Inace ne znam kako su vasi sad sa setnjama. Nas malac postao totalno odusevljen s drvecem. Vise nista ne gnjavi u kosari, sam se vrti i razgovara s drvecem i pticama dok ne zaspe. Totalni preokret.
I stigla nam Casmatino. Ja odusevljena, mali jos nije:) Inace kad dobi nesto novo prvo to samo promatra i oprezan je dok se ne upozna s igrackom. Tako da cekam da zavoli podlogu.
Mikio, moj je jos na Aptamil 1, sutra mu je 5 mjeseci.
Ne znam jel do ad-a, on je nakon mjesec dana poceo dobivat bocu i super je spavac. Nadam se da ce i tebi tako biti ako se odlucis za ad.
Ee kako oblacite bebe ovih dana? Kod nas je bas sparno, temperatura od 22 do 25...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio, nemam nista pametno za rec:( bas se nadam da ce vam netko moc pomoc, jel vam pedica komentirala sto za to? Dala neka moguca objasnjenja?
Lavice septicka
Mikio drzim fige da pronadjete neku shemu
Losa a koliko tvoj dobiva mjesecno
Nebi mene ta količina zabrinjvala da im prinos nije tako mali. i ukoliko ne mogu odjednom popiti ok, ali njima ni ukupna dnevna količina nije dovoljna...max 600 ml u 24 sata a prema NANu bi sad već trebale piti 5x180 ml . Evo sad zadnje hranjenje...pojedu obje 100, Karmen zaspala čim sam ju polegla, Vesna se prvo zbljucala pa zaspala...i nakon pol sata dreka...Karmen pojela jos 90 a Vesna 60
...Sad ih valjda lovi onaj skok...inace se ne bude nego spavaju...ili osjete moju nervozu
url=https://lilypie.com][/url
Zarice ona tak rasiri oci iz cista mira i to dosta cesto, nije povezano s nekim podrazajem...da nemam problem sa stavljnjem slika klinaca postala bi vam ovdje da to vidite, bas je cudno...nije onaj kklasicni zacudjeni pogled...a ne znam, nadam se da ce biti sve ok...evo naruceni na uzv 21.5....sva sreca ne cekam dugo
Hej cure...evo mi bile na kontroli, sefica je dobila 1200 g u malo vise od mjesec dana 💪💪. Sve super, kaze da je zivahna ali sve je u redu, i sto vise stavljati potrbuske.
-
Zarica moja isto tako u kolicima, samo razgleda zgrade i drvece i govori uuuu...i tako dok ne zaspe. 🤣
L 💛
E i vezano uz cijepljenje pogledajte na fejsu post Prof.Lauca na tu temu od jucer/prekjucer. Ja nekako njemu vise vjerujwm nego Toniju Cetinskom i Lovrenu
Potpisujem.
I da, i ja sam prije bila definitivno za cijepljenje, no kad je došla buhtla javio se strah. Razumljivo, isto kao i kad je bio potres, da nema nje- vjerojatno ne bi ni trepnula, međutim s njom na rukama-us*ala sam se da ju neću moći zaštititi.
Međutim, prevagnulo je točno takvo razmišljanje kao što je prof.Lauc napisao.
Uz to bi ja nadodala kako je moje mišljenje kako je prije puno toga bilo drugačije, kada se rade usporedbe kako prije nije bilo slučajeva autizma i slično, ali prvenstveno je i ljudska prehrana bila drugačija, nije bilo toliko pesticida i sl. Sve to dolazi na naplatu. Ako je dokazano da je onaj neki pesticid utjecao na plodnost raznih životinjskih vrsta, i mi snosimo sigurno neke posljedice korištenja raznoraznih kemikalija koje su naknadno dokazane kao štetne. Da ne govorim kak je svako malo nekaj novo supernamirnica/superzdrava, da bi za koju godinu ispalo da baš i nije i da je nekaj drugo zdravije, i tak u krug.
Uostalom, nikad si ne bi oprostila da mi dijete oboli od neke bolesti koju sam mogla spriječiti. I ja sam cijepljena, sa svim kaj je bilo dostupno. I vjerujem da su cjepiva od tad samo bolja i sigurnija. Također, postoje djeca koja stvarno ne mogu biti cijepljena zbog nekog razloga. Zbog njih druga trebaju biti da ih zaštite.
I da, imam kćer, i kada bude vrijeme cijepit ću je i protiv hpv-a.
Dvije stvari danas:
prvo novi naziv za dojkuudojku rodinoj grupi: kika
Drugo- pravim neki kolač klincima i procijedim ananas i prevrnem posudu sa tim sokom po parketu i po sebi. Zašto, o zašto?
Ali ajde, i moja bundevica se počela prevrtati s ledja na trbuh pa mi uljepšao sve
[iimg]
Što se tiče cjepiva- moj stariji sin je neurorizično dijete, i već sam vam pisala da sam prošla pakao s njim. Sve sam dobro odvagnula oko cijepljenja, i pričala sa stručnjacima i odlučila ga cijepiti. Upoznala sam roditelje djevojčice koja je nakon cjepiva pred upis u školu počela imati problema s ravnotežom i motorikom. Teško se kreće, svaki dan je na terapijama. Je li to doista cjepivo bilo okidač, da li je moglo i nešto drugo biti, nitko ne zna. I sa tim saznanjem sam i dalje odlučila cijepiti djecu i ne gledati nikakve linkove niti čitati razne teorije.
[iimg]
Dvije stvari danas:
prvo novi naziv za dojkuudojku rodinoj grupi: kika
Ali ajde, i moja bundevica se počela prevrtati s ledja na trbuh pa mi uljepšao sve
kika
i ond se cudimo djeci koja ne znaju pricat
Suosjecam za sok po parketu ali bravo Matija!
Sortiraj odgovore
Najstariji