ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    26. Travanj 2020. 09:46

miki0

Tockice meni je tako bilo prije 2 tjedna i eto dobila prvu M nakon poroda 🤷🏼‍♀️
    Zarice hvala! Za sad uspjevamo s 1 cicom osim predvecer i prije spavanja, ta zadnja 2 podoja idu 2 obavezno, al bas osjetim kako su manje pune, cak se ni preko noci ne napune kako su prije. A nis, cekam da prode pa da vidim jel bilo od toga… Imam doma u rezervi 2 bocice AD ak bu trebalo.
    Losa skokove bi trebale imat sve bebe, al mozda si mu ti na vrijeme povecala militrazu pa nisi skuzila ili si prepisala nervozu necem drugom… A opet nama nije svaki skok bio da sam ga skuzila. Bar sto se jela tice.

Ma nadam se da nece m  jer samo dojimo. Sa srednjim sam godinu dana izdrzala bez menge pa se nadam i sad da cemo tako hehehhe.ne fali mi uopce

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    26. Travanj 2020. 09:47

Mi imali burnu noc. Bas se nacicava stalno. 
    Nesto pricamo da ga desni svrbe  i kaze najstariji kao ma s ove strane su mu lijevi a be desni 🤣🤣🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• mom12
    26. Travanj 2020. 09:51

Ne dojim nikako niti izdajam ima nekih 20 dana..a popila sam bila casu vina kad sam misllila da ce mi se povecat mlijeko i jos jednom onako casu misoim jegera al nisam joj onda dala jest 12 sati...bilo me strah😂😂😂

• mom12
    26. Travanj 2020. 09:51

Tj dala joj ad a ne moje mlijeko

Simbalija
    26. Travanj 2020. 10:06

Jutro cure ☺️ mi smo isto imale relativno ok noć, kad se jednu noć probudi 3847puta onda mi je uvijek bolja noć kad se zbudi tipa 8 puta 🙈 Još uvijek loše funkcioniram, sva sam mrzovoljka dok ne popijem kavu, a stvarno sam inače dobre volje, optimista po prirodi. Ubija me nespavanje.
    Što se odjeće tiče, moj bebi je poveći, oko 7,5 i 64cm iako je to sve neslužbeno jer još nismo išli na kontrolu i ovih dana mislim da mogu pospremiti 62 i sve preći na 68. Čak su joj pidžamice sa stopalicama 68 skoro na knap.
    Što uopće nose bebe ljeti po dani, po noći?
    Moja trenutno je dugi bodi i hlačice duge po danu, a po noći bodi i pidžama. Ne znam uopće što da kupim.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Damnarexx 🌺
    26. Travanj 2020. 10:16

Grizli osmjehic😍😍 ajme blago vam se, ja taj smjeh cekaaam i cekam😁
    Mom12 ti je nestalo mlijeko ili ga ne izdojis jednostavno? Uskoro me to ceka pa da znam sta napravit sa cicama🙁
    Samojed uzas. Ne mogu zamislit kako vam je bilo. Samo neka ovaj đumbus sto prije prodje jer je vec svima na psihu utjecalo🤦
    Mikio napokon normalna noc, wuhuu😊
    Taani fuj za mengu😒 vjestica.
    Ja ju tjeram, pa ne dolazi, haha, sad kad sam se urekla😁

Damnarexx 🌺
    26. Travanj 2020. 10:19

Simbalija tako je i moja trenutno obucena, i po noci zimska vreca..koja nije toliko zimska.
    Bas ne znam kad preci na bodi kratkih rukava(ispod svega).. msm da bi komotno i mogla.
    RedFox doslovno to, dosadno joj je lezat..mada i lezi..al bi radje gledala sve okolo..tako da mi fali nosiljka😪 imam Ergo Baby dobivenu, al tek ide od 7kg. A mi do tad imamo jos kilu i pol za nabit🙈

26. Travanj 2020. 10:27

Vure ja sam citala da se menga vrati najcesce kad prestanu nocni podoji... bez obzira dal samo dojite. Kod vecine zena je tako. 
    Kao sto sam napisala mojam je laganija i uopce nije bolna sad nakon carskog. A gadnu sam ranu imala pa sam mislila da ce se sve poremetiti.
    Ja uopce nemogu odrediti velicinu za ljeto... no mislim da cu to kupit kad dode vrijeme za to. Next za 3 dana dođe kad narucis  Imam malo ko odjelco za njega c&a 74, to sam mislila za krstenje... nadam se da ce uskoro 

26. Travanj 2020. 10:28

Cure ne vure  Tipkam za izdajalicom i ondasvasta natipkam

• Hani
    26. Travanj 2020. 11:26

Bog svima, ja sam Hani i čista sam već...🤔😁
    Juuutrooo😚
    Za veličine, ja gledam po mjesecima. Sad je preko noći prerastao bodije 62, ne mogu ih zakopčati. Doduše, zbog platnenih je malo deblja pelena. Majice može, tutice i hlačice kako koje, tako da prelazi na 68. Tako da 68 računam da ce nosit u 5. i 6. mj., to je još dugi rukav, imam samo nekoliko kratkih kombinacija pa cu dopunit. A za ljeto sam naručila 74 kratko. 
    Ni meni pampersice nikad nisu smrdile, samojed. Pa sad ce svi navalit ta tri dana pa ce bit ogromna gužvara?
    Lidl se rješava samo neprodanih bodija i posteljine iz ponude od prošli put, nema ništa novo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.