ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    26. Travanj 2020. 20:01

Hani bar neko da mu ne smrdi pampers 😇 
    Da sad su napravili samo još goru stvar jer ta 3 dana svi će gledati da iskoriste tako da...
    Damnarexx bilo je užasno mada ni ova 3 dana nisi baš neki pomak ali eto,ppgotovo jer je emuz slobodan samo nedjelju a beba tad ima zabranu kretanja 😏
    Losa ja takodje imam noćno dojenje i to po milion puta jer ovaj moj sisavac jer peelijepčjen uz cice 0-24 i već sam drugu mengu dobila, očito sam prava nesretnica 
    Mikio da vam i vcrs bude dobra noć 🙏 i kod nas je prošla nervoza pa napokon je bila dobra noć a evo i dan 
    Što se tiče odjeće ja stvarno ne znam koje brojeve naručiti jer moj malac doslovno nosi od 56 pa do 68
    Grizli super za osmijeh jedva čekam taj trenutak 

Lavica27
    26. Travanj 2020. 20:27

Bok cure,evo rockas me pregazio🥴
    Ja mu danas obukla 68ljetnu s kratkim rukavima kao bit ce mu veliko ono kao taman mu majica😳
    Grizli mi s malom isli na more s njenih 2mj. Kupili smo Fredov kolut za lupa je(dm) i UV sesiric. 

Lavica27
    26. Travanj 2020. 20:29

Kupanje ne lupanje aaahahahahaha
    I vrtic je zakon stvar. Ak vam stroga lavica kaze😂😂😂
    Malo budu smrkavi i bolesnjikavi od 11.-3.mjeseca al ostalo je zakon. Vecina ih jako voli ekipicu iz vrtica.

MaRe
    26. Travanj 2020. 21:03

Za vikend mi bio ugasen mob jer sam zab ponijeti punjac kod svojih a glupi S9 prima samo svoj spešl punjac 🤨 bas ste se raspisale
    Mi se nauzivali svjezeg zraka i dvorista..mali je preodlican bio i bas mu se vidjelo koliko je sretan..nije zaplakao cijeli vikend a da ne pricam kako su se cudili kako spava i ne place po noci 😀
    .
    Ja sam valjda jedna od rijetkih sto voli Pampers PC...vise mi babylove smrdi kad se upisa nego PC...ocito se navikla 😀
    .
    Sto se pića tiče navukla sam se na rum colu i jedva cekam da je mogu opet piti..zasad samo popijem casu piva jednom tjedno. 
    .
    Ne svida mi se što citam i vidim da je vjestica stigla kod dosta vas...znaci da nece ni mene dugo zaobilazit 😬
    .
    Vrtić...pošto se ne vraćam na posao (jer je on u Rijeci) pokusat cu ga izbjeci odmah sad s godinu i probat tek tamo poslije ljeta ga dati...sve zavisi kako cemo financijski stajati i hocemo li uspjeti ove godine pronaći neku kucu za kupovinu.

• AnnA
    26. Travanj 2020. 21:22

Mi cemo morati u vrtic sa godinu dana. Samo me strah da nece dobiti vrtic. I kao sto je jedna od vas nspisala, sada kada budu upisi treba dati zahtjev. Ja sam sad nezaposlena i ja bih, kad bih uspjela naci posao, krenula raditi. Jer ako tada ne nadjem, puno teze cu naci tokom godine. I vec me panika hvata kako cemo se pokrpati do 2.mjeseca. Ako tada uopce i dobije mjesto

Lavica27
    26. Travanj 2020. 21:46

miki0

Macutica

Taani

Joj Reserved, brzo će doći tih 6 mjeseci.
    Naš će morati u vrtić odmah s godinu dana jer ga nema tko čuvati, svi su zaposleni… Ne znam kako ću ga ostaviti tamo s godinu dana, ali nemam izbora. Moramo raditi prijavu sada u svibnju, to sam slučajno saznala, pojma nisam imala.
    -
    Ova prva menstruacija me dotukla, ništa ne boli, al' se osjećam usrano, da prostite. Malac me očito razumije pa spava zadnja 2 sata hvala mu, buhtlica mamina.
    -
    MM pravi štrudlu od jabuka pa kad to potamanimo idemo u šetnju da probam doći do sebe…

Suosjecam s tobom za mengu, ista stvar kod mene, nema boljeg opisa 🙄

Takoder! Evo danas mi je 5.dan i sad tek malo popusta…
    Al bome sam 3 dana bila bas nikakva.
    .
    Mi imamo opciju bake al ni miz ni ja nismo sretni da ju ona odgaja jer se nase videnje svega dosta razlikuje od njenog 🙈 voljeli bi nac neku kombinaciju. Cak mi je pedijatrica sad savjetovala da do 3 godine neide ako imamo opciju baka servis i slicno zato kaj su sva vrricka djeca 2xmjesecno bolesna. Jasno je meni to, al opet voljela bibda se druzi sa svojim vrsnjacima.

Ma joj ovo za bolest mi je tolko glup razlog da nemogu opisat. Nece ih zaobic u zivotu (vrlo vjerojatno) vodene kozice, raznorazne viroze, prehlade i slicno. Mislim tko ima opciju i želi naravno,al zelim rec vrtic nije nikakav bauk,bas suprotno u mom slucaju. Kćer je isla prvo u privatni da jeseni a onda u gradski. Sa sinom se nadam da cu doma biti jos 2.i 3. Mjesec jer je on jako osjetljiv (nadam se da ce se izbildati taj imunitet malo) pa da na proljeće krene u privatni do jeseni (kod nas nema druge opcije no upasti na jesen). Moja mama ide u mirovinu slj.godine i nije opcija da ga ona cuva. Prvo to je fakat zahtjevno,drugo ima tu nekih odgojnih metoda da se razilazimo😁  a trece u vrticu s njima stvarno puno rade,sto ja nemogu popratit s rekvizitima a kamoli moja mama...

DeeSB
    26. Travanj 2020. 21:58

Hej cure...i mi planiramo seficu odmah u vrtic sa god dana ako ne smislimo nesto drugo. Svekrva ne radi ali cuva cesto i druge dvije unuke pa ne se ne mogu bas skroz pouzdati u tu opciju, a moja mama radi i to u vrticu 😀. Svakako ce mi morati uskakati vikendom i blagdanima (mi samo 3 dana u godini ne radimo - Bozic, NG i Uskrs). 
    Iako ne znam kako ce to izgledati sa mojim drugim smjenama, uopce ne mogu mi zamisliti kad budem u 10 navecer dolazila s posla... 😦 Muz isto radi u smjenama i druga mu je do 23 sata.
    Kako vi koje radite i druge smjene planirate to izorganizirati? 🤔

L 💛

26. Travanj 2020. 22:09

Meni teoretski mogu baka i djed cuvat malog no mislim da je bolje za njegovu socijalizaciju da bude s vršnjacima. Frendica malog neda u vrtic nego ga cuva baka, mali je non stop bolestan jer pokupi sve od brstica ili djece na igralistu. Tako da mislkm da u vrticu nista vise ili manje ne budu bolesni. Kad tad dodu u kontakt s drugom djecom. Ovisi o imunitetu bebe. 

26. Travanj 2020. 22:09

A iskreno preporukapedijatra da beba bude doma do 3. godine mi je nekako nategnuta... 

Macutica
    26. Travanj 2020. 22:23

I ja sam za vrtic, zbog socijalizacije, baka mi je zadnja opcija, ne volim pametovanja oko odgoja i drugih stvari, a vec je pocela 🤭

Cure sto mislite o vrticima/putnim kreveticima? Sve si razmisljam to uzeti kad nesto radim i ne mogu biti iz nju, pa da mi je na sigurnom kad krene manevrirat.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.