Beba javi cim otvore 😂
Pelene mi koristimo pampers premium i navikla sam se na taj miris. Nisu nas nikad iznevjerile. Deda je kupio sad premium pants, te bas mirise jako. Iako ne znam kaj bi mislila o njima. Probali smo jednu iz paketa, u jednu ruku su prakticne za obuci, a opet mi se cine nespretne kad se pokaka pa trgati sa strane. Javim dojmove kad krenemo trositi paket 😊
Bebajavi cim otvore 😂
Pelene mi koristimo pampers premium i navikla sam se na taj miris. Nisu nas nikad iznevjerile. Deda je kupio sad premium pants, te bas mirise jako. Iako ne znam kaj bi mislila o njima. Probali smo jednu iz paketa, u jednu ruku su prakticne za obuci, a opet mi se cine nespretne kad se pokaka pa trgati sa strane. Javim dojmove kad krenemo trositi paket 😊
Odlična stvar, kad počne beba stajati, jer, kasnije ćeš ju loviti, muka živa zalijepiti lijepo pelenu, tako da ja jedva čekam opet prijeci na gaćice. A, to trganje, prvih par puta bude čudno, al kad uvježbaš, stvarno jednostavno ☺️javim, čim skuzim 😄😄
Ja pijem jeger jackie jonny votka jedino grey goose...i gin bombay...volim da je pice dobro...ne volim brlju...vino ne pijem jer sam se od njega bas napila i nije bilo dobro tako da mi sad ne pase...ne pijem cesto al bome zadnjih dana ide mi🙃🙃🙃...casu dvi navecer...korona druga strana price😂😂😂😂....mi sad imamo babylove 3 i nisu lose...a uzela sam od konzuma nekidan one neznam kako se zovu sa kuponom al ih jos nismo probali...kupim kako koje naletim...i ja sam nekidan krenila kupovat online ljetnu odjecu al ponistila kosaricu jer su me brojevi zbunili a i nisam jos razvrstala u glavi sta mi treba....jer treba nesto i dugo i kratko i bodici i pidamice i duge i kratke...pa sam odustala..jos neznam koje brojeve da uzmem...tipa nama pase neka tutica plisana od hm 56 a duga je 63cm i teska 7100😕😕...nesto nosi 68 a nesto 62...zbunjena sam skroz🤦♀️🤦♀️🤦♀️...sacekat cu jos malo...za sad imamo sve...pa valjda kroz 5 mj cu vidit...a dobila mi je par komada 68 a jos nismo to isprobali tj (ne)majka nije oprala...vjerovatno posto visi na forumu😂😂😂😂....pa cu kad se vratim u st sve probrat i vidit....a i da se pohvalim neku vecer u zadnji tren narucila online na nekoj ljelarni primapharm ako se ne varam novalac po cijeni od cca 46 kn i na cilu kupovinu 10 posto tako da sam 10 kutija platila cca 440 kn...bili me strah radi roka al ispalo na kraju supp god dana jos traje...inace je 59 kn kutija...
Petra svaka cast mi nemozemo sa jednom bebicom a ti duplo sve moras.....samo naprid..treba ti benificirani radni staz...👍👍👍
Lavica tacno mjesec dana smo u izolaciji naši pametnjakovici zabranili kretanje mladzim od 18 i starijim od 65 tako da smo morali evo već mjesec biti u kući bez zrake sunca 😶 al eto ublazisr napokon mjere al samo smijemo i sad utorak,cetvrtak i subota i to od 14h do 20h stvarno totalna glupost al eto, ako izadjes vani odmah pišu kaznu 500km (250€)
Ne pitaj kako mi je bilo totalno sam bila odlijepila, muž mi se je svaki dan smijao,jer ja kad čujem da ne ukidaju mjere počnem da plačem hahha i pričam kako ću da organizujem proteste 😇
Jutro žene!
Imali super noć, jedno noćno hranjenje pa sada u 8. To mi je aman-taman 😊.
Noćas nakon hranjenja mamu dočekao poklon: faking menstruacija.
Super taaani za super noć. Joj ja se tako nadam da će me pustiti na miru još koji mjesec
[/url
Jutro... Moja opet nocas 2 put cicala. Skuzila sam da ako idemo u setnju popdne oko 18h ona trazi ranije jesti tokom noci. Ko da kopa u toj setnji pa ogladni ranije. Al dobro opet smo se naspavale.
Ja se isto ne nadm jos mengi. Bas me strah kakva ce biti, jer prije trudnoce zadnjih god dana je bila bas prokleto bolna, a vecinom svi spominju da nakon poroda prva bude bolnija dosta 🙄. Nadam se da me lazu svi.
Mikio taman kad sam narucila sam se sjetila tebe da si posala to za velicine. Ovo 74 sto sam uzela definitivno moze i na jesen/zimu nositi jer sve je pamucno i dugo, a 68 haljinice cu joj obuc ako nista na jesen iznad bodija. Mislim da bude sve uspjela obuc. Opcenito kad kupujem online kupim tako da ako je preveliko moze i u drugo godisnje doba obuci, a u korist mi ide toplo vrijeme kod nas tokom cijele godine. 🤷♀️ Ako ne budem spremila pa poklonila frendici.
Huggies smo mi kupili u Kauflandu kad su bile na akciji prilicnoj jer su inace skuplje.
Ovo s alkoholom se otelo kontroli. Mom12 ti dojis ili ne? Ja bi tako rado popila koju casicu vina tokom tjedna al me strah zbog male i ne znm kako to kombinirat sa dojenjem.
Citam i ne vjerujem….😂😂😂 znaci propustila sam jednu od najboljih tema do sada! Super ste mi sve od reda i kako je fascinantno kako je vecina curki skoro svaku drugacije zamislila u glavi…
Mi smo jucer obavili uzv kukica u klaićevoj. Ortoped je bio super. Uz kukove je pregledao glavicu, pokretljivost vrata, šake, kraljesnicu i stopala. Sve je uredno, nastavit masirat stopala i otvarat šakice kao sto smo i do sada. Kontrola kad prohoda pp. I stvarno im je sve super izorganizirano.
Prijavljujem da smo presli na vece pelene, vel.3 babylove i mogu reci da sam za sad razocarana njima. Sve njihove dosadanje velicine su bile ok. Ova velicina nit nema indikator vlaznosti pa ne mozes vidjet dal je popisana, i od 4 shitstorma izdrzalo je samo 1. Znaci 3 puta je 💩 probio, a to nam se dogodilo sveukupno do sada samo 2 puta sa ostalim pelenama.
Tockica ja zderem i pijem sve i u svako doba dana i noci, ne bujam i ostala mi samo mala skembica, a secer mi nataste ispod granicnih vrijednosti. Naravno, nakon klope nisam jos mjerila. Nikak se natjerat, stavljam neke stvari u drugi plan od kad mi je curka tu. Probat cu si sutra izmjerit nakon klope pa javim.
Kak mislis ispod. Ispod 4.4? Ajd javi baš
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji