Reserved vjerujem da je osjećaj grozan, meni je sad već muka a vjerojatno neću bar do 12.mjeseca svakodnevno izbivati..
Grizli nama je more pod nosom tako da ćemo se definitivno kupati, jedva čekam, mislim da će uživati 🥰
[/url
Reserved i ja mozda nakon ljeta krecem na posao... ovisi kako ce biti s koronom. I iskreno, nije mi to nesto strašno jer vidim da je njemu s bakom i dedom super. Moj je vec na listi cekanja za vrtic
Moja je mama radila otkad sam ja bila 8 mj stara pa mi to uopce nikad nije predstavljalo problem.
meni s bakom uvijek bilo zabavno.
A moj malaci sad nekad bude kod bske i dede dobar dio dana tako da nije da mi to tesko pada Bas nemajka
Ja njega obozavam no mislim da mu i boravak tamo godi. Oni se s njim onda non stop bave a ja nekad ne stignem bas 24h se samo s njim igrati pa on bude u gymu kad ja npr cistim, kuham i sl.
E moje dijete danas bljuje od jutra. Fakat se vec brinem. Mislim ne brinem al ono 🙄. Pocela sam mu uzimat cicu doalovno kad ju prvi put ispusti, jer inace mu je previse. Onda tolko tog natrpa u usta, jos je faza bijesni pas valjda ga te desni uzasno svrbe pa natrpa i deku i ruku i igracku i dudu i onda se zbljuje. Zadnjih dana je otkrio stopala, sad i njih pokusava ugurat u usta al malo mu jos fali pa si carapu cupa.. morat cu drugi tj u ljekarnu kupit nesto za desni... imate kakvu preporuku?
I opet prek dana borba za spavanje. Cak i nes mrvicu kad zaspi, trza se na svaki zvuk 😩
.
Sto se vrtica tice, nama i jedni i drugi roditelji jos rade tako da to nije opcija. Vrtic mislim da necemo dobit. Kolegica s posla zivi u kvartu i rodila prosle god u 2.mj i nisu dobili vrtic pa su ga upisali u privatni. Mi smo mislili iskoristit porodiljni 14 mj+ ja cijeli go+ muz dio. I onda nac neku opciju za skrpat se do ljeta. Onda prek ljeta go + bake. I onda u 9 mj se nadam da cemo dobit vrtic
.
Od mog muza mama je s mora, a i moji imaju vikendicu. Tako da je meni ova korona pokvarila vec sve planove. Kad se on rodio smo rekli da cemo na prvi izlet za uskrspa za 1.maj kao ako ce sve bit ok. I ja sam racunala bit cijelo ljeto na moru. A sad sve otom potom 🙄
Reserved ja cu se pokušati organizirati da što više radim od doma, tj. da ne moram bit out svaki dan 9 sati. Prije 3. rođendana je definitivno ne bi u vrtić davala ako ne bude potrebe, moji su kat ispod i obožavaju bit skupa, imamo dosta okućnice pa nek se druže i vesele.
[/url
Joj Reserved, brzo će doći tih 6 mjeseci .
Naš će morati u vrtić odmah s godinu dana jer ga nema tko čuvati, svi su zaposleni... Ne znam kako ću ga ostaviti tamo s godinu dana, ali nemam izbora . Moramo raditi prijavu sada u svibnju, to sam slučajno saznala, pojma nisam imala.
-
Ova prva menstruacija me dotukla, ništa ne boli, al' se osjećam usrano, da prostite . Malac me očito razumije pa spava zadnja 2 sata
hvala mu, buhtlica mamina.
-
MM pravi štrudlu od jabuka pa kad to potamanimo idemo u šetnju da probam doći do sebe...
Joj Reserved, brzo će doći tih 6 mjeseci.
Naš će morati u vrtić odmah s godinu dana jer ga nema tko čuvati, svi su zaposleni… Ne znam kako ću ga ostaviti tamo s godinu dana, ali nemam izbora. Moramo raditi prijavu sada u svibnju, to sam slučajno saznala, pojma nisam imala.
-
Ova prva menstruacija me dotukla, ništa ne boli, al' se osjećam usrano, da prostite. Malac me očito razumije pa spava zadnja 2 sata
-
MM pravi štrudlu od jabuka pa kad to potamanimo idemo u šetnju da probam doći do sebe…
Suosjecam s tobom za mengu, ista stvar kod mene, nema boljeg opisa 🙄
Joj Reserved, brzo će doći tih 6 mjeseci.
Naš će morati u vrtić odmah s godinu dana jer ga nema tko čuvati, svi su zaposleni… Ne znam kako ću ga ostaviti tamo s godinu dana, ali nemam izbora. Moramo raditi prijavu sada u svibnju, to sam slučajno saznala, pojma nisam imala.
-
Ova prva menstruacija me dotukla, ništa ne boli, al' se osjećam usrano, da prostite. Malac me očito razumije pa spava zadnja 2 sata
-
MM pravi štrudlu od jabuka pa kad to potamanimo idemo u šetnju da probam doći do sebe…
I nasa ce morati sa godinu🙁 kako si saznala to za vrtic? 🤨 Hmm, mogla bi se i ja raspitati malo. Totalno sam zaboravila na to🤦
Grizli koliko je trebalo pat-pat da dođe od obavijesti da su poslali?
[/url
Hmmm ja sam naručila za Uskrs, dva puta su mi javili da još uvijek nemaju sve na stanju i sad u petak su mi poslali obavijest da je paket poslan.. to sam mislila, od slanja paketa koliko si čekala? Valjda ce konačno ovaj tjedan, uzbuđena sam 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji