznat,moj nema po par dana i kad bude shitstorm nema bijele povrsine u peleni kolko je puna i nikad ne prodje🤷‍♀️🤷‍♀️
    Marinka nemam iskustva pa nazalost nenogu pomoci ali sve pitaj pedicu,tu su zbog nas :)
    Ja jutros zvala pedicu da nam propise oleovit i to zeljezo i rekla da su nam rekli da krenemo na kasice s 4 mj na sto je pedica rekla da bi ona da pricekamo,da smjernice jesu 6mj, kao ona ga je jednom vidjela (gastricka) a ona (pedica) ga vidja jedbom mjeaecno i zna kako dobro napreduje...ugl 28.5.imamo cijepljenje pa cemo se dogovorit ( sto baba kilavo dete kaze stara narodna).
    Za bidanje... doslo mi je da im svima redom komentiram da su glupi  🤦‍♀️🤣

beba2025❤
    15. Svibanj 2020. 21:52

Damnarexx 🌺

Ajmeee Mikio.Sad ti jos veca svaka cast!
    Jesi pitala pedicu u vezi toga? Prolupat cete…ne mogu ni zamislit kako vam je. Pa tijelu treba odmor da bi normalno funkcionirao.
    I jos muza nema do 6h..pff. Ja ne znam kako bi.
    Moj radi od doma, visi na laptopu, al opet uskoci mi pomoc. Bas mi je dobro dosla ova karantena po tom pitanju.
    .
    Eee Ninuska Ninuska😁😁 vrazice mala💕
    PetraBda i mene zanima to za okice.
    Ma bit ce sve uredu. Ne brigaj. Vi ste ionako puno toga prosle, curke su jake💪
    .
    Sto se tice cjepljenja, znam, bila je tema vec o tome.
    Ja sam jucer naletila na link na Youtubu di zenska govori o cjepivu i objasnjava sta je u kojem. Vagala sam ocu li otvoriti link, ili ne…i na kraju jesam i pozalila. Sad mi je stalno to u glavi😱🥺🙁.
    Dalje necu govorit da ne razj**** i vas.
    .

Sto se tice vremena za sebe, ne zelim si to oduzeti.
    Slazem se sa Petrom. Naslusala sam se dosta prica zena kako su se previse dale u sve i izgubile se.
    Tih 1-2 sata za frizuru/nokte/trepavice/masazu😍 moze muz/sveki/mama pricuvat, a kasnije se osjecas ko covjek 👍 ja jucer svoje nokte sredila napokon, jos u subotu ofarbat izrast 5-6cm i napokon cu licit na nesto😂🙉

Damnarexx,, također.. Kad sam saznala što je u cjepivima, tj. na čemu uzgajaju neke viruse, bilo mi je muka sve dok nisam zaboravila.. Ali.. Uzalud.. prisjetim se pri svakom cijepljenju 😔😔

• Stelle123
    15. Svibanj 2020. 22:00

Bas sam citala o DR. ALMA DEMIROVIĆ i njenoj prici
     Dakle, znanstvenici se medjusobno kolju.
    Nego, to za zeljezo, mi smo iskljucivo dojeni, a nisam imala pojma da se to pije od cetvrtog mjeseca. Ne znam koliko ima sad smisla.

url=https://lilypie.com]

• Zarica
    15. Svibanj 2020. 22:05

Stelle123

Marinka

Drage zene, majke, kraljice… Citam vas max koliko stignem, gotovo sve… Dijelim s vama vase probleme, suosjećam, ali ne pisem bas, osim zaista kad vas trebam… Nikada nisam previse aktivna, javim se s vremena na vrijeme kad osjetim da trebam vasu pomoc i prijateljicu… Zaista zivim u groznim uvjetima, mama mi je umrla, zivot u zajednici, tipično seoski, a svekrva kao od vraga poslana,…. Jutro kad sam rodila sam s trudovima cistila po kuci niti svjesna trudova da bih sve ostavila kako spada jer sam znala da ujutro zbog udaljenosti idem u bolnicu, dan nakon dolaska iz rodilišta prala sam svoju odjecu iz rodilišta…. Ne znam dal da kazem frustrirajuce ili stresne okolnosti, ali zaista sam zeljela tog malog djecaka i dajem sve od sebe da mu dam sve što treba… Molila bih vas za savjete ili podrsku…. Vjerujemo u vas. Danas nam je 3ipo mjeseca. Ono sto me brine je njegovo drhtanje rukica… Citam da je moguc stres… Ne zelim se osjecati krivom… Kad ga stavim u ljuljačku i dodam igrscku rukicama trese nekontrolirano isto tako kad je gladan… Molim vas vaša iskustva za ta podrhtavanja… Brinem se a ne zelim ispast smijesno pred pedijatrom kad dođem sa nekim takvim pitanjima, posebno jer ne dopustam da mi se itko (svekrva) mijesa u odgoj i brigu o mom djecaku. Hvala vam.

Mi isto imamo tremor pa vjezbamo. Do 6. mjeseca to prodje. Mom se jos trese donja usnica kad sise.

Hmmm, i mom se zatrese donja usnica kod cicanja, ali samo kad vec tone u san tako da nisam mislila o tom...mislis da bi to moglo znaciti nesto? 

15. Svibanj 2020. 22:15

Ma joj nitko se u znanstvenoj zajednici ne kolje....99% ih je za cijepljenje a onaj 1% glasnih je svugdje... Ja se poslovno krecem medu ljudima koji svi manje-vise imaju doktorate prirodoslovnog podrucja ili su liječnici i ne znam nikog tko je protiv cijepljenja. 
    Moj je uzimao željezo od rođenja pa do eto pred tjedan dana. Navodno da je najbolji Aktiferin... to su nam jos u Petrovoj preporucili i moja pedijatrica je isto rekla da ima najbolju iskoristivost. Mi amo ga u Sloveniji kupovali jer kod nas ga nema svugdje.
    Mom.je isto mozda sveukupno 2× probila pelena... a zna biti puna da cim otkopcam bodi vidim da je dupkom puna 

PetraB
    15. Svibanj 2020. 22:18

Hvala Losa… Znaci ni tvoj ne jede kolicinski vise... A ne znam vise stvarno... 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
    Uglavnom evo ih luduju danas.... Uopce nema nekog reda, cvile kaj god da napravimo, hranjenje danas traje po sat i pol do dva (a uspjeli smo to svest na 45 min)... Upravo sam popizdila i ostavila ih u stolicama da placu nakon sto sam ih nahranila, presvukla, podrignule 655 puta, nista, placu CIJELO VRIJEME, na flasi, na rukama, u kosarama, u kinderbetima, u stolicama 😓... Deset minuta je trajalo i zaspale su. Valjda ih je skok sad spopao. Predosjecam super noc 🙄
    Lavice koje pelene koristis? Meni huggies u zadnje vrijeme pustaju pisalinu za popizdit, najdraze mi je u 5 ujutro kad skuzim da je jedna mokra 🤦🏻‍♀️  presvlacim i po noci al nema to veze ocito jer i prek dana kad na tri sata max presvlacim, znaju biti zapisane.
    Dok je jos mir idem si pojesti mlijeko i kekse i odoh opet hranit dame i nadam se nekom spavanju 🤞🏼 Mikio mislim na tebe ❤️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    15. Svibanj 2020. 22:19

Jao Grizli SRETAN ROCKAS!!! 😘😘😘

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    15. Svibanj 2020. 22:31

Meni jos ni jedne pelene nisu propustile pisalinu.
    .
    Sad kad ste rekle za tresenje usnice..i  mojoj se tu i tamo zatrese. Rijetko...napomenut cu pedijatrici.
    Za sad sam ju samo 2 puta vidjela i ono, nije da sam odusevljena. Vidi da sam mlada i moze pretpostaviti da cu imati glupa pitanja..a ona sve nije nista, nije nista....
    Ja pitala za kvrgavu glavu, ona ju pregledava i kaze "jooj vi bi meni samo trazili mane" i smije se...
    A ja 🤷 nije da trazim mane, nego me zanima jel okej.
    Da se razumijemo i ja sam sva bila kvrgava kao beba😂🙉 
    I tako..prosli ju put nisam uspjela ni sve pitati koliko je brzinski odradila + mala se deracila.

Damnarexx 🌺
    15. Svibanj 2020. 22:32

Cek, nisam skuzila. Sve bebe dobivaju zeljezo sa 4mj+? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.