Damnarexx kako misliš glavica ali ne čelo i uši? Ako ima temp, onda ti bude cijela glava topla. Prsa i ledja, sve. ako ima temperaturu i glava i tijelo vrući a ruke i stopala hladni- znači da djetetu još raste temp.
Ja sam baš htjela pitati gfje je mare
Sjetim se cura koje su tipkale s nama do kraja i od onda se ne javljaju
[iimg]
Grizli jastuk za dojenje ima smisla jos koji mj dok nije mobilna,a onda,okrenes se i za milisekundu su vec drugdje. Nikad necu zaboravit scenu, kcer na trbuhu na podu na puzzlama,ja kuham. Cujem nekakvo slinavo coktanje,pogledam a ona nekih metar po duzini zida polizala ahahahahh. Dal joj je hladno za zubice pasalo ili sto al bilo je za krepat😂
Za ladice sam ja u dm-u uzela, jedan dio se lijepi na rub korpusa ladice,a dio za zastitu zatvorit kad se ladica zatvori.
E da Mare nema...
Mikio vidis, vidis..ima nesto u tome. Smirila se i bila je manje topla. Uspjela sam izmjeriti iz uha i ok je :) tnx😘
Annika ajmo rec glavica di je kosa i oko usiju vise topli..a usi ok i celo okej. Primjetila sam razliku pa sam se malo zabrinula 🤷
Hvala na pojasnjenju, pamtim za ubuduce🤭
Pozdrav cure...moja sisa palac otkad se rodila...ja izbjegavam da to radi al eto nade sebi priliku ponekad...sad gura cilu saku..bas je zubi zezaju slini dosta...danas sam joj kupila onu igracku za zube....i moja je imala faze da se probudi po noci al traje dan dva tri...i vrati se na svoje...ona spava od 10 10ipo do 7 7ipo zavisi..mikio jucer sam gledala kako uspavati bebu video na youtubu pa pogledaj mozda pomogne...kao o nekoj zenskoj mislim da je psiholog i napisala je knjigu o tome..
Cure, šta radite sa robicom što je beba prerasla i sa onom što ste kupili krive veličine?
Nama je stigao H&M, predivni bodići, ali 68 i 74, a sve do zadnjeg joj mali😔
Lavica27 i Damnarexx tu sam, tu sam 🙂 vecinom citam ovako kasno i onda zaspem dok vam pisem ili slucajno obrisem pa se nazivciram jer ne znam napisati normalnu por nego cijeli roman😂 pokusat cu sad kad sam se konacno javila bit aktivnija.
Danas nam je bio turbo dan,osjecam se kao da me vlak pregazio 😂mislim da nam krecu zubici. Htjela sam svasta napisati, ali saljem sad dok nisam obrisala😂 i idem u krpe, brzo ce jutro 🙈 zelim svima mirnu noc i lijepe snove ❤️😘
Jutro. Mi ipak danas odlucili ici kod muzevim. Rostiljat ce se ispod strehe .
Bebu mi muče zubi fest, gura sake do grla. Kupila mu glicku onu kaj se hladi ali nis od tog.ne svida mu se. Morat cu onu nazubljenu dudu.
Cure iz zg da li ste dobile od zg lovu?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
beba na online kupnju imas pravo povrata 14dana. Ja sam nakon debakla sa Sinsay odustala od kupovine online. A te pidžamice sam prodala na njuškalu za poka cijene.
Sta se guranje sakica tice... moj to radi vec 3 mj i nema ni naznaka zubu. A slini toliko da mu doslovno mlaz iz zubiju curi, majica mu bude skroz mokra. Bas sam jucer pitala pedijatricu i veli ona da to nema veze sa zubima vec da tak on upoznaje i sebe i svijet oko sebe. Jos se nasmijala da su ti jadni zubi za sve krivi, za svako nespavanje i svaki nemir kod bebe
Damnarexx meni patronazna rekla da kad je njima vruce onda kroz taj dio koze tj vlasiste se "hlade". Jer meni isto bilo cudno da bude znojna prakticki a celo hladnije.
Annika 👍👍👍 info za rast temp nisam to znala!
Mikio stvarno ti velika razlika. Sad idem bas vidit hlacica h&m sto imamo. Mozda ti ke samo modela.
Beba robu koju je prerasla i neka 3 stvari koje je dobila plisane velicine 68 (sta ce njoj biti u ljeto dobro i ncee trebat joj) sam zavakumirala u vrece male iz ikee i spremila. Nama je prvo dijete pa mozda ako se kroz 5 godina dogodi drugo imat cu mozda nesto za iskoristit ako ne budem poklonila. Jel bi ih prodala to sto ti je doslo malo? Ja gledam za kupiti bodice 68 i 74 pa mozes poslat mi slikicu ako hoćeš.
Sortiraj odgovore
Najstariji