ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    28. Veljača 2020. 04:16

Mikio, ja isto dobila euthyrox u trudnoci i nikako da nadjem vremena za pregled, a mislim da i necu jos skoro. Prestala sam ga samoinicijativno piti jer mi se cinilo da mi skodi nakon poroda. Procitala sam i upute na kojima izricito pise da ako je uveden u trudnoci, da se po porodu odmah prestaje piti jer se tijelo vraca u prvobitno stanje. Tak da ne znam. Ici cu kad stignem 

Drzte se nocna!

Dalindas
    28. Veljača 2020. 04:22

Annika ,margarin. 🤣🤣🤣🤣 stvarno covjek svašta čuje 🤣🤣

Damnarexx 🌺
    28. Veljača 2020. 05:05

DeeDee

Eleonoris

Ćao noćna ekipa 😁
    Moja bebica spava a mene muči nešto sasvim drugo pa da vas pitam.Ja sam počela danas krvariti,beba ima mjesec dana..zabrinuta sam,dali je to menstruacija ili? Nekako sam shvatila da dolazi dosta kasnije.Malo je drukčije krvarenje pa sam sva zbunjena.
    Hvala ako neko odgovori😬

I ja imam krvavi trag danas! Nije jako ali s obzirom da sam krvarila prvih par dana samo i ja sam se zapitala..ali mislim da su to ostaci čišćenja

Krvarila si samo prvih par dana? 🥺 Ja jos uvijek, ali to je vise neko smedjarenje (al ne mogu bez dnevnih)..nikako da stane😪 ne daju mi se vise nositi ulosci.

Damnarexx 🌺
    28. Veljača 2020. 05:07

Zarica

Mikio, ja isto dobila euthyrox u trudnoci i nikako da nadjem vremena za pregled, a mislim da i necu jos skoro. Prestala sam ga samoinicijativno piti jer mi se cinilo da mi skodi nakon poroda. Procitala sam i upute na kojima izricito pise da ako je uveden u trudnoci, da se po porodu odmah prestaje piti jer se tijelo vraca u prvobitno stanje. Tak da ne znam. Ici cu kad stignem

Drzte se nocna!

I ja sam ga isto dobila u trudnoci i receno mi je da ga prestanem piti nakon poroda, sto i jesam. Kontrola nakon 2mj... Samo me zanima kako cu to izvest s malenom, i tamo nacekavanja oko 2h za vadit krv pa drugi put opet oko 2h za pregled😒😒 vise nemam pravo uletit vadit krv kao trudnica😂😂🙈

mrgud_zg
    28. Veljača 2020. 07:47

Jutro! Mi imali i nastavak noci dobar. Mali se probudio na pol oko 6 al sam skuzila da nije gladan pa je nes na pol dudlao dudu zujao pa smo ustali u 7. Postale su nam bas dobre noci po 4-5 sati bez problema. (Cekajte me sutra, cim pohvalim bude kaos 😂)
    Mikio ja ni ne izdajam ni nis. Pustim. Cak sam odlucila da necu ni njemu olaksavat, nek se trudi. Jucer dvaput jako prespavo hranjenje, cice ko baloni. Al uvalim mu i vuce, trudi se, ispadne mu 10 puta al ipak smanji pritisak i dalje nastavlja normalno. Ustvari tak olaksam sebi jer mi se vise neda prat i slagat izdajalicu sto puta dnevno. Kvrge izmasiram, ipak me ne probudi poplava 🙊 moje cice krenu curit kad vide bebaca 😂 ko da imaju oci 😂
    Damnarexx ja sam isto preko mj dana curila. Vise stani-kreni al nisam mogla bez nekog manjeg uloska. Sad jos nosim dnevni jer ko neki iscjedak imam. Bas i ja prekjucer bila na pregledu sve ok nece menga nadam se jos. Uzela mi papu, bas me zanima dal mi je ostalo kaj od one i fekcije iz bolnice 🙄

28. Veljača 2020. 07:59

Ja sam krvuckala 2 mjeseca i sad tu i tamo. 
    Moj mali je nocas odspavao 5.5h u komadu...odnosno vec 3 noci za redom tako. Polako se nadzire neki obrazac kad je budan a kad spava. No ovo jedno budenje nocu i tek oko 7 je bas blagostanje.
    Cice su mi jos uvijek ujutro tvrde no manje jer se ne izdajam po noci, puno se bolje osojecam odkad ne bauljam usred noci s izdajalicom. A i sad je poceo jesti 7 vecih obroka dnevno umijesto 8. Veli mi pedijatrica da bi do 5 -6 mjeseci kad ce krenut s dohranom trebao imat 5 dnevnih obroka bez nocnog.

DeeDee
    28. Veljača 2020. 08:00

Dobro jutro 😊
    Ma nosim i ja dnevni još uvijek ali bude mi baš mrvica smeđeg ili ništa, i tako od negdje 5.dana, krvarila sam doslovno u bolnici i prvi dan doma. jučer mi je bio trag svježe krvi 🤔
    .
    Nama isto noć odlična, zaspala oko 22i30, probudila se oko 2i30 - družile smo se jedno sat vremena predugo jer je počela njurgat kad sam je stavila u krevetić, a ja sam joj nemajka  samo dudu uvaljivala, nakon pol sata šta sam je digla sam skužila da sam očito krivo stavila pelenu ili je popišala litru u tih sat vremena i to joj je sve procurilo..i ja bi njurgala. Još jedno kompletno presvlačenje (jeeeej) i zaspala je oko 4, sad još uvijek spava 👌

[/url

mrgud_zg
    28. Veljača 2020. 08:42

E cure jel vi fakat imate 8 hranjenja dmevno? To bi onda bilo na svaka 3 sata. A on meni po noci odspava i duze. A nekad i po danu. Ok nekad i cesce jede. Al meni je to nekakvih 7 hranjenja sad postalo. S tim da kazem nekad to traje 10 min a nekad 30. Znam da rode propagiranju i 10-12 u prva 3 mj al meni se to cini previse. Ja ga nikad ne silim a on tolko trazi. Prvi mjesec dobio kilu. Sad ne znam idemo tek za 10 dana na pregled al svu robu je preraso pa mi se cini na oko da fino dobiva..

Angelly
    28. Veljača 2020. 08:56

Mi isto imali super dvije noci, zaspe u 20 i prvo budjenje u 3i30 i onda sljedece u 7. A sto se tice broja obroka mi smo na adu i uspijeli smo napoko  doc na brojku 5x dnevno (rijetko kad 6...to ako u noci ima 2 hranjenja mjesto 1). Sve u svemu dosta sam zadovoljna njegovim ritmom. Al evo sad je dns odlucio prek dana njurgat na sve 😅

Grizli
    28. Veljača 2020. 09:00

Jutro svima! 
    Mrgud moja je mlađa od tvog malca pa imamo vec par dana 8 hranjenja. Pitala neki dan pedicu i ona rekla da dok beba dobiva, uredno puni pelene i zadovoljna je, spava itd da nema potrebe forsirati vise dojenja. I to sto ne traju svaki put jednako nama je raspon doslovno od 8 do 42 min kako koji podoj. Ja ju pustim kd izbaci cicu van iz usta i okrene glavu gotove smo. I bas sam jucer na onoj app Briga o djetetu gledala statistiku. Imamo hranjenja na razmaku od 2 h ujutro, a nocna su nam sad prosjecno na 4h. Racunam da ujutro nadoknadi sto tokom noci prespava. Na tvom mjestu se ne bi opterecivala sa rodinim preporukama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.