ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    05. Svibanj 2020. 16:10

Beba koliko su velike te casmatino podloge?

[iimg]

Lavica27
    05. Svibanj 2020. 16:14

Cure ja sto sam narucila 9.3. Mi stiglo postom od carine cestitka da posaljem racun original,naravno iznos je 117kn pa su mi soli na rep mogli staviti i jucer je postar donio obje posiljke. Znači skoro 2 mj. Eno lufta se na balkonu od jucer😂

Moj mali danas samo stenje i cvili,opet 3.dan ne kaka. U pon smo napokon na kontroli kod gastrica na Rebru pa cu ga pitat da mijenjam AD... na Aptamil Pro ekpert Comfort 1 je. Tebi losa na Comfortu nije kakao? Muka mi mijenjat mu na svoju ruku jer je u rodilistu dobio jednom dvaput Bebimil,pa na Rebru Hipp pa mu ti kao nije odgovaralo pa Aptamil PRE insad je nA Comfortu. Da bar imam tog full mlijeka svog da se ne zajebavam s ovim ADovima koje dodajem🙄🙄🙄 

Grizli
    05. Svibanj 2020. 16:23

Lavice ja sam paket otborila sa rukavicama i sve prebrisala alkoholom i sad se zraci na terasi isto.
    Nego zaboravim napisat vec par puta 2 pitanja... 
    1. jel ok da beba kad je na trbuhu (tvrda podloga) drzi jednu saku zatvorenu drugom lovi crteze na baby gym. I tako naizmjenicno. Nikad nema obje ruke odjednom sake otvorene ako "lovi" crteze. Ako samo lezi onda otbori dlanove.
    2. Jel boli koju mjesto uboda epiduralne jos? Mene boli za poluditi vec nekih mjesec dana. Ima pomoci kakve da se smanji bol?

Lavica27
    05. Svibanj 2020. 16:39

Grizli iskreno nemam pojma za prvo pitanje al  vjerojatno je. 
    A za drugo, bas sam se muzu ppzalila jucer da me ubija donji dio ledja grozno,ponekad u noci pomislim da me ustekalo🥴 Ja sam spinalnu primila a to je ono...same same but different. 

Losa imam onfo za tebe. Na fb sam u nekoj grupi "Grupa Aukcije igračaka". Ugl imaju aukcije od 1kn pa bidanje ko na ebayu a imaju taj proizvod na akciji ako zelis odmah kupiti bez bidanja i Tommee Tippee kuhalo je 30% na akciji 489kn. Znam da si ga snimala pa ako ti sto znaci. Firma koja stoji iza te grupe je Harbour Hill j.d.o.o. 

• Stelle123
    05. Svibanj 2020. 16:58

Mikio pogledaj izjavu koju si potpisala u 12. mjesec na njoj pise da ces nakon proteka obveznog rodiljnog dopusta 71.dan nastaviti s kroistenjem do navrsenih sest mjeseci djeteta. Znaci, to je dan poroda + 6 punih mjeseci. Ovaj drugi dio je 180 dana pa je moguce da ce porodiljni istec u dvanaesti koji dan prije rodjendana, al ja to nisam racunala. Rjesenje salju na kucu i u firmu oni sami zato predajes mjesec dana prije. Neko i samo tjedan prije navrsenih sest.
    Mi smo od Casmatina uzeli plavu s mornarima i skroz je dobra nije sarena, ima dobru izolaciju i bit ce odlicma kasnije za more i piknike.

url=https://lilypie.com]

• Zarica
    05. Svibanj 2020. 17:27

Joj bas opet tezak dan. Da bar mu mogu procitat misli. Stalno je nezadovoljan...mota po igrackama i sve neke nezadovoljne zvukove ispusta dok to na kraju ne zavrsi drekom. Jos je najbolje bilo dok me gledao pravit rucak. Ovo ostalo prestrasno, bas je imao seansu vristanja. Ne znam, ko da smo mu mm i ja najdosadniji na svijetu, a tu se trgamo da ga nekak zabavimo. Jos se israo dvaput po bodiju. Stvarno mi se okrene zeludac kad mu pol ledja budu puna dreka jos onako s onim odvratnim granulicama, fuj. I bouncer je zasrao,hhhh. Eto, ne znam...svaki dan zivim za sutra i onda sutra bude isto😁
    .
    Sad kak smo se vratili u Zg sam pogledala koji cooker imamo. Beaba 4u1, bas mi dobro izgleda. Dobili ga na poklon od friskih roditelja tak da mislim da je provjereno:) i izvagala se, i dalje se vrtim oko 58...nije ko prije trudnoce al necu se bunit

05. Svibanj 2020. 17:28

Lavice hvala... idem se učlaniti u grupu  Moj malac je na Comfortu non stop kakao pa sam ga prestava davati. Sad smo na Aptamil 1 i kaka svaki drugi-treci dan. Skroz odbija moje mlijeko i zadnjih par dana je samo na ad-u. Mlijeko sam spremila u škrinju za kašice i polako se prestajem izdajati. I nemate pojma koje olaksanje  Krecemo kroz koji dan s kašicama.
    Bili smo na Goljaku danas... po njihovoj dijagnozi isto u skladu s korekcijskoj dobi uz hipertonus u rukicama. Nogice su ok. Trebam raditi vjezbica da opusti ruke... mora hvatati plisane igracke a ne one tvrde i tako. 
    Mene je brinulo zasto ima na trbuhu ispruzene nogice a svi ste ovdje pricali da imaju vasi savinute prema gore. Rekla mi fizijatrica da je pravilan polozaj nakon 3mj da su nogice ispruzene.

• Zarica
    05. Svibanj 2020. 17:42

Jel se moze casmatino kupit negdje u ducanu? Vidim da je dostava 35 kuna

ninanina
    05. Svibanj 2020. 17:53

Sve sam pročitala i sve sam zaboravila 🤦‍♀️ 
    Grizli mjesto uboda epiduralne navodno može povremeno boliti mjesecima poslije, sad koliko točno ne znam... 
    Moja curka je postala neman koja je od 5 ujutro do sad sveukupno s prekidima spavala sat vremena, sad šeće s tatom.
    Htjela sam vas pitati jel mislite da je ok da beba od 3 mjeseca dugo bude u jajetu? Mi smo dosta vani i jednostavno mi više neće biti u košari, a čini mi se tak spigana u tom jajetu... 

05. Svibanj 2020. 18:15

ninanina nsma su rekli da u jaje samo u autu i u iznimnim situacijama na kolicima... no cim manje. Tsko vele fizioterapeuti no vidim hrpu ljudi koji djecu voze u jajetu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.