ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Svibanj 2020. 13:00

Ne znam tko je pitao jer mamnezija traje i sve je gora..
    Drugi dio se predaje kad dijete napuni 5 mjeseci.
    .
    Ja je nadobudno stavljam na bok, ali na leđima je u trenutku kad maknem ruke.
    .
    Di nam je samojed?

[/url

Grizli
    05. Svibanj 2020. 13:37

Beba nisam zapamtila otkuda ova deana dolazi? Ja imam nekog pingvin iz DM i ne svidja joj se. Imala neki cvjetic iz muller al ga skurila u mikrovalnoj - nadobudno isla sterilizirat ga šŸ™ˆ
    Za spavanje moju vec duze stavljam na leđa, al ju ujutro nadjem nekad na ledjima nekad na boku iako spava u vreci. Pocela je sama se stavljat zadnjih dana na lijevi bok, al jos uvijek to uspjeva samo ako se uhvati za neÅ”to za sad je to pletenica u kreveticu. Protrnem kad ju vidim i ne znam sta da joj napravim da se ne okrece dok se ne nauci izroniti.
    Mom patpat bi ja rekla da su velicine veće nego nase. Recimo na robici za 12 mj pise 90 i dosta je veca od nase robe 80 koja je kao za 12 mj. Bar sto sam usporedila sa Gap i H&M. I sira je roba nego H&M.
    Meni dosao paket od Emporium trgovine i ja sam odusevljena robom moram priznat sve jako lijepo i fin pamuk, velicine normalne, a cipeloce i patike prekrasne. Iznad mog ocekivanja roba iskreno obzirom da je dosta toga bas jeftino.

• mom12
    05. Svibanj 2020. 13:45

Tnxx...ja bas gledam sta bi za ljeto gap sinoc narucila...a tila bi malo i prosetat pa cu malo i pogledat po ducamima...jucer bila u bipe i mulera kao da sam isla u francusku..šŸ˜‚šŸ˜‚...bas cudan osjecaj nakon izolaciješŸ™ƒšŸ™ƒ

• Stelle123
    05. Svibanj 2020. 14:13

miki0

Beba moja spava sfrkana ko upitnik na boku s nogicama zahaklanim za resetke od krevetica 🤣

sama se tako namjesti, ja ju spustim na leda, a nekad se u snu okrene na leda, al 90%na boku.
    Annika bas sam ja htjela pitati dal je netko ispunjavao taj zahtjev… Meni istice sad 9.5., bas ispunjavam zahtjev i neznam sta da stavim gdje pise od kada (valjda od 10.5.kad istice tih 5 mj) do kada - valjda godina dana djeteta? To je onda jos 7 mjeseci, jel se to tak ispunjava? A ne 6 mj?

Ja sam stavila od datuma kada isticice 6 mjeseci do rodjendana, ali oni ce u rjesenju poslat tocno. Ja sam to vec poslala, nisu me zvali da nije ok.Ā 

url=https://lilypie.com]

beba2025ā¤
    05. Svibanj 2020. 14:25

Grizli

Beba nisam zapamtila otkuda ova deana dolazi? Ja imam nekog pingvin iz DM i ne svidja joj se. Imala neki cvjetic iz muller al ga skurila u mikrovalnoj - nadobudno isla sterilizirat ga šŸ™ˆ
    Za spavanje moju vec duze stavljam na leđa, al ju ujutro nadjem nekad na ledjima nekad na boku iako spava u vreci. Pocela je sama se stavljat zadnjih dana na lijevi bok, al jos uvijek to uspjeva samo ako se uhvati za neÅ”to za sad je to pletenica u kreveticu. Protrnem kad ju vidim i ne znam sta da joj napravim da se ne okrece dok se ne nauci izroniti.
    Mom patpat bi ja rekla da su velicine veće nego nase. Recimo na robici za 12 mj pise 90 i dosta je veca od nase robe 80 koja je kao za 12 mj. Bar sto sam usporedila sa Gap i H&M. I sira je roba nego H&M.
    Meni dosao paket od Emporium trgovine i ja sam odusevljena robom moram priznat sve jako lijepo i fin pamuk, velicine normalne, a cipeloce i patike prekrasne. Iznad mog ocekivanja roba iskreno obzirom da je dosta toga bas jeftino.

Ta zvjezdica je iz Mullera, baÅ” je najbolja. Ostale su zanimljive par minuta, s ovom se zabavi pol sata

Grizli
    05. Svibanj 2020. 15:06

Tnx Beba!Ā 
    Evo da sam se prije pozalila prije bi stigao paket sa ogledalcem za iza za bebu. Ko je pitao za kineze meni dosao paket upravo!Ā 

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 15:49

Grizli

Tnx Beba!
    Evo da sam se prije pozalila prije bi stigao paket sa ogledalcem za iza za bebu. Ko je pitao za kineze meni dosao paket upravo!

Meni patpat u Amsterdamu 🤦

[/url

beba2025ā¤
    05. Svibanj 2020. 16:00

Meni je stigla Casmatino podlogaā˜ŗļødobra je, malo presarena za mene, ali za bebu super🤭
    Nije niŔta specijalno, koliko ju hvale, ali je ok za 300kn.
    Prednost-ogromna, naspram puzzli je pospremanje, čiŔćenje i zauzme puno manje prostora, dodje u svojoj platnenoj vrećici.
    Stigle su i puzzle iz Bubamare, ako će koja uzimati, puno su slađe ove sa životinjama od onih slovašŸ˜„

05. Svibanj 2020. 16:04

Mislim da se prvo treba produljiti porodiljni do 6 mj iza rođenja te onda otvoriti rodiljni dopust (drugih 4 ili 4 mjeseci).

Grizli
    05. Svibanj 2020. 16:07

DeeDee i meni kad je dolazio palet je preko Amsterdama dosao. 7 dana nakon sto je dosao u Amsterdam je meni donio ga postar, al mislim da je toliko trajalo jer nama postar na selo dolazi svaki 4 radni dan.
    Mikio kineza narucila 1.3. Pise rok isporuke do 16.5. I danas stiglo. A vidim da su mi jos 3 paketa sa wish u HRvV stigla jos 18.4. ocito ih poŔta drzi neko vrijeme u karanteni. 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.