Piba nemoj da se opterećujes puno sa tom težinom bitno je da beba ne gubi da dobija na tezini pa neke bebe dobiju više neke manje, stvarno ne trebaš da sebi stvaras takav pritisak pa svaka beba različito se razvija stvarno nemas nikakve potrebe za panikom
Dok vas polovim, vec ste skoro na 50.str 😊
Meni je ovaj forum zakon jer vidim da ima jos vas koje se borite s istim tegobama ko i mi pa da ne ispalim na zivce. I to grcenje dok jede, pa pljune i nece vise jest, pa nunaj, opet nece, saamo se deere. Sad zadnjih par dana nije uopce skoro jeo, jedno 5-7min i nece vise da se na trepavice postavim. Zato jucer i danas svaka 3 sata max hoce jest i onda visi na cici po pol sata. Ocito nadoknaduje kaj nije jeo bas, opet neka njegova faza 😅
Neko je bio pisao da ima problema s probavom. Meni je zakon kompot od jabuka i unutra stavim par suhih sljiva. To napravim najveci lonac i onda jedem jedno 2 dana. Po noci kad idem prat sesiric poslije hranjenja se malo navratim u lonac i pozvacem. Od kad to jedem, kakam svaki dan a inace cijeli zivot se mucim s tim 🙈 nadam se da ce vam pomoc 🤞
Mi smo naseg cijepili za rotu, nemre odmoc.. Ide u 2 doze, sa 2 i 4 mjeseca. Svaka doza je mislim da 460 ili 480 kn, nisam sigurna vise
Mirnu noc zelim svima 😊😊
Mikio ja sam pila euthyrox i trebala sam napraviti kontrolu nakon mjesec dana...ali nisam. Stalno sam zaboravljala popiti tablete, a i nisam bas htjela ici 2 sata sjediti u punoj cekaonici bolesnih ljudi da bi izvadila krv...
Ja sam nasla one hipp bocice u dm-u pa sam kupila jednu da se nadje, iako kraljica samo sisa ali ako bude trebalo da je pri ruci.
L 💛
Piba i moja je rodena sa 49 i na prvom pregledu je imala 53...i mislim da je isto na sredini negdi...aj nekako mozes utjecat na debljinu al na visinu nemozea nikako...pa neces je izvuc..moja ima predispozicije bit velika muz mi ima 198cm...nadam se da nece 😅...al mislim dok god nije na granici da je sve to ok...jednostavno se prestani brinit toliko jer bas zbog stresa ces ostat bez mlijeka...sta bi da ne dobiva na kilazi ili da pada...to je za zabrinit se...pokusaj se mozda izdajat ili kako je netko vec rekao dat ad navecer pred spqvanje pa ces vidit...ili se izdoji pa nek doji masnije mlijeko...pokusaj samo nesto promijenit...
Lavice evo sad stavila na pod kadu a na pregledu mi je imala 5530 sad pise 3kg i 42.....neznam sta je sa ovom mojom kadom....
Da odgovorim svima koje ste pitale... Pijem prenatale i dalje. Zeljezno tokom trudnoce mi je bilo uredno tako sa mi nisu nista rekli nakon porods dodatno da uzmem. Dr rekla da trenutno ne dolazim u ambulantu jer da je ludnica i hrpa ljudi pa ju strah da nedto ne pokupim. I predlozila da za početak pocnem jest i nedto nezdravo sto me i insce deblja + da probam spavat popodne bar malo jer da ni ja necu skupljat kile kao ni beba grame ako ne soavamo dovoljno. 😬
DeeDee super za pregled i jos jedna beba je imala danas al nisam zapamtila koja oprostite.
Ove dohrane u flasicama zapravo su jako pametne za imati doma rezervu iako ja imam u zamrzivacu vec 10 vrecica mlijeka ako di zaskripi.
I hvala svima za savjet za cjepivo rota virusa. Ja sam isto planirala al nisam znala sto mislit o tome dal se isplati bebi dat to ili ne besmisleno kao cjepivo za gripu.
Grizli cijepivo za rotu je ok no nije trajno... mislim da par godina vrijedi
Annika sorry ali vece gluposti od te da se bebi stavlja margarin u kasicu nisam cula.jos ajde da je rekla maslac ali hidrogenirano biljno ulje ili margarin... prestrašno.
Bebe moraju pratit krivulju u kojoj su rodene, npr ako je u 10 percentilu treba pratit krivulju za taj percentil. Ako je beba rođena u 50-om i padne na 20-ti je problem.
Sta se liste tice... ja je mogu sama napunit
Čim sam postavila pitanje sam se sjetila tebe i Lavice pa mi je bilo bed 🙈🙈🙈
Pravimo se da se nije dogodilo 😅
.
I ja sam se zgrozila nad margarinom, Bože ideje..
[/url
Dojenje stvarno nije lako, i stvarno svaka cast i blago onome kome dode prirodno i bude bezbolno i bez muke i da uziva. Ja sam sve zivo iskusila u ovom kratkom stazu… Jos nisam odustala… A dokle ide ide… Dat cu sve od sebe, a kad nebude islo vise znat cu da sam se trudila maksimalno.
DeeDee super za pregled! Lijepo napreduje 🙂
A za listu, mi ćemo sad imat hrpu pretraga na Goljaku za to izvijanje… Prvi pregled nam je u ponedjeljak.
Rotu mislimo cijepiti, to cemo uskoro, do 6.mj se treba ako se misli.
Grizli probaj krvnu sliku provjerit… Jel pijes neke vitamine? Ja nastavila piti premama duo ko i u trudnoci. Mislim da me to i drzi da se ne razbolim od pada imuniteta od kronicnog umora.
Piba moja je dobila 460 g u 1.mj dana a samo je dojena, 2 mj dobila 1 kg. A rodika se sitna, iz rodilista izadla s 2,5 kg. Slusaj samo svoju intuiciju.
Mrgud ja kupila Aptamil to go i to imam doma par komada za nuzdu. Rok je do 9.mj 2020. Pa ak minzatreba da nemam cijelu kutiju, imala sam jednu pa bacila nakon 3 tjedna a napravila 4 bocice sve skupa. Ovo mi manje zao bacit a dobro je za imati.
Cure koje ste dobile euthyrox u trudnoci, jeste isle kontrolirat kod endokrinologa? Ja nikako da ulovim vremena i izorganiziram se ici vaditi krv… 🤦🏼♀️
Bila sam nakon 10tak dana jer sam imala visoki tlak, a sve drugo je bilo ok, pa sam isla prvo stitnjacu provjeriti, jer me i endokrinologica upozorila na moguce nuspojave zbog skidanja sa Euthyroxa, sve je bilo ok, a tlak se vratio u normalu, navodno normalna pojava u babinju nekad.. Idem svakako opet za nekoliko tjedana.
LoSa cula sam ja vec ovdje raznih bedastoca od raznih pedijatrica,al margarin je top 🙈
Mom12 fakat ne stima. Iako i thinkpink je spominjala da nekom nije vaga dobro radila na aquascale... pa ja bi je reklamirala, to i cinjenica da je kada su joj dvije perfromanse koje ima🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji