LoSa pa naravno da je bedastoća, nema tu sorry ja isto k sebi nisam mogla doci. Nadqm se da ne mislite da sam je poslusala. Prvih dvoje je bilo kod jedne pedijatrice- dr. Margarin, i ona je uvijek morala prokomentirati slab porast tezine malca. S Matijom smo se preselili i druga nam je pedijatrica
[iimg]
Piba moj je prvi mjesec dobio 750 ili 790, sad se vise ne sjecam i ja zabrinuta, a pedijatar rekao da je to super. Prosjek
Cure, gdje ste vi rekle da ste nasli te manje bočice adsptiranog? Mozda mi ne bi bila losa ideja da uzem za svaki slucaj
[iimg]
Cure, gdje ste vi rekle da ste nasli te manje bočice adsptiranog? Mozda mi ne bi bila losa ideja da uzem za svaki slucaj
Aptamil u mulleru, hipp u dm.
U kojem mulleru? Ja gledala u nekoliko njih pa nema... samo hipp ima
Ćao noćna ekipa 😁
Moja bebica spava a mene muči nešto sasvim drugo pa da vas pitam.Ja sam počela danas krvariti,beba ima mjesec dana..zabrinuta sam,dali je to menstruacija ili? Nekako sam shvatila da dolazi dosta kasnije.Malo je drukčije krvarenje pa sam sva zbunjena.
Hvala ako neko odgovori😬
Ćao noćna ekipa 😁
Moja bebica spava a mene muči nešto sasvim drugo pa da vas pitam.Ja sam počela danas krvariti,beba ima mjesec dana..zabrinuta sam,dali je to menstruacija ili? Nekako sam shvatila da dolazi dosta kasnije.Malo je drukčije krvarenje pa sam sva zbunjena.
Hvala ako neko odgovori😬
I ja imam krvavi trag danas! Nije jako ali s obzirom da sam krvarila prvih par dana samo i ja sam se zapitala..ali mislim da su to ostaci čišćenja
[/url
Nocna pozz...
Annika dr. margatin 🤣🤣🤣
Idem spavati dalje sretna noc svima
Meni cesto budeneki krvavi trag... veli dok da sve miruje i da je to normalno.
Mi odspavali id 10 do 3:15. Sad je jeo pa nastavljamo
Pozz nocna. Moj spavao jucer cijelo popodne pa sam strahovala kakva ce bit noc, al za sad sve ok. Jeo u 23 i sad se probudio. Nadam se da ce sad do jutra.
Mislim da ovih malih adova ima samo u vecim ducanima. Ja u kvartu imam i dm i bipu i muller al neke manje/srednje velicine ducane i nema ni u jednom. Ja kupila u pointu..
Sortiraj odgovore
Najstariji