Aktivnosti za vrticarca, 🤭 strava...
PetraB ovako H&M meni najbolji do sad. Moja je 64-65cm i 5.5kg i H&M 62 bodici i maje, 68 hlacice joj super. Kod H&M pali 25% popusta svaki put kad upises drugu mail adresu iako adresa dostave je ista. Ja narucila na sebe, mama, sestru, muza sve po 1-2 artikala i koristila popuste. 😛 Jesam bič sam, ko im je kriv sta su vezani za mail. A isplate se npr komplet hlacica 5 kom ili bodi kratki 10 kom. Sinsay jako mali brojevi su, uski prilicno. Sad au joj 68 na knap bodici, a hlacice su joj siroke iako dovoljno duge. C&A hlace i bodici 68, maje i haljinice 62 moze jos. Emporium isto kao H&M. Gap isto kao H&M. U usporedbi sa lidlovim stavrima h&m mi je tu negdje po duzinma s timw da je malo sira roba iz lidla mojoj. Baby center isto ima super robicu mi realne velicine bi rekla. Nesto uze nego lupilu. I mislim da su to sve trgovine od kud sam narucivala. Najbrze dosao GAP i H&M, najduze sam cekala Emporium 5 dana radnih.
Drage zene, majke, kraljice... Citam vas max koliko stignem, gotovo sve... Dijelim s vama vase probleme, suosjećam, ali ne pisem bas, osim zaista kad vas trebam... Nikada nisam previse aktivna, javim se s vremena na vrijeme kad osjetim da trebam vasu pomoc i prijateljicu... Zaista zivim u groznim uvjetima, mama mi je umrla, zivot u zajednici, tipično seoski, a svekrva kao od vraga poslana,.... Jutro kad sam rodila sam s trudovima cistila po kuci niti svjesna trudova da bih sve ostavila kako spada jer sam znala da ujutro zbog udaljenosti idem u bolnicu, dan nakon dolaska iz rodilišta prala sam svoju odjecu iz rodilišta.... Ne znam dal da kazem frustrirajuce ili stresne okolnosti, ali zaista sam zeljela tog malog djecaka i dajem sve od sebe da mu dam sve što treba... Molila bih vas za savjete ili podrsku.... Vjerujemo u vas. Danas nam je 3ipo mjeseca. Ono sto me brine je njegovo drhtanje rukica... Citam da je moguc stres... Ne zelim se osjecati krivom... Kad ga stavim u ljuljačku i dodam igrscku rukicama trese nekontrolirano isto tako kad je gladan... Molim vas vaša iskustva za ta podrhtavanja... Brinem se a ne zelim ispast smijesno pred pedijatrom kad dođem sa nekim takvim pitanjima, posebno jer ne dopustam da mi se itko (svekrva) mijesa u odgoj i brigu o mom djecaku. Hvala vam.
Mi smo bili u setnji 3 i pol sata, noge me ubijaju 😂. Otvorila sam aukcije i vidim zirafu, kupujem odmah cijena 90 kn, a zena bida 100 kn ??? 🙉 Dalje mi se ni ne gleda.
mikio, drzim fige da se nesto preokrene pa da mozete uzivati i odmarati 😉
Draga Marinka ja bih na tvom mjestu to rekla definitovno pedijatru jer to drhtanje rukicama može biti tremor što upućuje da se s bebom mora malo više vježbati, ništa drugo. A može biti skroz bezazleno.
Svekrva ne mora uopće znati što si išla kod pedijatra i što si mu rekla. A bolje ispasti bedast pred pedijatrom nego da te muči nešto
[iimg]
Marinka, nemam iskustva s podrhtavanjem, ali ne bih se ustrucavala pitati pedijatra sve sto me brine. Zao mi je sto nisam od neke pomoci 😔
Damnarexx hocemo se svadjat navecer?! 😋
Necemo😁😁 ja cu tebi prepustiti 🤗
😂
[ ]
💪—– ( Kika Kika)——-👜
) (
( . )
Kokica
{} {}
👠👠
Hahahha vrhunski😂😂💪
Za kokicu sam vec cula🙈
Što je s tim aukcijama? Znači kako ti glava dopusti bidati za višu cijenu nego što je za kupiti odmah? Kako??!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
😂
[ ]
💪—– ( Kika Kika)——-👜
) (
( . )
Kokica
{} {}
👠👠
Vrištim 😂😂😂😂😂😂
[/url
Sortiraj odgovore