ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    10. Svibanj 2020. 13:13

Sretan majcin fan curke...mikio sretna mjesecnica😁😁😁....
    I ja sam makla na maxu cosi umetak za novorodence sta stoji ispod guze a za glavu sam ostavila....

Valkris
    10. Svibanj 2020. 13:18

Sretan majcin dan 🥰🥰🥰🥰

mrgud_zg
    10. Svibanj 2020. 13:23

E super tnx cure. Onda isto razmisljamo 😉
    Deedee bas ti je super sveki. Nemoj da te fujem vise da pricas protiv nje 😉😈

Angelly
    10. Svibanj 2020. 15:07

Znaci Aptamil se moze isto u ljekarni? Ja do sad samo u ducanima ga uzimala al da taj comfor kolko se sjecam nisam vidla

DeeSB
    10. Svibanj 2020. 15:52

Curee sretan vam majcin dan!!! 🤗
    DeeDee lajk za sveki! Ja se taman bila namjerila da narucim i kaze mi mama da pricekam jer je sestricna rekla da bi nam ona to kupila...sad samo jos da docekamo vrijeme kad ce nam moci doci u babinje heheh 😀

L 💛

DeeDee
    10. Svibanj 2020. 15:55

Je, je, pobrala je plus velik kao kuća, sad moram bit tolerantna 😁😁
    A smirila je doživljaj s komentarima podosta, a i rijeđe se vidimo pa je ok 🙂

[/url

Grizli
    10. Svibanj 2020. 16:02

Rekli bi DeeDee da ju izolacija urazumila. Moja sveki kupuje samo malu robu maloj jeeer problem je poslusat i kupiti nesto za jesen. Ne nego ode u Pepco i kupi komplet za ljeto 62. Ne stane ni sad u njega. A carapice uzme 10-13, a mm joj jos napise one 13-15, al njoj su te mle bile slađe. 🤦‍♀️

Damnarexx 🌺
    10. Svibanj 2020. 16:18

Mamice, sretan vam majcin dan 🥰🥰🥰

10. Svibanj 2020. 16:53

Moram ovo podijeliti  Kako kroz koji dan krecem s kasicama citam neke forume i na jednom pise neka zena kako je ona krenula s dohranom s 4 mjeseca jer se tada njen malac vec posjeo i propuzao  A sa 6 mjeseci je vec jeo 3 obroka krute hrane  Nisam dalje citala no sa 7 je sigurno hodao i s godinu dana citao velika slova 

DeeDee
    10. Svibanj 2020. 16:58

LoSa84

Moram ovo podijelitiKako kroz koji dan krecem s kasicama citam neke forume i na jednom pise neka zena kako je ona krenula s dohranom s 4 mjeseca jer se tada njen malac vec posjeo i propuzaoA sa 6 mjeseci je vec jeo 3 obroka krute hraneNisam dalje citala no sa 7 je sigurno hodao i s godinu dana citao velika slova

Ne budi ljubomorna 😂😂😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.