Hvala Losha i MaRe, i bilo mi je cudno da se drzi 8 dana, a ponovila mi je to vise puta 🤷♀️
Ma odkud sad to da ne smije u frizideru bit mlijeko duze od 24 sata?. U. Brosuri o izdajanju pise 4 dana.
https://hugpd.hr/wp-content/uploads/2019/11/HUGPD-brosura.pdf
Ajme samojed grozno 😳😳😳
Đizs grizli, odi ti malo do doktorice, nadam se da je željezo i da se samo moraš oboružat stvarima koje dižu željezo🤞
.
Mislim da mlijeko može dulje stajati, ja se vodim onim Rodinim popisom jer sam njega prvog našla i pedica mi potvrdila. Iako do sad mi je bilo max. dva dana u frizideru..
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
[/url
Mislila sam na ovih 8 dana u frizideru, ovo na sobnoj mi sve djeluje too much, a koliko god sati da stoji uvijek pomirišem prije da se nije slučajno ukiselilo. Ali ne bi se usudila dulje od 5 sati nikako
[/url
Deedee bravo i za tebe i vitu 💪 samo vas je ona patronazna izmaltretirala s onim vaganjem 🙄 nadam se da pijete negdje zasluzenu kavu na suncu 🙊😂 na korzu recimo 😜
Ovo s neizlazenjem 40 dana su stvarno budalastine. Il do krstitki. Mi cemo svog krstit vjerojatno tek pred ljeto eto iz nekih razloga. Onda dijete nebi bilo vani 6 mjeseci. Il kaj ak ga necemo uopce krstit 🙊🤔
Pozdrav cure,
Skoljka cestitam na bebici 💕
Grizli uzimas li kakve vitamine, mozda da provjeris krv prije svega?
Nama je danas patronazna bila zadnji put prije prvog pregleda (04.03.) i cura je sad lijepo dobila, od njene pocetne 2180g, sada je na 2970g, nastavljamo istim tempom, dojenje primarno i dohrana između ukoliko pokazuje znakove gladi i nema posebnih pravila koliko, samo da dajem onoliko koliko ce sama popiti, za sada je to 30ml-60ml, nekad i ne trazi, nocu samo dojim.
Bude nam dosla opet između prvog i drugog pregleda, zenska je stvarno super. Izdajalicu ne koristim vec nekoliko dana, prestala sam izdajati prvo mlijeko i pomirila sam se s malim nocnim gremlinom, naoruzam se strpljenjem i sto sam ja mirnija, bome je i ona.
Mojoj je preko noci nos zacepljen i hropce, ali to nije prehlada i rekla je patronazna, samo fizioloska cesto i to je zbog grijanja i suhog zraka, nema potrebe za pokusavam usisavati i da cu itekako skuziti prehladu kad bude. Prodise normalno kad doji.
Mene vec isto ispituju za krstenje, a kako muz i ja nismo vjernici, napravit cemo to vise zbog baka i okupljanja obitelji, nek im bude. Al sta to vec moramo organizirati 🤔 Babine jos nisu ni pocele, vec pitaju 😣
E da je nama korzo blizu, di bi nam bio kraj 😁😁
Doslovno nigdje ne mogu s njom bez auta, ulica na kraju sela kako ja kažem, a oko nas se izgradilo milijardu kuća tako da ni do šume nemam prilaza, tugica. Samo što se još nitko do 2020. nije sjetio napravit pločnik, debili.
Mi Vitu nećemo krstiti, možda zato nema pločnika, da me spriječi u izlasku bar 40 dana, ako već do krštenja ne može😂😂😂😂
Samojed vidi kako se ti osjećaš za izaći, pusti selo neka priča..
[/url
E da zab sam napisat da i meni zna ponekad pred ocima kao bljeskat...al kratko bude kao i vrtoglavica....ja nisam nastavila pit zeljezo mada je pisalo u otp pismu pa je mozda i do toga...ako se bude ponavljalo ici cu izvadit krv...a zeljezo mi je dala gin u trudnoci a nije krv vadila tada...a ni oni u rodilistu...a na babske price se nasmijem...najlude mi je bilo kao kako dobro izgledam i da me ne boli nusta da ja trebam stalno radat😅😅😅...ja reko ma ne boli ni druge oni malo bolje glume....🤣🤣
Znam jednu curu tek ostala trudna prinemaze se do boli...ovo joj je ono joj je...kako joj nista nije kad je sa mnom...inace je drama quenn...onda jos s tim pricama isprepadas okolo druge cure...
Eh cure slažem se da su babske al ovdje kod nas msm da bi me 100ljudi sačekali kad bi bebu izvela et juce sam otišla s mužem do marketa znači prodavačice koje ne poznajem uopste već et vidjale su me kažu pa jesil se to porodila to odmah u šetnju vako nako oj bože
Sortiraj odgovore
Najstariji