Sretan majcin fan curke...mikio sretna mjesecnica😁😁😁....
I ja sam makla na maxu cosi umetak za novorodence sta stoji ispod guze a za glavu sam ostavila....
E super tnx cure. Onda isto razmisljamo 😉
Deedee bas ti je super sveki. Nemoj da te fujem vise da pricas protiv nje 😉😈
Znaci Aptamil se moze isto u ljekarni? Ja do sad samo u ducanima ga uzimala al da taj comfor kolko se sjecam nisam vidla
Curee sretan vam majcin dan!!! 🤗
DeeDee lajk za sveki! Ja se taman bila namjerila da narucim i kaze mi mama da pricekam jer je sestricna rekla da bi nam ona to kupila...sad samo jos da docekamo vrijeme kad ce nam moci doci u babinje heheh 😀
L 💛
Je, je, pobrala je plus velik kao kuća, sad moram bit tolerantna 😁😁
A smirila je doživljaj s komentarima podosta, a i rijeđe se vidimo pa je ok 🙂
[/url
Rekli bi DeeDee da ju izolacija urazumila. Moja sveki kupuje samo malu robu maloj jeeer problem je poslusat i kupiti nesto za jesen. Ne nego ode u Pepco i kupi komplet za ljeto 62. Ne stane ni sad u njega. A carapice uzme 10-13, a mm joj jos napise one 13-15, al njoj su te mle bile slađe. 🤦♀️
Moram ovo podijeliti Kako kroz koji dan krecem s kasicama citam neke forume i na jednom pise neka zena kako je ona krenula s dohranom s 4 mjeseca jer se tada njen malac vec posjeo i propuzao
A sa 6 mjeseci je vec jeo 3 obroka krute hrane
Nisam dalje citala no sa 7 je sigurno hodao i s godinu dana citao velika slova
Moram ovo podijelitiKako kroz koji dan krecem s kasicama citam neke forume i na jednom pise neka zena kako je ona krenula s dohranom s 4 mjeseca jer se tada njen malac vec posjeo i propuzao
A sa 6 mjeseci je vec jeo 3 obroka krute hrane
Nisam dalje citala no sa 7 je sigurno hodao i s godinu dana citao velika slova
Ne budi ljubomorna 😂😂😂😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji